![]() |
Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7
oricum parerea mea e ca phaetonu cam bate la cur seria 7 si mai ales s classe la top speed si faptele o arata :D
|
Quote:
|
wtcvictim m rog...poa nu a fost un exemplu kiar reusit...ce vroiam sa zic e k o parte din cei peste 100mi euro ii numa brand-ul...vy k e bmw,mercedes si numai stiu y ce...Subiectiv da as merge pe seria 7(daca ar trebui sa aleg una dintre cele 3masini)aia nu inseamna k e o parere subiectiva...La o masina tre sa ne orientam dupa mai multe criterii:nivel de echipare,eleganta,comfort,calitate/pret,fiabiliateta motorului,cp,consum si multe altele...vorbind obiectiv...1.mercedes
2.bmw 3.audi |
Quote:
|
phaeton nu se vinde pentru ca are numele wolkswagen.cred ca daca (prin absurd) phaeton purta sigla audi cu siguranta vindeau mult mai multe decat sub denumirea a8.
Am precizat ca asta e o idee de a mea ,sa nu-mi sariti in cap ca asa ceva nu se putea pentru ca pur si simplu noul a8 este o continuare a unei serii existenta de ani de zile |
pai asta am vrut sa scot in evidenta, conteaza imaginea pe care o lasa fiecare, mai ales cand vorbim de limuzine de top.
|
vw phaeton din acelasi segment cu cele 3 e semnificativ mai ieftin...dar nu se cumpara pt ca are marca vw (desi nu e firma proasta) cum spunea si apache.motivul dupa parerea mea e ca romanul daca are bani merge pe una dintre cele 3...nu se uita la altele mai ieftine si poa tot asa de bune pt ca toata lumea stie ce e un seria7 si cu ce se mananca,dar un phaeton..nu prea... <script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_1461604", true); </script><script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_1461604", true); </script>
|
Akuma ii drept k phaeton nui bmw dar diferentele nu sunt mari...sunt destul de mici...parerea mea...diferenta e la bani!
|
se mai fabrica phaeton?sunt sigur ca aceasta masina este cumparata doar de oamenii care vor ceva lux, dar tot la adevaratele "limuzine" se gandesc: seria 7 si S classe.
el este gandit in asa fel incat sa fie in urma A8, de..pt ca fac parte din aceeasi cupola! 1) S class 2) Seria 7 3) lexus> dar nu mai stiu modelul . . .>restul! |
1.mercedes
2.bmw si lexus ar fi pe aceasi treapta 3.audi ' ' ' 8.phaeton |
S-ul....a8-ul.....saptele
|
o sa vedeti ca a8-ul nu o sa ajunga pe locul 2 niciodata,cel putin de acum in colo, mai ales in primul rand ca este audi, o masina de rand ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning