Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   SA ALEGEM O 9 ZI PT INTALNIRI (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/9921-alegem-9-zi-pt-intalniri.html)

sandrei 27-11-05 19:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreinui\"
Quote:

Originally Posted by \"SpeedFreak\"
la ce sa faca procese verbale? Parcarea se numeste parcare pentru ca stau masini parcate in ea. ma insel? e parcarea ilegala intr-o parcare?

deranjarea linistii publice ...iti zice ceva??? :lol: :lol: :lol:

apai daca tu mergi sa urlii si sa iti ambalezi masina...normal ca o deranjezi...dar daca tu tii neaparat...ramai in poligon!

SpeedFreak 27-11-05 22:05

1. Daca voi credeti ca intr-un loc inconjurat de blocuri de garsoniere si cu 10 etaje veti fi feriti de spectatori si de idioti care se dau in spectacol forjand printre oameni VA INSELATI.

2. Eagle Flyaway as vrea sa-ti dau o replica, dar nu o sa ma obosesc. Esti mai lame decat logoul ala expirat care il foloseste toata lumea si becurile alea albastre de pe maina ta. Sincer cred ca nu te prea duce capu, dar ce sa faci .. mama natura nu a fost asa de darnica cu toata lumea si fiecare ne descurcam cum putem si cu ce avem. Bafta.

3. Pilu.. fii pasionat de masini, treaba ta, sincer nu ma intereseaza. Dar tu pe cine incerci sa fraieresti sa aduci la tine in fata blocului pentru ca nu te lasa mamica sa mergi joi seara din casa? Daca mai mergi pe unde s-o fi adunand astia ai grija sa nu te ia vreun cretin pe capota ca sunt destui care cred ca locul ideal pentru a face acrobatii cu masina e intr-un spatiu de 5 m patrati inconjurat de oameni.
Nu ma intelege gresit. Te salu ca impartim aceeasi pasiune, dar nu ne lua drept fraieri.

Eagle_flyaway 27-11-05 22:31

din cate vad ai chef de cearta .... ne cunoastem bine si toata ziua ne bem banii prin carciumi impreuna si potzi afirma despre mine obiectiv asa-i? :evil:

hai ca nu vreau sa mai apara inca o cearta pe aici asa ca fii tu destept si nu mai replica de aici inainte !!! si cu asta eu am pus punct .

SpeedFreak 27-11-05 22:36

Liberte. Egalite. Sanatate.
Bafta numa' bine.
Nu ma cert cu tine ma... stai flex, dar ca sa-l citez pe tekno \"Mi-e scarba de tot ce se intampla pe forumul asta\".

andreinui 27-11-05 22:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandrei\"
Quote:

Originally Posted by \"andreinui\"
Quote:

la ce sa faca procese verbale? Parcarea se numeste parcare pentru ca stau masini parcate in ea. ma insel? e parcarea ilegala intr-o parcare?

deranjarea linistii publice ...iti zice ceva??? :lol: :lol: :lol:

apai daca tu mergi sa urlii si sa iti ambalezi masina...normal ca o deranjezi...dar daca tu tii neaparat...ramai in poligon!

crezi tu ca esti in masura sa te iei de ce am zis???
si nu ma intereseaza daca se ramane in poligon sau nu, pentru ca cei care vor, se intalnesc oricand, poligonul este si va ramane doar un loc de intalnire pentru toti, inclusiv nike

sandrei 27-11-05 23:37

mah..daca vin tarani si isi tureaza motoarele si se invart,etc...DACA SUNTEM MAI MULTI...E GREU SA MERGEM SA IL RUGAM SA STEA CALM??? DACA E DE ALA CU IMPRESII..CA PLANETARELE SUNT PE BANII LUI :lol: :lol: (ADICA A LUI MA-SA) ,NE LUAM FRUMOS TOT GRUPUL SI MERGEM IN ALT LOC...DACA VINE DUPA NOI..IL MAI RUGAM ODATA...SI TOT ASA...POATE...CA NU ARE BANI DE BENZINA..:)) GARANTAT...CA BEREA NOROC II 5000 SI 1 LITRU DE BENZINA + 1 PAK DE TIGARI MARLBORO..CA DOAR SE RESPECTA ...AJUNG LA 100.000...SI NU CRED CA MAI ISI BAGA DUP-AIA

sandrei 27-11-05 23:38

DE VOTAT NU SE MAI VOTEAZA PT CA AM PUS EU DOAR 4 ZILE DE VOT!

vali_cd 28-11-05 16:02

no cand va decideti sa terminati cu certurile haideti si pe forum si nu uitati scopul topicului. pana la urma ce vom face joi? vom merge ca de obicei sa ne intalnim iara cu garcea in poligon sau incercam un expo sa vedem ce iese. ca ma gandesc ca intai sa ne scrie procesele verbale o sa ne trimita dreq de acolo ca ii deranjam si dupa aia ne ia la amenzi daca nu ne conformam. ce ziceti?

PS: sandrei, poate redeschizi polul sa mai putem vota. eu de pilda cand am citit topicul era deja inchis polul si nu am avut ce sa votez

Motor 28-11-05 21:28

Re:

Quote:

Pilu.. fii pasionat de masini, treaba ta, sincer nu ma intereseaza. Dar tu pe cine incerci sa fraieresti sa aduci la tine in fata blocului pentru ca nu te lasa mamica sa mergi joi seara din casa? Daca mai mergi pe unde s-o fi adunand astia ai grija sa nu te ia vreun cretin pe capota ca sunt destui care cred ca locul ideal pentru a face acrobatii cu masina e intr-un spatiu de 5 m patrati inconjurat de oameni.
Nu ma intelege gresit. Te salu ca impartim aceeasi pasiune, dar nu ne lua drept fraieri.

Ms pt observatie, si apropo nu va iau de fraieri, va iau ca niste oameni klumea, pasionatzi de masini si tuning. (tu esti singurur care a zis ca va iau de fraieri)

SpeedFreak 28-11-05 21:35

du-te ma la oi.

spune-mi ca ai sugerat locatia expo din motive pur obiective.... sa fim seriosi. fiecare isi urmareste propriile interese.

mi-ar se scrie separat cu cratima, apropo de semnatura ta. mai da si pe la scoala. era un sfat, nu un atac.

Piry 28-11-05 23:48

si asta-i rau ma :lol:

sandrei 29-11-05 01:36

speed freak...sa incercam sa tratam subiectul..putin mai delicat...si sa nu ne mai certam pe forum..ca vedeti unde se ajunge...faza cu expo...multa lume este de acord..si o sa ne intalnim acolo...pt ca faza e...ca va voi duce eu intr-un loc pt intalniri!!! :twisted:

ZanDer 29-11-05 07:37

eh eh pastore :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hg 29-11-05 08:28

mah speedfrek, daca te uiti pe pagina a 2-a vezi ca eu am dat ideea cu expo, si la urma urmei, nici nu-i o idee asha rea, putem sa mergem o data si sa le tzinem sub 3000 ture si nu cred c-o sa fie nici un bai! motive obiective? subiective? conteaza? atat vreme cat lumea ii de acord? ii norma ca fiecare sa-si urmaresca interesele! sau cel putin... mie asha mi se pare! important ii sa fie toti de acord!
nu cred ca daca merge si ne comportam civilizat vor fi probleme, ca acolo mergem sa ne-ntalnim, nu sa ne 'dam'

Piry 29-11-05 08:32

eu ii stiu pe aia din groapa care la ora aia is afara la hoinareala si is sigur ca o sa vina sa se holbeze, is vreo 10 insi :lol:

SpeedFreak 29-11-05 11:49

imaginati-va ca nu am avut rabdare sa citesc tot, dar tot mi se pare o zona mult prea populata.

sandrei 29-11-05 12:02

imagineaza-ti....ca vine cine vrea...si cine nu vine..asta E! oricum voi tine o predica pt toti necredinciosii de la liturghia CSR .... :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :pistoles: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious:

SpeedFreak 29-11-05 14:43

bafta si noroc la kinderi gura casca :))

Eagle_flyaway 29-11-05 17:36

auzi pastore de mult tot zici ca faci o slujba-n casa sfanta din Romania pan groapa dar n-ai zis cand! :lol:

Motor 29-11-05 20:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hg\"
mah speedfrek, daca te uiti pe pagina a 2-a vezi ca eu am dat ideea cu expo

Speedfreak dak citesti tot topicu, pe pagina 1-2 vei gasi ce iam zis la Sandrei, ii valabil si pt tine.

yo zic ca dak tot suntem intr-o comunitate ar trebui sa na intelegem bine, nu?
nu sa ne certam pt o sugestie care am sustinuto si yo ca si altii de fel (adik intalnirea la Expo)

tekno 30-11-05 11:38

ma... 7 pagini deampulea
yo nu stiu de ce va tot certati, da sunati-va in phula mea si mergeti si stati in parcare la expo, in beci, pe luna... unde vreti, oricum nu vreti sa apara tot gura casca nu? nu mai scrieti nici pe forum ca vad toti si vin dupa zeii curselor! fiti secretosi ma! :roll:

sandrei 01-12-05 02:53

deci..baieti....tocmai m-am intors din recunoastere...am fost sa vizitez locurile care vi le voi impartasi....pt cei care veti veni maine la intalnire va garantez ca va fi una de neuitat...locurile gasite sunt exceptionale + k nu sunt zone locuite...cei care trebuie sa afle vor afla...contactati-ne pe mess pe cei din CSR ...adica eu,ufo,vsa,zander...pt ceilalti membri CSR va fi o surpriza locatia!!!!!!! deci..chiar... oauuu :shock: :shock:

sandrei 02-12-05 19:19

vedeti bay.....a iesit senzational.....just keep on goin' si sa fiti credinciosi...
pt poze si filme de la intalnire vizitati topicul ####CSR#### ..CEL MAI TARE CLUB :2gun: :rockon: :peace: :pelvic_th :pistoles: :joy: :dance:

DaNuTzU' 05-01-06 12:36

ma da schimbati dracu ziua!!! si mama stie ca ce se intampla joia!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning