![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
Suna superb:oops:
Unde erati ?Sojeva?:D |
Quote:
uskat felicitari pentru evacuare, ce mai urmeaza acum?:twisted: |
Vreau sa pun si pe spate discuri cu striatii (Ate powerdisk) si automat voi schimba si placutele actuale EBC green stuff(de care nu am fost multumit deloc) cu unele Ate.
Apoi mai vedem.... |
se aude crima :D si live se aude de no comment te-am zarit intr-o zi si suna evacuarea nu gluma :D
|
Prima dată se aude... apoi se vede!
|
Quote:
|
Felicitari pentru toata munca depusa la Opel`ul tau , e misto rau.
|
Omule bravo pt ce ai facut masinii.Arata superb.Apropo vezi ca exista un fel de banda termoizolanta cu care se infasoara serpii pt putere mai mare si sunet mai puternic.Ar suna mai ceva daca ai achizitiona asa ceva.
http://www.**************/tuning-mot...re-249908.html |
Quote:
|
Bine puctant jhonson...urmeaza
|
Quote:
|
De curand s-au implinit 3 ani de cand acesta masina este in posesia mea.
Cu bune cu rele am reusit in timp sa ii fac o serie de modificari, ce le voi expune mai jos. Roti si suspensii: Jante Sparco Rally White By OZ 15” Anvelope iarna Matador MP 59 195/65/15 Jante Borbet T 7,5J 16” albe cu buza polisata Anvelope vara Bridgestone Potenza S-03 205/50/16 Arcuri Eibach Amortizoare Sachs Advantage Bara stabilizatoare CSR Sistem franare: Discuri fata Brembo MAX Placute frana fata Ferrodo Premiere Punte spate cu discuri Placute frana spate EBC Green Stuff Lichid farna Ferrodo DOT5.1 Exterior: Bara fata OPC Bara spate OPC Eleron OPC Oglinzi OPC Grila radiator Lester Pleoapa luneta CSR Praguri vopsite in culoarea masinii Parbriz atermic cu parasolar Diuze parbriz Insignia Motor: Filtru K&N + Admisie Vectra C Serpisori custom 4-2-1 din inox Catalizator sport 200cpi Magnaflow Intermediara sport Magnaflow Finala sport Magnaflow Traseu inox pe 55 Bujii NGK Iridium Borne aurite "Blana" capota motor Lumini: faruri dayline xenon faza scurta 55W 5000k xenon faza lunga 4300k stopuri full led semnalizari aripi smoked clare Proiectoare Valeo cu becuri M-tech 4350k Interior: Interior piele alb-negru (Volan, schimbator, frana mana, scaune, bancheta, fete usi) Scaune fata sport Bancheta spate cu cotiera Cotiera fata Armrest Polita torpedou Presuri interior si portbagaj dedicate Astra G Folie autorizata MID Vectra B si consola CID CruiseControl Modificat ceasuri, bloc lumini, display, consola centrala si butoane geamuri in alb-albastru Sonorizare: Mp3 Sony GT630UI boxe spate 4 tweetere in locasul dedicat din usile fata-spate amplificator Focal Solid 2 subwoofer Focal 250rms condensator Juice Insonorizare usi fata spate si portbagaj Vor mai urma si altele asa ca stay close.... |
Quote:
|
Inca nu :twisted:
|
2 Attachment(s)
Astazi urmeaza sa montez noile difuzoare pt usile fata:
Focal Polyglass 165 CVX cu urmatoarele specificatii: difuzoare coaxiale 2 cai diametru: 16.5cm putere RMS: 70W putere Max: 140W impedanta: 4 Ohmi sensibilitate: 93dB (2.83V/1m) raspuns in frecventa: 60Hz - 20KHz Fs: 59.58Hz Qts: 0.66 Vas: 36.02 litrii Xmax: 2.5 mm In viitor urmeaza si un set pt usile spate, cel mai probabil tot de 16,5 cu modificarile de rigoare pt a le putea monta si eventual o amplificare pe 4 canale pt ambele seturi. Poze: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning