![]() |
Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra
like :D:D
|
Foarte frumoasa a ajuns...felicitari pentru tot ce ai realizat.
P.S: Gata, esti StanceWorks :lol: |
Quote:
Arată mult mai bine dar este foarte expusă partea aia şi vei vedea urmările destul de repede. O alternativă ar putea fi colantarea! Asta dacă şi găseşti autocolant să ţi se potrivească codului tău de culoare! În schimb, pragurile şi oglinzile, ar merita o vopsea! |
Foarte bine ii sta cu jantele :D si eu am aceiasi problema cu manerele de la usi, din 2009 s-au decolorat ca naiba :| alea de pe G-urile vechi arata mai bine ca si ale mele :))
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ieri am mai mesterit pe la ea putin. Am indreptat scutul ca era putin cocosat si imi atingea in evacuare, am schimbat un bec de proiector si am lasat masina de fata mai jos. Acum pe fata e ce trebuie. In poze fura locul de parcare... E putin mai sus de spate si putin mai jos de fata. O sa fac niste poze mai ok cand sta dreapta:oops: |
Ultima poză este gravă rău!
Am şi eu o rugăminte la tine, cu privire la toba finală. Nu mai ştiu dacă ai pus până acum vreo imagine, cu maşina cocoţată, astfel încât să se poată vedea de jos, finala. Voiam să văd prinderea! P.S. Ori de câte ori văd locul tău de parcare, mă minunez de prostia unor oameni. Bănuiesc că, voi, locatarii, nu aţi avut de-a face cu trasarea locurilor de parcare, nu? Spun asta pentru că locul tău de parcare (şi al vecinului), mi se pare pare cea mai mare aroganţă făcută pietonilor! :lol: P.P.S Mai iartă şi tu claxonul ăla! :D |
1 Attachment(s)
Pentru ce sunt aceste 2 butoane? Caut si eu la fel ca sa-mi pun pentru amplifcator
|
Quote:
|
Quote:
Ştiu cât de tentant este să îi mustrezi pe măgari, cu câte-un claxon dar prefer să mă calmez, pentru că ştiu că nu învaţă mare lucru din atenţionarea mea. În cazuri deosebite, îl folosesc. P.S. Sunt conştient că niciodată pârlitul meu de oraş, nu se va compara cu Bucureşti-ul, când vine vorba de trafic! |
Tipul respectiv de loc de parcare, nu e numit kahn "loc de parcare neamenajat" ? Au venit de la primarie l-au trasat, parca maxim 30m in jurul blocului si tu il platesti..
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Promit ca daca imi fac casa la curte, o sa-mi fac si o rampa direct pana in sufragerie ca sa nu mai incurc pe nimeni:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|