Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Cafeneaua NSL (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/9963-cafeneaua-nsl.html)

Danny-future STN 23-02-06 16:52

Re: ........

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Doru\"
Quote:

Originally Posted by \"alias_gsi\"
Quote:

Originally Posted by \"Andrei_NSL\"
pai au trecut luni bune de cand nu l`am mai vazut pe cartman pe messenger...deci nush golfuletz..vad k a scazut rau de tot activitatea la nsl ... :cry: :cry: dak nu noi atunci cine ?... :cry: :cry: :cry:

putzina rabdare ca rezolvam si problema asta..........

Inca putina ? hai hai ... hai mai baieti ... inca putina mah va rog eu :lol: Tati bagati osu la treaba ca uite ce intreaba lumea ! \"Mai putine vorbe mai multa muzica\" . Va pupa tata ! :wink:

Dorule, Dorule tot cu muzica si fetele pe masa ai ramas .... :poke: :poke: :poke:
Salutare celor din cafenea!!!!!
Nenea GSI dak tot matale te ocupi pe aci si faci pe picolo adumi si mie o sticla de vin, ca noua astora de 17 ani nu au ce sa ne ia \"baietii in albastru\" :P :P :P

Danny-future STN 23-02-06 16:55

Ba au .... uitasem ... caii de la bicicleta :peace: :peace: :peace:

HORIA_STI 26-02-06 17:44

ce mai faceti mai baietilor nu am mai intrat de mult ... ce mai ziceti ce mai faceti?dati si voi un semn de viata...Va pup

HORIA_STI 26-02-06 17:45

apropo ce fac GSI-ule cateii sint bine iti plac?

Andrei_NSL 26-02-06 18:08

......

bine ce sa facem ? ... ne dixtram ...cam greu k e lume putzina ... :cry: :cry: ..opa are GSI`u catei ? :D

HORIA_STI 26-02-06 21:12

Dap...daca nu v-a spus el pana acum va spun eu,mai nou GSI-u' este proprietarul a doi bichoni albi care cu siguranta ii vom vedea si la curse. PS: abia astept sa ii vad fata lu Cata cand o ajunge cu masina la curse pe la Constanta...va fi un mic Eco-Toilet din cauza micutilor :D :D

HORIA_STI 26-02-06 21:15

...Eco-Toilet in masina...sa nu se inteleaga altceva. VA PUP. sa iti traiasca cainii GSI-ule

Andrei_NSL 26-02-06 21:23

........

Neboon esti Horia !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: parca mi`l si imaginez pe Gsi`u cu catzeii in masina !! :lol: :lol: :lol: :lol:

HORIA_STI 26-02-06 21:42

Re: ........

Quote:

Neboon esti Horia !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: parca mi`l si imaginez pe Gsi`u cu catzeii in masina !! :lol: :lol: :lol: :lol:

o sa ii puna pe policioara in spate ca aia dupa vremuri care la gropi dadeau din cap :D ... oricum una peste alta nu imi place rasa da ai lui GSI-u' sint haiosi asa sint dulci rau. Inca odata sa nu ii deochi si sa-ti traiasca .... VA PUP

Andrei_NSL 26-02-06 22:11

......

horia nu stii nimic de GSI ? .. k nu l`am mai vazut de ceva zile nici pe net nici pe forum !! :cry: :cry:

HORIA_STI 27-02-06 17:26

Re: ......

Quote:

horia nu stii nimic de GSI ? .. k nu l`am mai vazut de ceva zile nici pe net nici pe forum !! :cry: :cry:

netul stiu ca temporar nu ii functioneaza si mai mult ca sigur e bine ca daca avea ceva imi spunea ca ne-am intalnit aseara ... sa ii transmit ceva?

Andrei_NSL 27-02-06 17:36

.....

Salutari, sanatate, viteza, atentie sporita ... si sa ii traiasca catelushii !! ... :D :D :D ms pt k te`ai oferit !! :D :D

HORIA_STI 27-02-06 18:25

cu ce m-am oferit ma ?

HORIA_STI 27-02-06 18:33

scuze ce proasta sint acum am vazut sint lesinat de oboseala ... nu ai pentru ce frate oricand :D

Pitu 02-03-06 17:52

ce face baietii? :D
nu mai ziceti nimic?
ce se mai aude cu data de 19 martie ?

Andrei_NSL 02-03-06 17:56

.....

din surse neoficiale...se ia in calcul si 18 martie....dar sa vdm ... eu de abia astept !!! ..in rest e totul ok..probleme cu garda and stuff :lol: :lol: :lol: :peace: .....aaaa si mai nou ... profesorii fac abuz de statutul pe care il au ! :wink:

PYT 02-03-06 18:40

Re: .....

Quote:

.....aaaa si mai nou ... profesorii fac abuz de statutul pe care il au ! :wink:

ce vrei sa spui cu asta?

Andrei_NSL 02-03-06 21:35

......

pai spun multe...o sa povestesc putin mai incolo !! :) :)

Andrei_NSL 02-03-06 21:35

......

pai spun multe...o sa povestesc putin mai incolo !! :) :)

Andrei_NSL 02-03-06 21:46

.....

deci in primu` rand The Story : azi la ora de desen..ne`am gandit sa mergem sa ne cumparam ceva haleala / suc... k sa ne potolim burtile ..eu si un coleg de`al meu ... si dupa ce am mancat... ne duceam frumos inspre clasa....si cand ajungem in fatza acesteia ... ne gandim sa nu mai intram k nu e frumos sa deranjam :D :D si ne intindem pe hol ... ascultand muzica...si \"din intamplare\" trecea direct. adj...care sufera de ea...si ne ia la intrebari cum ca ce cautam pe hol &stuff.... si il vede pe un preten de`al meu cu cercei in ambele urechi si se ia de el ... k ce cauta cu cercei ... k ce e tzinuta aia ... ( tzinuta sport nike - puma ..parca...desi nu avem vreun regulament cum ca ar trb sa purtam uniforma )... si se uita la mainile lui care erau cu nishte inele ... ii ia cerceii ( se confisca ca asa vreau eu ) ...si ii cere si acele obiecte metalice care erau pe degete...la care colegu` meu ... NU nu va dau nici un inel :lol: :lol: ..in fine ..tot noi mergem sa ne cerem scuze ...la care ....aa nu am timp de voi veniti maine !! :) :) :) acu intelegi ? :? :wink:

Andrei_NSL 02-03-06 21:46

.....

deci in primu` rand The Story : azi la ora de desen..ne`am gandit sa mergem sa ne cumparam ceva haleala / suc... k sa ne potolim burtile ..eu si un coleg de`al meu ... si dupa ce am mancat... ne duceam frumos inspre clasa....si cand ajungem in fatza acesteia ... ne gandim sa nu mai intram k nu e frumos sa deranjam :D :D si ne intindem pe hol ... ascultand muzica...si \"din intamplare\" trecea direct. adj...care sufera de ea...si ne ia la intrebari cum ca ce cautam pe hol &stuff.... si il vede pe un preten de`al meu cu cercei in ambele urechi si se ia de el ... k ce cauta cu cercei ... k ce e tzinuta aia ... ( tzinuta sport nike - puma ..parca...desi nu avem vreun regulament cum ca ar trb sa purtam uniforma )... si se uita la mainile lui care erau cu nishte inele ... ii ia cerceii ( se confisca ca asa vreau eu ) ...si ii cere si acele obiecte metalice care erau pe degete...la care colegu` meu ... NU nu va dau nici un inel :lol: :lol: ..in fine ..tot noi mergem sa ne cerem scuze ...la care ....aa nu am timp de voi veniti maine !! :) :) :) acu intelegi ? :? :wink:

Andrei_NSL 02-03-06 21:50

.....

nu cred k exista un articol care arata k trebuie sa se confiste ceva....fiindca ai dat bani pe el..iti apartine ...tzinuta decenta ce inseamna ?.... eu tot nu inteleg aceste ordine / legi ... care le fac atat de incalcite de le lasi balta....+ k dak ei nu ii place tricou` meu mi`l confisca...ma dezbraca ?...k tot nu inteleg.... e ceva aiurea..in EU ( unde cik vrem si noi sa intram ..doar cu titlu`) nu se face asa ceva...am prieteni in germania care fumeaza / beau ./ se drogheaza..iar la scoala ii primeste si pe role ..si cu multe alte lucruri ..bicaz la ei nu conteaza ce portzi sau dak esti homo/bi/tri..si ce`o mai fi ...sau alte lucruri fizice...doar ce ai in cap aia conteaza...dar m`am rezumat la faptul k suntem PRIMITIVI !! :wink:

Andrei_NSL 02-03-06 21:50

.....

nu cred k exista un articol care arata k trebuie sa se confiste ceva....fiindca ai dat bani pe el..iti apartine ...tzinuta decenta ce inseamna ?.... eu tot nu inteleg aceste ordine / legi ... care le fac atat de incalcite de le lasi balta....+ k dak ei nu ii place tricou` meu mi`l confisca...ma dezbraca ?...k tot nu inteleg.... e ceva aiurea..in EU ( unde cik vrem si noi sa intram ..doar cu titlu`) nu se face asa ceva...am prieteni in germania care fumeaza / beau ./ se drogheaza..iar la scoala ii primeste si pe role ..si cu multe alte lucruri ..bicaz la ei nu conteaza ce portzi sau dak esti homo/bi/tri..si ce`o mai fi ...sau alte lucruri fizice...doar ce ai in cap aia conteaza...dar m`am rezumat la faptul k suntem PRIMITIVI !! :wink:

PYT 02-03-06 22:03

lol eu am intrebat pt k nu vedeam legatura cu lumea auto.. legatura care de fapt nici nu exista :lol:
asta e, nasol, am uitat de viata asta de licean, zici k sunt un mosh d-ala ramolit, altii mai mari k mine ce sa mai zica..
unde inveti, in tehnometal? k vad k esti din crangasi. si eu sunt, da-mi un add pe mess sa mai vb.. id'u meu, paul4ss. bafta

PYT 02-03-06 22:03

lol eu am intrebat pt k nu vedeam legatura cu lumea auto.. legatura care de fapt nici nu exista :lol:
asta e, nasol, am uitat de viata asta de licean, zici k sunt un mosh d-ala ramolit, altii mai mari k mine ce sa mai zica..
unde inveti, in tehnometal? k vad k esti din crangasi. si eu sunt, da-mi un add pe mess sa mai vb.. id'u meu, paul4ss. bafta

Andrei_NSL 03-03-06 20:50

.....

iar e goala cafeneaua :cry: :cry: :cry: ...ce fac baietzii ? ... ati iesit la o plimbare ?? :cry: :cry:

Andrei_NSL 03-03-06 20:50

.....

iar e goala cafeneaua :cry: :cry: :cry: ...ce fac baietzii ? ... ati iesit la o plimbare ?? :cry: :cry:

Andrei_NSL 04-03-06 23:17

Re: Cafeneaua NSL

Primu din cafenea....in noua formula...bun venit tuturor !!

Adi_UZI 06-03-06 12:25

Nu prea imi place forumu asta nou...

HORIA_STI 06-03-06 19:01

Quote:

Originally Posted by Adi_UZI
Nu prea imi place forumu asta nou...

de ce ma UZI ca e belea sa mor daca nu-mi place...arata si el a forum acum.FELICITARI 4 TUNING

HORIA_STI 06-03-06 19:04

GSI-ule am inteles ca nu iti merge netu frate da da-o draq incep sa cred ca ne-a murit chelneru din cafenea de aici ...mai da si tu un semn draq...REGIZOREEEE

HORIA_STI 06-03-06 20:25

Golf frate te mai roaga si prietenul tau ceva sa-ti traiasca,pune si tu te rog o poza cu masina mea la Curse Oficiale/Participant Curse ca sa imi dea si mie ZoliaT accept. Te pup si inca odata raman dator.

Danny-future STN 06-03-06 22:20

Horia ti-am vazut printesa sambata dim pe iuliu maniu ..........ma insel ?

HORIA_STI 07-03-06 13:01

E posibil ma Dani habar nu am io nu stiu ce am facut ieri da' sambata dimineata...nu imi amintesc,erai in Bucuresti ? :)

GolfuletzS 07-03-06 13:29

gata horia... am pus poza aia :-)

Danny-future STN 07-03-06 18:07

Quote:

Originally Posted by HORIA_STI
E posibil ma Dani habar nu am io nu stiu ce am facut ieri da' sambata dimineata...nu imi amintesc,erai in Bucuresti ? :)

Dap intram in buc iar printzesica ta mi s-a parut ca era parcata la un magazin de tuning pe stg in sensul meu de mers ..............nush cum se num magazinul .

HORIA_STI 09-03-06 11:29

aaa cred ca stiu despre ce magazin vorbesti ... sigur nu eram eu ca nu am avut treaba pe acolo...era prin zona metro aproape de autostrada nu?

Pitu 09-03-06 13:02

am vazut o si eu in fata la romano americana ,acolo inveti?

Danny-future STN 09-03-06 20:36

Quote:

Originally Posted by HORIA_STI
aaa cred ca stiu despre ce magazin vorbesti ... sigur nu eram eu ca nu am avut treaba pe acolo...era prin zona metro aproape de autostrada nu?

yap, that one

Andrei_NSL 11-03-06 13:00

ce face lumea prin cafenea ??>...e cam goala ... unde e shefu ? :D >...haidetzi Nsl`istilor... k pe 19 martie ... avem sedintza foto.... sau nu se mai tzine...vreau si eu ...k si ceilaltzi nishe informatii mai proaspete !! :) ;)

All times are GMT +2. The time now is 10:52.

- Copyright 2026 4Tuning