Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero low-rider (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/103187-espero-low-rider.html)

ing3r 17-09-10 21:21

Re: Espero low-rider

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3664874)
Nu maraie nimic aia de la itp de jante,triple,toba?
sau il treci ca in romania?

Am scris si mai sus...
Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3662835)
Dupa multe palpitatii, mi-a pus stampila :D

A trebuit sa dau cu spray alb pe grila ca sa poata sa o bage pe stand sa ii faca poze...Noroc ca aveam sprayul alb in portbagaj, altfel nu stiu ce ma faceam :))
Oricum...ca in Romania.. :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 3665040)
bun asa bun dar mai bate ceva faza lunga ? :lol:

Dar ce, crezi ca o folosesc vreodata? Xenon pe scurta si aia e !

Rob3rt_espero 17-09-10 21:23

Awsome...imi place cum a iesit iar legat de ITP nu cred ca au vreo treaba, mie nu mi-a zis nimeni nimic.

ing3r 18-09-10 01:54

Pai da, dar tu nu te-ai dus la ITP cu grila in chit :twisted: :lol:
La mine asta a fost treaba, ca nu putea sa ii faca poza cu grila aia :))
Oricum, mai urmeaza cate ceva, sper sa am timp.

ing3r 19-09-10 00:55

1 Attachment(s)
Grila, intr-o etapa intermediara, numita "vopsire de mantuiala pt ITP" =)))))).
Zilele urmatoare dau vopseaua jos si continui cu finisare si iar finisare :))
Acum arata cam naspa cu damburile alea de la chit. Ala de la ITP a zis ca arata ca "rechinul alb" =)))))

Robert_MNW 20-09-10 21:39

Modificari simple si cu gust! Bravo! Si nu are rost sa iei in seama comentariile rautacioase...la ani ei este normal sa aibe rugina si cateva probleme. Cei care comenteaza nu apreciaza munca si pasiunea depusa, ei 'vede' doar ce 'stie':-). Felicitari pentru ce faci dintr-o masina pe care multi nu dau doi bani...defapt cam toate Woo'rile sufera din privinta asta cu toate ca sunt cu mult peste multe masini! Bafta!;)

pustiu_FUG 21-09-10 10:46

Jantele sunt frumoase:shock:, dar o intrebare, Unde ti-ai facut numarul pentru fata patrat? cateva detalii intr-un p.m. merci:oops:

bafta!!!!!:-P

ing3r 25-09-10 14:17

5 Attachment(s)
Masina intra la vanzare incepand de azi, o dau cu tot ce e pe ea, sau se mai poate scoate cate ceva de pe ea, la cerere :P
Asadar, pretul e de 2000 neg. , nu tin neaparat sa o vand , dar as vrea un Opel Astra G si trebuie sa renunt la Espero, cu parere de rau :(
Cu toate astea, urmeaza o punte spate cu discuri de Opel :D
Poze recente:

NXdev 25-09-10 14:32

Pacat ca o vinzi :(.Macar sa ajunga pe mana unui pasionat.Bafta la vanzare.

ing3r 26-09-10 16:04

Mersi. Asta e, cu totii facem pasul asta la un moment dat.
Eu oricum am avut grija de ea , cu gandul sa nu o vand...Acum ca mi s-au urcat piticii la creier, nu mai e loc de intors...

loco007 28-09-10 13:35

Nu vinzi suspenzsia de pe ea ?

ing3r 28-09-10 15:12

Daca imi faci o oferta buna pe PM , poate ...

B-99-SAA 28-09-10 15:34

Eu zic sa o vinzi la pachet daca tot o vinzi!!! Eu unu daca as vrea sa cumpar masina ta si o vad acuma, iar dupa o luna (cand as avea bani de exemplu) e inca la vanzare dar fara suspensie si capota bad-boy sau jante, as fi total dezamagit si mi-as lua una stock.... asta o spun sincer fara sa am nimic cu tine sau cu cel care vrea arcurile.... Daca o dezmembrezi, fa-o cap-coada. Daca o vinzi, vinde-o asa la pachet pt ca arata foarte bine! Nu se merita altfel.... Succes!

Robert_MNW 28-09-10 15:57

E mai usor de vandut daca reuseste sa vanda de pe ea...isi scoate omu' si banii si scade si din pret. Oricum masina cum arata acum atrage o anumita categorie, pe cand o masina stock cu un pret mai mic, ca asta conteaza cel mai mult si anume pretul mic, are mai multe sanse la vanzare!

ing3r 28-09-10 19:26

Daca ar fi dupa mine, as vinde-o la pachet. Sincer sa fiu, nu vreau sa ma complic sa dau jos de pe ea, eu stiu cel mai bine cata munca a fost ca sa ajunga masina cum e acum, de aceea mi-ar fi mai comod sa o dau asa cu tot ce are pe ea, si...pe langa ea (piese de schimb sau de pus pe ea).
Dar daca primesc oferte bune pe jante, muzica sau altele, de ce nu ?
Intr-un fel parca mi-e si asa...sa o dau. Ca doar ce i-am facut ITP-ul, e valabil pana in sept 2012, asigurarea tot in sept...Schimbul de ulei de asemenea tot acum, in septembrie i l-am facut. Dar daca am zis ca fac un lucru, nu mai dau inapoi! Sper doar sa ajunga pe mana unuia care sa aiba grija de ea, macar cat am avut eu , daca nu mai mult! Dar stiu ca e greu sa se gaseasca persoana aia...

loco007 28-09-10 19:47

iti ofer 400 de ron pe amortizoare daca is Ta-technix

All times are GMT +2. The time now is 10:54.

- Copyright 2026 4Tuning