![]() |
Re: ........
Quote:
Salutare celor din cafenea!!!!! Nenea GSI dak tot matale te ocupi pe aci si faci pe picolo adumi si mie o sticla de vin, ca noua astora de 17 ani nu au ce sa ne ia \"baietii in albastru\" :P :P :P |
Ba au .... uitasem ... caii de la bicicleta :peace: :peace: :peace:
|
ce mai faceti mai baietilor nu am mai intrat de mult ... ce mai ziceti ce mai faceti?dati si voi un semn de viata...Va pup
|
apropo ce fac GSI-ule cateii sint bine iti plac?
|
......
bine ce sa facem ? ... ne dixtram ...cam greu k e lume putzina ... :cry: :cry: ..opa are GSI`u catei ? :D
|
Dap...daca nu v-a spus el pana acum va spun eu,mai nou GSI-u' este proprietarul a doi bichoni albi care cu siguranta ii vom vedea si la curse. PS: abia astept sa ii vad fata lu Cata cand o ajunge cu masina la curse pe la Constanta...va fi un mic Eco-Toilet din cauza micutilor :D :D
|
...Eco-Toilet in masina...sa nu se inteleaga altceva. VA PUP. sa iti traiasca cainii GSI-ule
|
........
Neboon esti Horia !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: parca mi`l si imaginez pe Gsi`u cu catzeii in masina !! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re: ........
Quote:
|
......
horia nu stii nimic de GSI ? .. k nu l`am mai vazut de ceva zile nici pe net nici pe forum !! :cry: :cry:
|
Re: ......
Quote:
|
.....
Salutari, sanatate, viteza, atentie sporita ... si sa ii traiasca catelushii !! ... :D :D :D ms pt k te`ai oferit !! :D :D
|
cu ce m-am oferit ma ?
|
scuze ce proasta sint acum am vazut sint lesinat de oboseala ... nu ai pentru ce frate oricand :D
|
ce face baietii? :D
nu mai ziceti nimic? ce se mai aude cu data de 19 martie ? |
.....
din surse neoficiale...se ia in calcul si 18 martie....dar sa vdm ... eu de abia astept !!! ..in rest e totul ok..probleme cu garda and stuff :lol: :lol: :lol: :peace: .....aaaa si mai nou ... profesorii fac abuz de statutul pe care il au ! :wink:
|
Re: .....
Quote:
|
......
pai spun multe...o sa povestesc putin mai incolo !! :) :)
|
......
pai spun multe...o sa povestesc putin mai incolo !! :) :)
|
.....
deci in primu` rand The Story : azi la ora de desen..ne`am gandit sa mergem sa ne cumparam ceva haleala / suc... k sa ne potolim burtile ..eu si un coleg de`al meu ... si dupa ce am mancat... ne duceam frumos inspre clasa....si cand ajungem in fatza acesteia ... ne gandim sa nu mai intram k nu e frumos sa deranjam :D :D si ne intindem pe hol ... ascultand muzica...si \"din intamplare\" trecea direct. adj...care sufera de ea...si ne ia la intrebari cum ca ce cautam pe hol &stuff.... si il vede pe un preten de`al meu cu cercei in ambele urechi si se ia de el ... k ce cauta cu cercei ... k ce e tzinuta aia ... ( tzinuta sport nike - puma ..parca...desi nu avem vreun regulament cum ca ar trb sa purtam uniforma )... si se uita la mainile lui care erau cu nishte inele ... ii ia cerceii ( se confisca ca asa vreau eu ) ...si ii cere si acele obiecte metalice care erau pe degete...la care colegu` meu ... NU nu va dau nici un inel :lol: :lol: ..in fine ..tot noi mergem sa ne cerem scuze ...la care ....aa nu am timp de voi veniti maine !! :) :) :) acu intelegi ? :? :wink:
|
.....
deci in primu` rand The Story : azi la ora de desen..ne`am gandit sa mergem sa ne cumparam ceva haleala / suc... k sa ne potolim burtile ..eu si un coleg de`al meu ... si dupa ce am mancat... ne duceam frumos inspre clasa....si cand ajungem in fatza acesteia ... ne gandim sa nu mai intram k nu e frumos sa deranjam :D :D si ne intindem pe hol ... ascultand muzica...si \"din intamplare\" trecea direct. adj...care sufera de ea...si ne ia la intrebari cum ca ce cautam pe hol &stuff.... si il vede pe un preten de`al meu cu cercei in ambele urechi si se ia de el ... k ce cauta cu cercei ... k ce e tzinuta aia ... ( tzinuta sport nike - puma ..parca...desi nu avem vreun regulament cum ca ar trb sa purtam uniforma )... si se uita la mainile lui care erau cu nishte inele ... ii ia cerceii ( se confisca ca asa vreau eu ) ...si ii cere si acele obiecte metalice care erau pe degete...la care colegu` meu ... NU nu va dau nici un inel :lol: :lol: ..in fine ..tot noi mergem sa ne cerem scuze ...la care ....aa nu am timp de voi veniti maine !! :) :) :) acu intelegi ? :? :wink:
|
.....
nu cred k exista un articol care arata k trebuie sa se confiste ceva....fiindca ai dat bani pe el..iti apartine ...tzinuta decenta ce inseamna ?.... eu tot nu inteleg aceste ordine / legi ... care le fac atat de incalcite de le lasi balta....+ k dak ei nu ii place tricou` meu mi`l confisca...ma dezbraca ?...k tot nu inteleg.... e ceva aiurea..in EU ( unde cik vrem si noi sa intram ..doar cu titlu`) nu se face asa ceva...am prieteni in germania care fumeaza / beau ./ se drogheaza..iar la scoala ii primeste si pe role ..si cu multe alte lucruri ..bicaz la ei nu conteaza ce portzi sau dak esti homo/bi/tri..si ce`o mai fi ...sau alte lucruri fizice...doar ce ai in cap aia conteaza...dar m`am rezumat la faptul k suntem PRIMITIVI !! :wink:
|
.....
nu cred k exista un articol care arata k trebuie sa se confiste ceva....fiindca ai dat bani pe el..iti apartine ...tzinuta decenta ce inseamna ?.... eu tot nu inteleg aceste ordine / legi ... care le fac atat de incalcite de le lasi balta....+ k dak ei nu ii place tricou` meu mi`l confisca...ma dezbraca ?...k tot nu inteleg.... e ceva aiurea..in EU ( unde cik vrem si noi sa intram ..doar cu titlu`) nu se face asa ceva...am prieteni in germania care fumeaza / beau ./ se drogheaza..iar la scoala ii primeste si pe role ..si cu multe alte lucruri ..bicaz la ei nu conteaza ce portzi sau dak esti homo/bi/tri..si ce`o mai fi ...sau alte lucruri fizice...doar ce ai in cap aia conteaza...dar m`am rezumat la faptul k suntem PRIMITIVI !! :wink:
|
lol eu am intrebat pt k nu vedeam legatura cu lumea auto.. legatura care de fapt nici nu exista :lol:
asta e, nasol, am uitat de viata asta de licean, zici k sunt un mosh d-ala ramolit, altii mai mari k mine ce sa mai zica.. unde inveti, in tehnometal? k vad k esti din crangasi. si eu sunt, da-mi un add pe mess sa mai vb.. id'u meu, paul4ss. bafta |
lol eu am intrebat pt k nu vedeam legatura cu lumea auto.. legatura care de fapt nici nu exista :lol:
asta e, nasol, am uitat de viata asta de licean, zici k sunt un mosh d-ala ramolit, altii mai mari k mine ce sa mai zica.. unde inveti, in tehnometal? k vad k esti din crangasi. si eu sunt, da-mi un add pe mess sa mai vb.. id'u meu, paul4ss. bafta |
.....
iar e goala cafeneaua :cry: :cry: :cry: ...ce fac baietzii ? ... ati iesit la o plimbare ?? :cry: :cry:
|
.....
iar e goala cafeneaua :cry: :cry: :cry: ...ce fac baietzii ? ... ati iesit la o plimbare ?? :cry: :cry:
|
Re: Cafeneaua NSL
Primu din cafenea....in noua formula...bun venit tuturor !!
|
Nu prea imi place forumu asta nou...
|
Quote:
|
GSI-ule am inteles ca nu iti merge netu frate da da-o draq incep sa cred ca ne-a murit chelneru din cafenea de aici ...mai da si tu un semn draq...REGIZOREEEE
|
Golf frate te mai roaga si prietenul tau ceva sa-ti traiasca,pune si tu te rog o poza cu masina mea la Curse Oficiale/Participant Curse ca sa imi dea si mie ZoliaT accept. Te pup si inca odata raman dator.
|
Horia ti-am vazut printesa sambata dim pe iuliu maniu ..........ma insel ?
|
E posibil ma Dani habar nu am io nu stiu ce am facut ieri da' sambata dimineata...nu imi amintesc,erai in Bucuresti ? :)
|
gata horia... am pus poza aia :-)
|
Quote:
|
aaa cred ca stiu despre ce magazin vorbesti ... sigur nu eram eu ca nu am avut treaba pe acolo...era prin zona metro aproape de autostrada nu?
|
am vazut o si eu in fata la romano americana ,acolo inveti?
|
Quote:
yap, that one |
ce face lumea prin cafenea ??>...e cam goala ... unde e shefu ? :D >...haidetzi Nsl`istilor... k pe 19 martie ... avem sedintza foto.... sau nu se mai tzine...vreau si eu ...k si ceilaltzi nishe informatii mai proaspete !! :) ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:52. |
- Copyright 2026 4Tuning