![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Quote:
|
un volan de`la cu airbag de M as vrea eu... am sa ma interesez in weekend, stiu pe cineva care are volan de genu si il dadea la 120 de euro :) e prea misto ala...
|
teoria e simpla. pe om nu il intereseaza si asteapta sa prinda gasca care sa sara cu banu sa il cumpere . asa e in orice domeniu . cine are rabdare are si cumparatorul potrivit la pretul potrivit ..
|
pai asta e... cumparatorul perfect e mai greu de gasit, iar vanzatorul perfect e doar in teorie... asa ca daca ai pus mana pe ceva bun la bani il iei direct numai astepti!
|
corect... cum stai cu pregatirile tot la motor de 2.5 ai ramas cu planurile?
|
sunt in curs de achizitionare/montare! ceva de genu e ceva mai greu de inteles :D xcum e bine... am cateva mici modificari pe care trebuie sa le fac cat mai repede.;);) sa vad weekendu asta ce mai fac
|
frumos si motorul de 2.5 de ce va fi de seria 5 sau de matza?!!!
|
de matza... fara vanos...
|
Quote:
|
Smechera tare pisica am vazut-o in parcare la carefour acum cateva zile:> avea nasul tras afara superba:>
|
dah am fost sa-mi cheltui toti banii pe la new yorker si Intersport... :) acum sunt la bucuresti si fac economii :D;);) mersi pt urari! cineva mi-a furat asa cred eu grila de la bara din fata...
|
Quote:
|
Daaaa aveau reduceri:), Sa stii k nu ti-am furat eu grila de la bara din fata...erau niste tiganusi care se uitau pe la faruri:)) poate au crezut ca fac o afacere buna cu ea:)) cine stie:D! Sa le porti sanatos:) sa ii faci si pisicii tale cadouri ca dupa devine geloasa! Numai bine!
|
Quote:
|
oarecum dubios... :D:cry::cry: sunt preturi ieftine doar la unele, dar daca te uiti la adidasi si camasi numai sunt asa ieftine... iar la intersport nici daca te rogi de aia nu-ti dau si ei macar 100 d mii reducere :D... trebuie trebuie sa-i iau si ei ceva ca a facut un an de cand e pe mana mea... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning