![]() |
vsa
chiar zilele astea am imbracat cojocul si m-am gindit la falco tau!!! :shock: :shock: sa ii transmiti salutari,il pup si eu si cojocul meu!!!!!
|
unde ma mertane ?
poate pot vb si eu cu cineva..... |
pai sa stabilim cand mergem la karting :D
niste informatii: Zilnic, dupa ora 12, Selena Motor Sport ofera celor interesati posibilitatea de a deveni pentru cateva minute piloti de karting. Cei care doresc sa piloteze un kart si sa se afle \"in pielea\" unui pilot de curse o pot face contra unor sume accesibile: 300.000 de lei pentru 15 minute cu kartul mic, sau 500.000 de lei pentru 15 minute cu kartul mare sau cu kartul dublu, pe pista mica de agrement sau pe pista mare, cea utilizata in toate competitiile nationale si internationale care se desfasoara pe circuitul din municipiul nostru. Pista de competitie este deschisa numai celor care au o minima experienta, incepatorilor fiindu-le recomandat sa isi testeze posibilitatile pe pista de agrement. Toti clientii primesc un bluzon si o casca de protectie, necesare pentru siguranta pilotului in timp ce conduce kartul. |
vsa
deci ramine valabila treaba cu carturile???? :shock: :shock:
|
daca se hotarasc oamenii sa mergem, pe joi ne auzim acolo..
sa vedem cine se mai inscrie pe lista :D |
mijto, pai sa speram ca ramane pt joi dupa amiaza...
pt cei ce nu stiu,cei mai activi bacauani ne-am intalnit sambata la ora 17, in principal pentru a stabili bazele unui club local, al bacauanilor cu aceeasi pasiune: masinile frumoase si puternice. multumesc pentru prezenta celor care au fost in subway sambata: sfw-mihai vsa-vali stefan83sof-stefan eugenius-eugen zerofast-mircea vanatoru'-iulian mertan-alex ( si cu fratele lui, ca intotdeauna-poate isi face si el un user, ca vad ca e alaturi de noi intotdeauna) cristi_407-cristi ( aka million dollar baby :wink: ) codrin44-vali daca am uitat pe cineva imi cer scuze, nu a fost intentionata eroarea, va rog sa ma corectati. si inca un lucru, va astept cu propunerile de denumire. nu stiu cum vi s-a parut voua, dar eu spun ca intalnirea a fost una reusita, si pt asta trebuie sa recunoastem ca meritele organizarii ii apartin lui vali -vsa. |
eu am spus de-atunci ca vin, chiar am chef de asa ceva :twisted:
|
Re:
ALEKS UNDE VREI SA AUZI PARERILE?PE CARE TOPIC?I GOT ONE...
multumesc pentru prezenta celor care au fost in subway sambata: sfw-mihai vsa-vali stefan83sof-stefan eugenius-eugen zerofast-mircea vanatoru'-iulian mertan-alex ( si cu fratele lui, ca intotdeauna-poate isi face si el un user, ca vad ca e alaturi de noi intotdeauna) cristi_407-cristi ( aka million dollar baby :wink: ) codrin44-vali daca am uitat pe cineva imi cer scuze, nu a fost intentionata eroarea, va rog sa ma corectati. si inca un lucru, va astept cu propunerile de denumire. nu stiu cum vi s-a parut voua, dar eu spun ca intalnirea a fost una reusita, si pt asta trebuie sa recunoastem ca meritele organizarii ii apartin lui vali -vsa.[/quote] |
eu ma gandeam la east side racers sau east coast raceers. nu stiu. nu imi vin idei multe. ma gandesc la ora de mate.
|
Eu propun un alt nume: \"Midnight Racers\" Filiala Bacau
:peace: |
midnight racers a mai fost din cate stiu eu...si nu a iesit nimic.
|
Riders Inc. - \"We hit the road before you think !\" :o
|
merg propunerile voastre, exceptand mr, care e alta mancare de peste, si stii asta andr3i, ti-am povestit :wink:
eu ma gandeam la hdb - hard drinkers bacau :lol: :lol: |
eu zic east side racers sau east coast racers bacau. ceva de genu asta. alta nu am gasit
|
4racing,------underground racers,----the tuners,----evil racers-----------evil tuners,-------Street maniacs,------Dark shadows, 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning