![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
Ce bine arata cu "stalpii" aia vopsiti negru! Aveam in cap ideea dar nu stiam cum ar arata in realitate! ;)
Ai xenon in proiectoare? |
...leduri ...home made ,legate pe pozitie ;)
|
Re: The bitch - mk4
e foarte frumoasa masina...e preferata mea...o mica sugestie...scoate'i ornamentele laterale din plastic...si indreapt'o...o sa arata super!...dupa parerea mea!
|
...ce ornamente? ..bandourile ??...grilele??...
...mersi ;) |
cele de pe usi frate....sin plastic....la tine sunt vopsite in culoarea caroseriei...din fabrica sunt negre....iti spun din ce am vazut...la Vw Golf Mk IV din Spania parca....era alb perlat...si i'a scos manerul portbagajului si emblema exact ca si tine...dar a mai scos si ornamelntele alea...a indreptat'o...arata super....cum am mai zis...parerea mea!
|
hmmm...alea sunt bandouri....urmeaza sa le scot ...de pe usi si spoilere ;)
|
corect!....de pe spoilere nu stiu ce sa zic...in locul tau as opta pt cele de R32....
|
cu bara spate clean te ajut eu la super pretz stii oferta ....te asteapta bara :D
|
Re: The bitch - mk4
Quote:
|
ce de pareri pe aici se pare ca nu te plictisesti niciodata boss
ai gasit client pt alea? |
moama ce masina....cea mai tare din parcarea de la bloc.
Sa nu il deranjam cand lucreaza la ea ca nu ii iese nimik :)) |
Frumaosa masina bro. In realitate arata mult mai bine ca in poze !
Sa o stapanesti sanatos si te asteptam cu 1.8T |
Zipo ...e bine si din parcare ;) ...si DA ,imi place sa lucrez singur la masinuta
RedFighter ...mersi bro ;) ,...sper sa reusesc ;) ...1,8 T :twisted: |
Salut.
Urmaresc thread-ul tau cu interes de ceva vreme. O masina foarte reusita. Sa o stapanesti sanatos in continuare si fara incidente. :D |
pe cand un transplant? sau numa la anu ii schimbi sufletu:D?.....la motor i-ai facut ceva sau tot stock este?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning