![]() |
Re: B~15~FOF
Quote:
|
Quote:
|
sangerica , nu te abtineai , ma mir totusi ca nu ai pus tu primu poze aici :lol:
|
13 Attachment(s)
gata , au sosit si pozele.
portbagaj semi-clean , capota prelungita. am dat si o vopsea la spray ,provizoriu pana o vopsesc cum trebuie in primavara. am facut si portbagajul sa se ridice singur fara sa loveasca in tampoane. farurile umpic frecate de silicon , cu diluant , nu in totalitate , mai am de frecat. https://www.youtube.com/watch?v=0hn45XLXqS8 |
a iesit frumos !!! parerea mea e ca daca tot ai facut porbagaju clean trebuia sa scotzi si semnu de la dacia , oricum arata bine spor la modificat in continuare!
|
mersi frumos , semnul de la dacia nu il voi scoate , am si cateva motive.
1. toata lumea isi face clean , anuleaza tot. 2. e urat portbagajul fara nimic , parca e pustiu , e doar parerea mea aici 3. imi place sigla dacia , (chiar daca este umpic mare) ma mandresc cu acest logan , facut de dacia. |
Frumos nenea FoF...spune-mi si mie..la deschiderea portbagajului ai folosit un telescop ? Daca da..de pe ce masina ..mersi.8)
|
Quote:
|
Quote:
mersi Cosmine , la primavara se v`a schimba situatia. |
Foarte tare asta:)) numai dai gauri numai stai sa fixezi cu suruburi etc
buni chitz-chitz astia :))) |
Frumos si cu sigla aia ;)
Imi place grila de la bara din fata. E cea originala de Logan de la reprezentanta? |
cu ce-ai scris ghetto tuning pe masina? pare sa fie spray cu zapada artificiala... foarte buna reclama, o sa le pun pe site :lol:
cand termini cu vopsitu sa vii sa-ti dau un sticker, sa fie ceva mai subtil. |
Quote:
Operatiunea asta merge si la portbagajurile cu buton?Banuiesc ca nu... |
Quote:
Quote:
la primavara , chiar vroiam sa`ti cer un stiker dar am uitat. multumesc inca o data. Quote:
|
Ok,mersi mult pt raspuns.Cu prima ocazie montez un actuator si respectivii soricei.
Multumesc.:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning