![]() |
Re: Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea
ai 48 de ore termen sa te duci la politie ..dar acuma deja o facusi ... ideea pentru data viitoare ... daca nu o face in cursul zilei respective sau cel tarziu a doua zi ... te duci la politie ...si le spui ce si cum ... astia cu numere de beharca sunt periculosi ... am avut si eu unu prin tg-jiu ... am tras de masina 2 luni ... prin service-le unde aveau aia intrare ... pana nu am facut politica de forta cu ei ... nu a mers ... oricum prima politica de forta am facut-o cu inculpatii si a doua cu aia de la service .. (tot o pisicuta aveau si aia ... rezistenta rau ... dupa ce au dat in mine ... eu cu aripa indoita spoiler spart far ... aia nimic ... doar numarul stramb ... vizibil ...cand sa plece cu ea a inceput sa ii bata cardanul de ziceai cei aia mama tot la service au lasat-o si aia)
|
Lancer am zis ca`l cunosc, dar se pare ca m`am inselat, de aceea nu m-am mai dus la politie...
In privinta rezistentei pisicutei ai dreptate, mici zgaraieturi pe spoiler, in rest nimic. :shock: P.S. Ce le poate iesii unora pe gura: "eu sunt vinovat pentru ca mi-am lasat masina de fata, altfel nu`mi lovea aripa... :lol: |
2 Attachment(s)
Cam asa arata acum aripa...se vede diferenta de vopsea, nu e perfecta, doar se accepta asa cum e. :rolleyes2
|
a iesit binisor ... ii dai un polish la vara si nu se mai vede deloc ...sau poate nici nu o sa mai fie nevoie ..acuma e si diferenta de vopsea noua
|
a iesit chiar bine...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo de maine, ne intalnim?...unde si la ce ora? |
vb la tel ... oricum mai dupaamiaza dupa ce halesc si eu ... probabil pe undeva prin oras ca nu stau prea bine la capitolul gaz...
|
Daca va intalniti dupa 6 pot ajunge si eu.
|
Quote:
Quote:
Ma bucur ca reusisi sa ajungi, fuseram 3 chiar, nu ma asteptam...poate in viitorul apropiat o sa fim in numar mai mare, sau poate nu o sa ne mai intalnim deloc.... :rolleyes2 Multa bafta tuturor! |
sau poate o sa facem si poze ..:)
|
Quote:
|
tati ce facem incercam sa ne mai vedem ...si maine ??? poate incet incet iese ceva?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning