![]() |
Re: Machetele mele - Dark Side
Da... aia era "piesa" noua in garaj. Merci de apreciere! ;)
|
5 Attachment(s)
Pentru azi: Doua T-Hunts.
1) Plymouth Barracuda ~ 1970 ~ Hot Wheels ~ T-Hunts (model mai vechi, de prin 2003/2005, primul meu T-Hunt); 2) Chevy Pick-Up ~ 1969 ~ Hot Wheels ~ $uper Trea$ure Hunt$ (model aparut in seria T-Hunts pe 2007, l-am gasit pe atunci la Selgros Baneasa si am avut norocul sa gasesc si versiunea T-Hunt regular tot acolo tot atunci!) Bonus: Poza de grup cu toate $uper Tre$ure Hunt$ pe care le am plus cateva T-Hunts regular mai misto (de exemplu acel Mercury decapotabil are roti normale dar are bandouri albe). Sper sa va placa, DS |
Foarte frumoase! Paintjob-ul si rotile fac toti banii;-) Poti, te rog sa prezinti maine acel Ferrari Enzo din seria Super T-Hunt 2007?
|
Chevy Pick-Up asta il am si eu tot de la T-Hunts dar nu cu rotile astea, asa mult am cautat sa le gasesc si eu dar nimic... FELICITARI e absolut superb, nici nu se compara cu al meu ce are PR5 - uri la roti, deci banal :-(
|
Merci de aprecieri!
Si al tau e misto. De aceea il am si eu. Are o alta vopsea si are pe masca din fata o mica sigla care pe masca din fata a vers. STH nu apare. :) (dar Barracuda nu va place ?) |
Cum sa nu , e foarte fain, si din nou ai un noroc la roti ;) diastea chiar nu am mai vazut, daca poti o poza mai aproape de ele :-D. Din fericire si 'Cuda il am dar din seria Muscle Mania , nu mai stiu an dar al meu e un maro deschis cu plafon negru.
|
Il am si pe acela. Al meu are o problema la sasiu si da cu burta de pamant, insa. :(
Nici acela nu e f.f nou. Are cel putin 2 ani daca nu ma insel. ?? |
marfa rau de tot baracuda.......pick-upul il am si eu dar pe albastru cu flacari......pe unde stai in baneasa???? ca si eu numai pe acolo stau (acolo am si prietena si facultatea)
|
Io nu stau in Baneasa. Am luat machetutele de la Selgros Baneasa. Stau in Cartierul Floreasca, mai pe scurt pe Calea Dorobanti. :)))
|
Foarte tari cele doua micute. Mai ales Plymouth-ul!
|
am inteles.....vazusem mereu ca ai fost in careffour baneasa sau selgros etc si din cauza asta te-am intrebat.....
|
T-Hunt astea sunt chiar frumoase. Camioneta aceea e foarte misto....De pus pe bord:-)
|
Quote:
|
prezinti in continuare alealalte 2 disney car?limuzina si masina lui donald?merci
|
Mi-a sarit in ochi Chevy`ul Pick Up, am crezut ca e un Ford F100 PickUp '56, model pe care il caut ca nebunu'. Apropo, Ford de ala nu ai? ca ai zis ca parca ai ceva Jada, si stiu ca il produce:-)
Baga poze cu Enzo $uper Trea$ure Hunt$, ca sunt curios cu ce difera de versiunea altor colectii:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning