![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
Quote:
|
omu se referea prima data..cand ai facut`o macaron
dupa..e alta poveste , cu macaroanele |
1 Attachment(s)
poate iti vine vreo idee;)
|
Quote:
p.s. ai putea sai pui inapoi clantele? si sa repostezi masina?:D cred ca ar atata super bine:D p.s.s. dar ce ai facut tu a facut si rares_crm singura diferenta sunt jantele si cateva detalii in rest masina este a lu` rares_crm si din cate stiu eu nu prea e frumos sa faci un vt dupa un alt vt:) sper sa nu va certati pe tema asta |
cu picioarele pe pamant cand reveniti????????? realitatea e cu totu' alta! VT e usor de facut dar sa vedem in realitate ce va iesii....
|
Quote:
|
ce se mai aude in leg cu masina?
|
nimic interesant, ma pregatesc sa plec in concediu , vreau sa ma duc in suceaza undeva pe la vatra dornei:D si de acolo as vrea sa cobor in consatanta ca dupa munte merge si mare:D sper ca totul sa fie ok si sa nu am pobleme cu masina ca ala ar fi ultimul lucru care las vrea la drum lung:-P
am umblat azi la masina, urmeaza mai pe seara un set de poze, am facut o mica modificare de estetica sa vad daca place la public, mie personal imi place foarte mult:D urmeaza in august sa o bag la tinichigerie si dupaia la vopsitorie, trebuie sa ma hotarasc ce culoare o fac pana la urma si cu putin noroc in primavara primeste un motor mai special:D dar mai e pana acolo |
Quote:
|
Quote:
in privinta culori,tot alba ai sta bine;)bafta |
10 Attachment(s)
pozele promise, dog mersi pentru urari, sa fie!
culoarea ramane de vazut |
arata foarte bine jantele asa si dau bine pe masina :) imi place ... spor la munca in continuare ... dar si concediu placut :D
|
marfa au iesit jantele in combinatia asta alb/ negru ..... dar acuma sunt jantele mai stralucitoare ca masina :D trebuie facut ceva ... asteaptam sa fie cu totul vopsita atunci va fi un wooow cu adevarat ... dar nu ma intelege gresit arata extrem de bine si dupa cum ai zis si tu " dupa posibilitati "
|
Quote:
o sa urmeze si tabla si vopseaua pe tabla dar toate la timpul lor @ benny mersi pentru urari, o sa fie un concediu bine meritat |
Vad k ai planuri mari cu masina succes in continuare si spor la treaba si la drum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning