![]() |
Re: Mi-am luat civic
Quote:
|
melcu ala a luat vitamine knd era mic?:))
|
fuck... cita turbo... foarte tare.
nu cred ca o sa pun asa ceva vreodata. vreau ceva omenesc... sau cine stie :D |
Pacat ca l-au copt pe nea` motor......avea intercoolerul mai mare decat motorul meu.....:))
|
Quote:
|
acum pot sa zic si eu o impresie despre cum merge masina lui fanete... e super ok pana in 6000 rpm....dar probeleme la electronica o cam limiteaza mai sus... sper sa le dai de cap,ca e pacat :D face treaba super bine masinutza :D placut la mine :D :lol:
|
dupa ce te-a dat pe tine cu masina si am plecat a tras masina foarte bine, n-a mai intrerupt deloc... am fost apoi sa o iau pe prietena mea sa o plim unpic cu honda ca n-am apucat pina acum sa o plimb deloc si la fel... a tras foooarte bine masina, fara sa mai intrerupa deloc. nu mai gasea centura cind a vazut cum face bestia :D
|
niste timpi cva?un filmuletz?:D mai multe filmuletze?:)))
|
eee... ce filmuletse cind abia astazi s-a mai facut umpic frumos afara. o sa bag ceva da intai sa le fac :D
|
Quote:
ma bucur ca si a revenit :D |
aaa... stai linistit ca nu si-a revenit de tot. o apuca iar crizele si nu mai trage. trebuie vazut sigur care e problema cu intreruperile alea...
|
e masina cu personalitate domne :D
|
Quote:
|
Se intrerupe ca si cum ar avea limitator? La ce turatii si in ce viteze?
|
in orice treapta intrerupe de parca ar avea probleme cu aprinderea. mereu dupa ce intra VTEC-u incepe. e ceva de genu, sper sa intelegi:
RPM - ...... 5000.........6000.........7000........8000.... sunetul - aaaaaaaaaaaaa..aaaaa..aaaaaa..aa..aaa..aaaa ".." fiind intreruperile, sper ca v-ati facut idee. un prieten mi-a zis ca este posibil sa fie bobina din distribuitor. o sa verific... faza e ca mie nu imi sta aprins ceck engine. am schimbat capac de distribuitor si fise si nu s-a vazut nici o schimbare. o sa verific bobina aia, luleaua aia de se invirte... ca banuiesc ca nu ii da scanteie cum trebuie de intrerpe asa si doar in turatii mari |
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning