Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   ACCELERATE PROJECT (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/109118-accelerate-project.html)

FoX_BvStreetracing 20-07-09 15:28

Re: ACCELERATE PROJECT

22:00

ACEASTA ESTE ORA LA CARE ARE LOC INTALNIREA!!!!!

danielS777 20-07-09 15:49

*nu era mentionata nicaieri :)

FoX_BvStreetracing 21-07-09 08:30

Nu-i problema..e mentionata acum de 4 ori ;-)

Membrii care nu pot lua parte la intalnire sunt rugati sa anunte fie pe privat , fie prin sms sau tel!

FoX_BvStreetracing 24-07-09 08:54

REPET!

Astazi 24/07/09 are loc intalnirea generala a Clubului ACCELERATE in Brasov , mai exact in Livada Postei in jurul orelor 22:00!

Va Multumesc! CCY

ShuShu 24-07-09 08:59

Da....ar fi super sa vina toti, la vw fest nu am putut veni dar imi cer scuze,as fi venit daca nu aveam treaba din care imi mai iese ceva $....sper sa ma inteleaga cineva. Am dat si eu ceva mesaje sa anunt baietii cu intalnirea de azi ca nu prea intra pe net, sa speram ca vin toti azi.

db_freak 24-07-09 09:29

se intampla sa nu poti sa vii odata de 2 ori dar nu tot timpul , am impresia ca unii au venit de dragul stickerelor .... dar , poate ma insel ....

ShuShu 24-07-09 09:48

Quote:

Originally Posted by db_freak (Post 2509325)
se intampla sa nu poti sa vii odata de 2 ori dar nu tot timpul , am impresia ca unii au venit de dragul stickerelor .... dar , poate ma insel ....

1 sg data am lipsit la vw fest si imi pare rau, am o situatie mai nashpa sambata si duminica...si eu am aceasi impresie,ca au venit pt stickere si tot nu inteleg de ce nu ar veni macar pt o jumatate de ora,dar vedem azi cum mai sta treaba,ca data trecuta au fost FOARTE putini fata de cati erau odata......

db_freak 25-07-09 02:36

Quote:

Originally Posted by ShuShu (Post 2509372)
1 sg data am lipsit la vw fest si imi pare rau, am o situatie mai nashpa sambata si duminica...si eu am aceasi impresie,ca au venit pt stickere si tot nu inteleg de ce nu ar veni macar pt o jumatate de ora,dar vedem azi cum mai sta treaba,ca data trecuta au fost FOARTE putini fata de cati erau odata......

am vazut care sunt oamenii pe care te poti baza .... de acum va fii altfel ...
m-am saturat de oameni care vorbesc aiurea , "din greseli inveti " ...

db_freak 25-07-09 03:08

3 Attachment(s)
Asa pt. ca am uitat ... si nu pot edita postul de mai sus ...

Tricourile vor arata cam asa ceva , despre cat costa si daca vor fi modificate va voi anunta ...
Oricum tricoul este de foarte buna calitate si costa 15 lei ;) , ramane de vazut cu imprimatul , probabil ca se ajunge la 25 , 30 lei ... eu stiu ....

m-am gandit si la nr de inmatriculare PT. SHOW-URI , bine in loc de punctele mele ametite vor fii stelute , nr. sunt facute din plastic ...

nelamuriri? astept propuneri idei de imbunatatire ....

danuuuutz 25-07-09 07:55

scrisu ala acolo jos nu e prea ok dupa parerea mea pt ca nu se vede asa bine! eu as scrie cu acelasi scris ca pe fata da un pic mai mare asa pe mijloc si "www.accelerateclub.ro pe maneci sau pe umar asa intr-o parte

danuuuutz 25-07-09 07:58

si pe masini ar fi una sa scri pe o spitza de la janta iti dai seama cum se vede la o poza asa mai funky??!!!

BarsyA 25-07-09 12:07

Da .. scrisul de pe spate nu e ok nici din punctul meu de vedere....
pe stape ar trebui sa stea la fel ca si la cele actuale..poate o idee mai mare si pe omoplat, iar cel de pe fatza spre deosebire de cele de acum putzin mai centrat...
In rest mai vedem..cam asta ar fi ideea mea :)

db_freak 25-07-09 18:11

eu am vazut tricouri cu scrisul jos si arata misto rau ... nu cred ca mai poarta nimeni tricoul bagat in pantalonasi si bretele ....

db_freak 26-07-09 19:29

Quote:

Originally Posted by danuuuutz (Post 2511636)
si pe masini ar fi una sa scri pe o spitza de la janta iti dai seama cum se vede la o poza asa mai funky??!!!

asa , si tu fiind? nuca din perete?

danuuuutz 27-07-09 08:08

nu e vorba ca se poarta in pantaloni dar mie unu nu imi place si nu sar vedea!dar putem face un tricou si sa vedem cum arata si sasi dea toti cu parerea!!

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning