![]() |
bai mertan......ai mai pastrat niste alune tata??? ca vreau si eu acuma!!1!!
|
eu am plecat. :lol: :lol: :lol: :lol: cred ca v-atzi distrat de minune.
|
e naspa tare....tibi era sa ramana aseara cu papucu acolo si e 4X4. bine ca nu ati ramas de tot pe acolo. :D :D
|
periculos frate... tre sa testam terenu inainte...:) sa ne fie invatzatura de minte :P
|
CAnd mi`au fost inspectati papucii aksa . . . intrebarea a fost rapida : ai fost la peste? :shock:
|
Uai eu ziceam lasa selana ca nigea tare ca nu vedeam decat stopurile la masinile din fata....era jiscol uai...
|
Aaaa da...cat mertan a filmat i-au inghetzat ghearele :) hi hi...mai intra in masina se incaleza...mai iesea afara...dar mai mult statea afara ... :D
|
mertan ar trebuii sa i-a premiu pt fotografii. propun eu '' Cel mai tampit fotograf'' :D :D
tampit---- cu capu, ca sta afara si ingheata si chestii din astea....sa nu inteleaga gresit si iar sa se oftice :D :D |
Lasa uai ca a filmat si nu pune filmele pe forum....
|
da chiar asa :twisted:
|
mai eu fac asta pentru ca este pasiunea mea nr 1. nu ca sunt tampit. eu ma sacrific pt \"da club\". intelegti?
|
gata frate...inteleg.....a fost o gluma....sper ca nu te-ai suparat :D
|
mai. doar esti fratele meu(cica asha se zic la aia care sunt repari).
|
Eu de fapt nu m-am dus acasa.... :oops:
M-am oprit doar ca sa imi las inapoi pe luneta stergatoru(l-am uitat ridicat de la Petrom :oops: ) :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :headache: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: Aaaaa.... si tre sa mai iau niste LECITINA .... ca ma lasa memoria!!! |
lasa ca data viitoare o sa ai tinere de minte.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning