![]() |
Re: Evacuari custom INOX
Quote:
|
Salut. Am un Golf V 1.9TDI si am schimbat spoilerul spate cu unul de GTI iar acum vreau sa ii sudez doua tipsuri rotunde (ca la GTI). Trebuiesc retezate tipsurile originale ale ei care sunt indreptate in jos, puse doua tevi cotite( toba originala nu vine drept pe decupajul fustei) si sudate tipsurile.
Zi-mi si mie un pret pentru asta(manopera,sudura, tevi) si zi-mi si un pret pentru doua tipsuri rotunde daca aveti (57-76 imi trebuie) sau daca imi poti sugera un loc de unde sa cumpar unele bune (gen Borla, Sebring, etc). Astept raspunsul tau. Multumesc anticipat. |
Quote:
|
Si am revenit...va astept in continuare in acelasi loc, aceeasi calitate a lucrarilor, peste foarte putin timp chiar mai buna plus o alta surpriza :twisted:
|
Salut...Un pret pentru o evacuare cap-coada inox pentru Logan? Si un pret pentru evacuare cu tot cu serpisori
|
Quote:
|
Motorizare 1.6 8v...nu vreau sa ajung neaparat la o putere...ceva acolo cat se poate
|
3 Attachment(s)
Quote:
Cateva poze cu un traseu de intercooler custom FMIC pentru un Peugeot 206 1.4 hdi |
ahh daca te sunam vineri mai devreme :shock: acum aveam evacuarea facuta :sad:
da las ca vineri e gata nu? :twisted: |
Quote:
|
salut serpisori pentru hyndai coupe 1.6 16v un pret te rog ms !
|
Quote:
|
Ma intereseaza o evacuare cap-coada inox pentru un Clio 3 motor 1,6 16V 82kw. Mi s-a defectat catalizatorul si il vreau inlocuit.
|
vezi ca ai un pm
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cateva poze cu un upgrade Hyundai Accent CRDI |
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning