![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
22:00
22:00 22:00 22:00 ACEASTA ESTE ORA LA CARE ARE LOC INTALNIREA!!!!! |
*nu era mentionata nicaieri :)
|
Nu-i problema..e mentionata acum de 4 ori ;-)
Membrii care nu pot lua parte la intalnire sunt rugati sa anunte fie pe privat , fie prin sms sau tel! |
REPET!
Astazi 24/07/09 are loc intalnirea generala a Clubului ACCELERATE in Brasov , mai exact in Livada Postei in jurul orelor 22:00! Va Multumesc! CCY |
Da....ar fi super sa vina toti, la vw fest nu am putut veni dar imi cer scuze,as fi venit daca nu aveam treaba din care imi mai iese ceva $....sper sa ma inteleaga cineva. Am dat si eu ceva mesaje sa anunt baietii cu intalnirea de azi ca nu prea intra pe net, sa speram ca vin toti azi.
|
se intampla sa nu poti sa vii odata de 2 ori dar nu tot timpul , am impresia ca unii au venit de dragul stickerelor .... dar , poate ma insel ....
|
Quote:
|
Quote:
m-am saturat de oameni care vorbesc aiurea , "din greseli inveti " ... |
3 Attachment(s)
Asa pt. ca am uitat ... si nu pot edita postul de mai sus ...
Tricourile vor arata cam asa ceva , despre cat costa si daca vor fi modificate va voi anunta ... Oricum tricoul este de foarte buna calitate si costa 15 lei ;) , ramane de vazut cu imprimatul , probabil ca se ajunge la 25 , 30 lei ... eu stiu .... m-am gandit si la nr de inmatriculare PT. SHOW-URI , bine in loc de punctele mele ametite vor fii stelute , nr. sunt facute din plastic ... nelamuriri? astept propuneri idei de imbunatatire .... |
scrisu ala acolo jos nu e prea ok dupa parerea mea pt ca nu se vede asa bine! eu as scrie cu acelasi scris ca pe fata da un pic mai mare asa pe mijloc si "www.accelerateclub.ro pe maneci sau pe umar asa intr-o parte
|
si pe masini ar fi una sa scri pe o spitza de la janta iti dai seama cum se vede la o poza asa mai funky??!!!
|
Da .. scrisul de pe spate nu e ok nici din punctul meu de vedere....
pe stape ar trebui sa stea la fel ca si la cele actuale..poate o idee mai mare si pe omoplat, iar cel de pe fatza spre deosebire de cele de acum putzin mai centrat... In rest mai vedem..cam asta ar fi ideea mea :) |
eu am vazut tricouri cu scrisul jos si arata misto rau ... nu cred ca mai poarta nimeni tricoul bagat in pantalonasi si bretele ....
|
Quote:
|
nu e vorba ca se poarta in pantaloni dar mie unu nu imi place si nu sar vedea!dar putem face un tricou si sa vedem cum arata si sasi dea toti cu parerea!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning