![]() |
Re: MUZICA
1 Attachment(s)
o mel noua numa buna pt masina :D:rolleyes2
|
melodii ca asta mai sunt ? :s
|
nu mai is ;) s-o dus toate :mrgreen:
|
M-ai bag si eu o ``felie`` cu ceva bass!
|
1 Attachment(s)
Fast and Furios..... Drifting stuff... :)
|
Frati forum-isti :D ... mai pune-ti si voi o melodie sa incante urechea aici.. sau macar o lista sa mai iau si eu .. ca nu mai am melodii noi sau tari ma rog :) ...
|
Anybody?...
|
Loredana Groza - Departare :lol:
|
Tare mel buna da forja :lol: :lol: :lol:
|
Tare melodia, buna de forja Loredana... sau cum ?
|
Cam asa ceva :lol: :lol: :lol: :lol:
|
don`uleeeee....zi`mi si mie cum se numeshte piesa aia a lu` santana...plsss
|
Santana - Maria Maria (Tribal Mix)
|
Muzica buna ...... bass mai mult
Nelly Furtado Ft Timbaland - Promiscuous Girl Lil Jon & The Eastside Boys ft Lil Scrappy - What U Gon' Do lil' Jon & the east side boyz (kings of crunk) - Throw it up Young Dro Feat. T.I. - Shoulder Lean Youngbloodz feat. Lil' Jon - Presidential Shit Lil Jon And The Eastside Boyz - Da blow [low bass] Lil Jon & The East Side Boyz - Put Yo Hood Up - Bia Bia Auditie placuta ;) |
Din partea mea cate ceva ...sunt de bas...==>
Dj Tiesto vs.The Boggy - Traffic (Boggy - Fucking Vinyl) Lil John & Eastside Boyz - Don't Give a Fuck Prodigy - Smack my bitch up 2004(vinil Seb Fontaine Remix) the_crystal_method-koma_and_bones-speedfreak-wlm young_jeezy_feat._mannie_fresh-and_then_what pitbull-dammit_man-drx ying_yang_twins-pull_my_hair David Kane - Club Sound (Krafft Remix) nivea_feat_lil_jon_and_youngbloodz_-_okay |
snoop dogg-gangsta ride
e40-u and dat fedde le grand-put your hands up 4 detroit mobb deep ft young buck-give it to me petey pablofreek a leek shareefa ft ludacris-i need a boss |
scuzatzi ca ma bag pe acilea.
tng, potzi sa catzeri mel astea : Lil Jon & The Eastside Boys ft Lil Scrappy - What U Gon' Do Young Dro Feat. T.I. - Shoulder Lean Youngbloodz feat. Lil' Jon - Presidential Shit Lil Jon And The Eastside Boyz - Da blow [low bass] Lil Jon & The East Side Boyz - Put Yo Hood Up - Bia Bia sau majoritatea daca nu se poate pe toate ms ... |
Music
Neatza Everybody:D
cateva sugestii:Techmaster P.E.B. - WORLD'S DEEPEST BASS(Extreme Woofer test) Ame - Rej (Original Mix) Professional_losers-crazy_sexy_hypnotic__original_mix Techmaster P.E.B. - WORLD'S DEEPEST BASS(Extreme Woofer test) Sper sa va placa!?! |
Quote:
|
Re: Music
Quote:
|
Snoop Dog featuring AKON - I wanna f*** you
Akon featurin Eminem - Smack that cam atat... Intrebarea este..., cine mai are piese cu trupa "Featuring" ca vad ca astia canta cu foarte multe formatii si din toate genurile muzicale... :lol: |
=)) =)) =)) =)) asta trebuia pusa la bancuri :))
|
bai, eu am cateva piese..sa vad ce iti pot da..daca vrei... dar sunt mai vechi, cu componenta veche. oricum sunt un fel de Dj, ca ei nu prea apar, stau in spatele camerelor.. ;)
|
Quote:
|
Dj sMTx :
- E proaspat - E talentat - Are un stil care ia amploare peste tot in lume ! ( un fel de trance-minimal cu influente electro :lol: ) - Si pe langa astea ... e ploiestean ! ...nu prea e cunoscut, dar se rezolva :D Attachment 196685 |
Quote:
|
sa il intrebati daca este inscris pe tranced.ro ;) pls
|
nu e... ar trebui ? :D
|
nush... intrebam doar....
|
Salut!!!! Dupa cum vedeti pe avaataru meu nu sunt din Ploiesti...dar va suparati daca pun shi eu cateva melodii??? Daca e vreo problema...puteti sa-mi spuneti sa ma car:D ...ca nu ma supar:D !!!! Imi place ca ascultati muzica buna!!! :peace:
|
Chiar te rog.. ca si asa duc lips de muzica....
|
1 Attachment(s)
Vezi daca iti place...Tre sa ai subwoofere care sa suporte bassu' piesei...daca vrei sa te zguduie :D, Jadakiss & Sheek Louch!!!!
|
e misto melodia .... dar din pakate e veche si o am :) ... credeam ca pui noutati :)
|
hai ca mai pun eu news de acasa...
dar ceva misto, si de ascultat la drum, nu bass sau alte chinuri pt urechi :P |
N-am stiut ca vreti numai muzica noua....Credeam ca puneti si veche atata timp cat vreti atitudine in timp ce conduceti ....infine, in ceea ce ma priveste eu inca ascult NWA...:peace:
|
ai atitudine inseamna ;)
|
1 Attachment(s)
incercam asa...pt inceput...
eu oricum am multe mixuri amri..lungi..alea sunt misto... firefox-space shooters..marfa |
1 Attachment(s)
uite inca..ca sa fie cu sot :D
|
Asa ... asa.. foarte bine ;) ms ms
|
uitati aici bajetii mei...RADIO DEEA......http://deea.hertza.ro:8000/......oficial stream.......
|
All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2025 4Tuning