![]() |
Re: E30 - taxiul meu
corect.....316 IS... editie limitata......:))
|
HEHEHHE tare faza cu PECO`u ;)) ;)). Si el ce BMW M Power avea ? :)) de isi permitea sa vorbeasca asa ? :)) Trebuia sa ii spui sa o luati asa incet spre iesire din oras sa ii arati ce stie 316`le tau obosit =)) =)) =)) Ce ma distreaza fazele astea
|
20 Attachment(s)
Quote:
|
da cati cai are al tau ? ca tot 316 am si eu
|
Quote:
...jakal-e , scoala-te de sub masa dupa ce termini d ras ;) (ca e clar ca pici sub masa d ras) |
Al lui are mai multi,ca e 316IS !!
|
nu stiu exact...fiind un motor f.rar si il alimentez numai cu kerosen+fractie, dezvolta in jur de 140 cai.......dar ii pune pe toti la roata....
o sa merg la un dino cu ea ca s-a deschis la noi in oras....sa vedem ce da din ea....... |
Quote:
Tapsiu` RULES!!!!!!!!!!;) |
cred ca mai aman dino pina va primi si kompresorul......sa stim o treaba daca urca la 300 de ponei sau nu......;)
|
Serios,vedem urs compresat ??
Intr-un fel e mai bine,ca parca prea is multi turbo. |
Si JAE tot compresor e.. bafta cu ea jakal..este o frumusete de masina si merita un motor pe masura..
|
stiu ca e kompresor ..am vazut-o in actiune cand ne-am intors de la pitesti pe A 2.....
se alerga cu M3.....am stat si eu pina la vreo 220...si m-am lasat ..:))... |
Quote:
|
101+...20 L kerosen.......m-am oprit la peco sa mai alimentez si un nene cu un 318 a zis ca de ce trec asa tare pe langa el ...ca el are 1.8.......si nu trage asa.....
deh....IS-u face diferenta..... |
nush sakale, da' m'am tot uitat la filmulete si poze si arata bine
contrastu ala galben-negru, al masinii cu soferul :D:poke: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning