Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra F PH-24-FLA (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/108317-masina-mea-astra-ph-24-fla.html)

muntiu 06-03-12 12:24

Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA

6 Attachment(s)
i-am facut o mica baie la poarta,iarna asta am reusit sa ating de cateva ori bara spate si chiar a trebuit sa imi fac loc impingand spatele in nameti asa ca bara are ceva fisuri dar oricum va fi inlocuita

asta e spatele masinii acum

sias 06-03-12 13:44

frumoase stopuri chiar vin bine pe culoare masinii, bara oricum era urata :)) mai bine ca o schimbi !:-)

muntiu 08-04-12 20:44

bara inca e pe masina cu fisuri cu tot,intre timp am trecut la rotile ei urate de vara si poate saptamana viitoare o surat putin pentru ca e moscolita rau pentru ca am inceput constructia casei

SatanaVeX 08-04-12 22:30

Intradevar dau bine stopurile cu vopseaua de pe masina, in legatura cu bara spate la ce te`ai gandit?

muntiu 16-04-12 12:00

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SatanaVeX (Post 4972670)
Intradevar dau bine stopurile cu vopseaua de pe masina, in legatura cu bara spate la ce te`ai gandit?

nu m-am hotarat inca ce forma sa dau barii,probabil ceva de genul

deocamdata masina munceste,cara materiale pentru viitoarea ei resedinta

SatanaVeX 16-04-12 13:52

Va arata foarte bine bara spate cu difuzor,si eu tot asa am vrut sa o fac dar nu mai am rabdare sa ma apuc iar cu fibra si caut tot o bara de gsi...eu am fost inceput sa fac bara dar nu am terminato numa in virtual tuning,am prelungirea cu difuzor numa trebuie finisata si prinsa de bara originala.

bujuKYL 04-05-12 10:04

frumos opelul, ai bagat ceva timp in el, munca si ceva banuti! bafta in continuare:D!!!

muntiu 19-05-12 13:01

masina se vinde:sad:

http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...-11233266.html

nutzu4pub 19-05-12 13:37

eu zic ca nu e bine ce faci....si sper sa nu te lase inima :-)

muntiu 29-05-12 09:42

4 Attachment(s)
daca tot e praf pe topic, pe masina este namol:D
ieri am dat pe la un amic si mi-a fost lene sa intorc masina sa merg pe drumul asfaltat asa ca am luat-o pe altul accidentat si cum ploua de doua saptamani masina a vrut o baita si a dat sa se impotmoleasca poate poate o sa ma dau jos sa o imping sau sa o tractez,dar cum sunt mai capos mi-au luat 10 minute si vre-o 2 litrii de GPL dar am reusit sa ies fara sa fac baie in namol dar asta nu pot spune despre masina.
oricum e tare amuzanta asa si imi pare rau ca nu e cald sa se intareasca namolul sa pot vedea fetele celor de la spalatorie :D

minimal.madness 29-05-12 11:16

:))) iti inteleg entuziasmul dar totusi eu nu as lasa namolu' sa se intareasca pe masina :rolleyes2

GJ 64 GAB 29-05-12 12:10

Lau, cānd am văzut-o cu nămolul pe capotă mi-a venit o idee... ar arăta bine cu capota colantă īn carbon ! :D

bujuKYL 29-05-12 20:29

ce caragios arata! ti-ai trasat ceva dungi pe parbriz?:-P:D

muntiu 28-07-12 14:08

dupa o lunga perioada de absenta ma gandesc serios sa incep un nou proiect in ceea ce priveste masina,nu vreau sa vorbesc prea devreme dar sigur masina va primi suspensie sport si jante pe 16 carora le voi face loc la nevoie evazand aripile atat in spate cat si in fata
am cateva idei si deja m-am apucat sa strang cele necesare

kosmin55 29-07-12 00:27

Quote:

Originally Posted by muntiu (Post 5118588)
dupa o lunga perioada de absenta ma gandesc serios sa incep un nou proiect in ceea ce priveste masina,nu vreau sa vorbesc prea devreme dar sigur masina va primi suspensie sport si jante pe 16 carora le voi face loc la nevoie evazand aripile atat in spate cat si in fata
am cateva idei si deja m-am apucat sa strang cele necesare

parca mi place cum suna evazari spor la treaba;)

All times are GMT +2. The time now is 11:22.

- Copyright 2026 4Tuning