![]() |
Re: Masina mea Old School - BMW 2800 CS, an 1969
Quote:
Poate n-ai inteles cum e cu impozitul, ca asta inteleg eu din mesajul tau. 1.800EU a costat pana acum, de cand o detine el, nu 1.800EU/an, sa fim intelesi :-) cu pasi repezi, se contureaza inca un candidat la titlul de vehicul istoric 8) |
Quote:
Ca sa te lamuresc, stiu cum se calculeaza impozitul nenea si stiu ca pentru un motor 2.8 nu e 1800 euro pe an. Dar am facut referire ca daca la impozit s-a adunat atat, si la asigurare s-a adunat mult (asta am banuit eu). O zi buna! |
La asigurare n-are ce să se adune...
Nu-i precum impozitul. |
Quote:
In fine, eu nu mai comentez la topicul asta, o sa admir doar masina, ca am scris un comentariu de cateva cuvinte in legatura cu asigurarea si s-a ajuns la ditamai discutia... |
pai BMWUTU ti-a spus ca cea mai proasta e 400lei/6 luni, si tu i-ai raspuns:
Quote:
E bine ca stii cum se calculeaza impozitul, ma gandesc ca ai fi stiut si RCA-ul cum se calculeaza, nu? Mai ales ca CSI-ul nici n-a umblat prea mult, nu vad de ce s-ar fi adunat multi bani, in schimb impozitul asta romanesc il platesti si daca ai doar coaja.. Ma rog, bine ca ai inteles si totul e roz. Sa lasam omul sa-si reinvie CSI-ul ;) |
gata. v ati certat destul. daca va mai certati si nu mai postati sau discutati.... nu mai pun nici eu poze si nici nu mai. vb. si asa suntem putini care suntem pasionatii de asa ceva.deci nu are rost sa va certati...... valabil pt toti.
cum s a si discutat....asigurarea o platesc doar daca merg.ceea ce nu s a intamplat in ultimii 2 ani...iar la impozit...chiar daca masina este cazan in lucru...tot il platesc........si da la impozit atata s a adunat pana in prezent.si cam atata...daca va certati si nu va impacati.....nu mai fac nimic la masina. si asa nu am chef si banii de ornamente sau dus la impozit. deci sunt mai suparat ca voi:PPP |
Eu am dat 700 la asigurare pe 6 luni, de-aia am zis ca esti un fericit. :))
Dar gata, apuca-te de treaba si pune poze, ca nu ne mai certam. Asteptaaaaaam! :D |
acuma asigurarea se face pe categorii de varsta.....as vrea eu sa mai am 21 de ani si sa platesc mult la asigurare.acuma lucrez la o rabla de e 24....cum scap de ea ma apuc de a mea sa mai montez
|
si eu vreau sa mai am 21 ani, dar nu din acelasi motiv :))
M-am linistit si eu :-P Am fost la BMW azi, m-am uitat la el, la buzunar, si m-am suparat tare :???: |
3 Attachment(s)
mic progres.
|
foarte frumoasa.
|
Arata super! Bafta multa si spor cu proiectul, masina e SUPERBA.
|
1 Attachment(s)
Un verisor sedan era ieri la Sinaia, poate la anul o aduci si tu!
|
stiu masina. foarte frumoasa. unde sa aduc si ce?
|
Daca cineva are o problema cu quantumul unui impozit are libertatea de a nu il platii ! Nu inteleg de ce atatea discutii ...
Daca proprietarul a ales sa plateasca impozitul inseamna ca are motive numai de el stiute sa faca asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning