![]() |
Re: Suspensii fixe si reglabile SS SuperSport ( CALITATE - nu chinezarii JOM, FK, etc
Intreb pt un prieten : Cat de dure poti sa aduci , reglabile pt e36?Si un pret
|
Re: Suspensii fixe si reglabile SS SuperSport ( CALITATE - nu chinezarii JOM, FK, etc
50% duritate peste stoc, 350 euro setul complet.
|
Pentru Polo 6n2 suspensie reglabila pe inaltime la ce pret ai si ce modele?
|
iti recomand la 350 euro ss supersport.
putem sa aducem si mai ieftine cum ar fi Ta Technix sau echivalent, dar calitatea si fiabilitatea sunt dezastroase. |
OPEL Vectra B2 2.5 V6 ce aveti?
|
250 euro fixe 40/40mm sau 60/60mm - SS Supersport
350 euro reglabile 25-95mm - SS Supersport |
pentru o vectra b 96 16/16v un pret ptr o suspensie sport reglabila
|
350 euro SS Supersport
|
1.Ce garantie oferi si in ce consta garantia?
2.Sunt curios unde sunt fabricate pentru ca si de TAtechnix se zice ca sunt facute in Germania si FK si JOM(despre care am auzit lucruri bunicele raport calitate/pret). De ce zici ca acestea sunt mai bune? 3.Sunt coilover? 4.Din ce materiale sunt facute? 5. Suspensiile sunt foarte dure sau mai moi? |
putem sa aducem si ta technix, dar nu recomand, am avut numai probleme de-a lungul
timpului cu fiabilitate. despre jom nu stiu, nu am adus niciodata, totusi am feedback de la clienti. toate codurile de pe amortizoarele FK (mai putin cele reglabile pe duritate care sunt nemtesti, dar au si un pret pe masura, undeva la 600 euro) si JOM cu un simplu google duc catre made in China. toate suspensiile reglabile comercializate de noi sunt coilovers si sunt 30% mai dure (stradale) sau pe comanda 50% mai dure (circuit) |
ok, dar tot nu mi-ai rapsuns la toate intrebarile,cele vizavi de garantie(daca se intampla sa curga) cum se aplica garantia si cat au?
din ce materiale sunt facute? sunt coilover si fata si spate(de mai intampla sa fie doar fata)? |
garantie se ofera la montaj, exista un disclaimer ca in cazul tuturor suspensiilor, nu decidem noi garantia ci producatorul unde sunt trimise spre evaluare.
daca sunt folosite normal nu ar trebui sa fie probleme in cazul unei garantii. materialele folosite sunt inox si aluminiu si otel in cazul arcurilor. in functie de modelul masinii, sunt coilovers integral sau doar pe fata |
Salut!
Pt renault laguna 2.0 8v 115 cp 1995 se gasesc ceva suspensii sport? |
da, fixe, 30/30mm sau 40/40mm - 450 euro kitul complet (arcuri + amortizoare)
|
pt un e36 4cil o suspensie ss (circuit) reglabila la cat ajunge?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning