![]() |
Re: Intalniri Iasi!
deci vine lume a? las k e bun asa ;) cat despre duminica.. eu am incredere k iese frumos.. dak se organizeaza ... vb acolo exact..
hai veniti si voi..p la 9 fara ceva da? poate reusiti.. k si asa nu se sta mult. ... k dak veniti la 9 jum...10 fara ceva.. deja se discuta..blabla.. se plictiseste lumea.. altele.. ne vedem acolo..bafta |
Care vine sa ma ia?
|
Vin eu daca imi zici unde!!
|
O fo fain!!Mai ales la McDonald :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Prea tare fratzilor!
|
Quote:
prea tare.. pune si niste poze crys :D de la mecduck..cu andrey :))) blonda noastra de la drept (picioru drept) :twisted: va salut |
7 Attachment(s)
Acu acu pun ceva poze :-P
|
ce tare a fost. trupa de soc, ce mai.
crys, da mai erau ceva poze. mai pune. si pe alea de la palat, si ce mai ai |
Quote:
|
Am I sexy or what? :lol:
|
hotest in town. mai aveai un pic si erai luat pe sus de pesti. cati bani luau aia pe tine!!!!!!!!!!!!! te bagi la o combinatie. scot cam 2000 euro pe tine.
|
Quote:
pui botu?? :twisted: poate te scoatem in stradeee... te salut.. |
Vad ca nimeni nu mai zice nimic de gratarel. Sa inteleg ca a cazut. Pacat ar fi fost fain. Sau nu se mai posteaza pe forum??:?: E un gratarel mai privat asa...:???: Sa ne auzim/vedem sanatosi pe alta data.
Cu respect |
buey...gratarelu dak este.. .este..dak nu nu :D io nu organizez nimic.. nu dau telefoane..
de data asta astept sa ma sune altii dak e vreo ceva si sunt invitat :D oricum..e prea frumos afara ..si peste toate e si duminica..ZI LIBEEERAAA !!! deci .. nu se sta in casa we shoarecilor :D ne vedem p terenu minat ;) aka fortus :twisted: bafta |
La ce ora man la fortus?
|
A fost :) la Warta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning