Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   2 Faster More Show (https://forum.4tuning.ro/439-baia/121631-2-faster-more-show.html)

IonutzMFF 03-06-09 17:22

Re: 2 Faster More Show

Quote:

Originally Posted by SM 88 VOX (Post 2377729)
Felicitari :clap:, dar tu parca aveai motor de 2000cmc inainte, acuma tot ala il ai sau? :rolleyes2

Nu e motor de 2.0 , e motor de 2.2 170hp + evacuare si filtru aer, nu mare lucru

SM 88 VOX 03-06-09 17:35

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2378136)
Nu e motor de 2.0 , e motor de 2.2 170hp + evacuare si filtru aer, nu mare lucru

Merci :D.

norbi_bidi 03-06-09 17:37

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2378136)

Si eu stiam ca e de 2.0.... :D

dobro_c 03-06-09 20:07

poze cu motocicletele nu are nimeni? (in afara de accident)

bogdan350cid 03-06-09 21:32

cat a scos viper ul ? nu se poate sa fi scos 15 masinile alea , sau asfaltul ala chiar e rahat si nu pot pleca de pe loc

milad 03-06-09 21:46

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 2378192)
Si eu stiam ca e de 2.0.... :D

poate scria 320i...dar e motor de 2.2 :) ! frumoasa masinuta ta Ionut! felicitari pentru eveniment si te rog eu, nu mai baga de seama carcotelile! respect ca esti printre putinii care fac ceva !

brummy 03-06-09 21:59

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 2378990)
cat a scos viper ul ? nu se poate sa fi scos 15 masinile alea , sau asfaltul ala chiar e rahat si nu pot pleca de pe loc

cel mai bun timp al lui a fost de 12,811sec

jonny_rapp 03-06-09 22:00

Quote:

Originally Posted by milad (Post 2379050)
poate scria 320i...dar la asta facelift...e motor de2.2 :) ! frumoasa masinuta ta Ionut! felicitari pentru eveniment si te rog eu, nu mai baga de seama carcotelile! respect ca esti printre putinii care fac ceva !

da ai dreptate milad, bro a iesit bine pacat k vrea nu a tinut cu noi, la urmatorul event sper sa fie timp frumos

razvy_91 03-06-09 22:46

3 Attachment(s)
dobro_c , eu doar astea 3 le-am facut :-)

morghen 03-06-09 22:50

1 Attachment(s)
UKU vs TBO !

Calin_UKU 03-06-09 22:57

Morghen nu ai si filmarea care ai pus-o prima data, care era legata de comparatia dintre mine si TBO

morghen 04-06-09 07:39

hmm...parca o pusesem aici...am sa o re-atasez diseara cand ajung acasa...ciudat...mi-a sters careva posturile?

mortu 04-06-09 16:02

Din pacate doar intentiile au fost bune, cine zice ca a fost un show reusit fie e prost fie nebun. Personal sunt mai mult decat dezamagit de eveniment, si e a doua oara cand merg la Baia-Mare, ma calific in finale si apoi nu se mai tin. Si una peste alta sa ma mai si ieie peste picior desteptul de la cronometrare. Fratilor faceti cum vreti voi dar asta mie mi s-a parut mai mult bataie de joc decat cursa de masini, nu e vorba de bani pe care i-am dat degeaba, cat de felul cum am fost tratati toti. Cine s-a simtit bine sa participe si la viitoarele editii, eu personal si marea majoritate a clujenilor nu vom mai veni, sa dam bani de benzina pe drum, sa ne rupem masinile pe drumul comunal Dej-Baia Mare, si drept multumire sa isi bata joc lumea de noi. Am uitat cea mai buna scuza... ca a fost organizat de Bucuresteni... aia sa isi faca show-uri la ei in Bucuresti.
Stiu ca Ionut a avut intentii bune, dar in final rezultatul conteaza ca la orice cursa, si e a doua oara cand e acelasi rezultat...naspaaaaa. Nu neaparat conteaza diploma sau cupa de la final ca aveam destule akasa, dar nici macar o distractie nu a fost, si extra bonus pentru participare o raceala de 3 zile

VL 77 SYD 04-06-09 16:10

Ceva filmulete de la MIDNIGHT RACERS RAMNICU VALCEA. ;)

https://www.youtube.com/profile?user=...yd&view=videos

brummy 04-06-09 18:02

Quote:

Originally Posted by mortu (Post 2381099)
Din pacate doar intentiile au fost bune, cine zice ca a fost un show reusit fie e prost fie nebun. Personal sunt mai mult decat dezamagit de eveniment, si e a doua oara cand merg la Baia-Mare, ma calific in finale si apoi nu se mai tin. Si una peste alta sa ma mai si ieie peste picior desteptul de la cronometrare. Fratilor faceti cum vreti voi dar asta mie mi s-a parut mai mult bataie de joc decat cursa de masini, nu e vorba de bani pe care i-am dat degeaba, cat de felul cum am fost tratati toti. Cine s-a simtit bine sa participe si la viitoarele editii, eu personal si marea majoritate a clujenilor nu vom mai veni, sa dam bani de benzina pe drum, sa ne rupem masinile pe drumul comunal Dej-Baia Mare, si drept multumire sa isi bata joc lumea de noi. Am uitat cea mai buna scuza... ca a fost organizat de Bucuresteni... aia sa isi faca show-uri la ei in Bucuresti.
Stiu ca Ionut a avut intentii bune, dar in final rezultatul conteaza ca la orice cursa, si e a doua oara cand e acelasi rezultat...naspaaaaa. Nu neaparat conteaza diploma sau cupa de la final ca aveam destule akasa, dar nici macar o distractie nu a fost, si extra bonus pentru participare o raceala de 3 zile

imi pare rau sa aud asta :(
data trecuta cand ai fost la baia mare a fost organizat de catre "Istvan"? ala cu motoarele?? ala intradevar a fost un dezastru, dar anu trecut in mai a fost ok cand la carma a fost Ionut.
referitor la "desteptul de la cronometrare": era o fata, "tipul" era doar un fel de "supervisor", si daca "te-a luat peste picioare" inseamna ca nu ti-a zis timpul, atunci a facut ce la rugat organizatorul. asa sa cerut, asa s-a facut. tabelul in care salveaza programul automat timpii nu se poate accesa asa de usor..
sper ca la urmatoarea cursa (oarecare) sa fii mai satisfacut
numai bine!

All times are GMT +2. The time now is 10:11.

- Copyright 2026 4Tuning