![]() |
Re: Soferul si masina
fiekre scrie cum vrea ;)
|
Quote:
de acum incolo daca nu scrii normal o sa iti sterg postul , fara suparare ,dar nu e prima data cand iti spunem |
daca vrei sa mai fii bagat in seama, scrie corect si usor de inteles...
|
Quote:
|
eu chiar vreau sa il vad la fatza. am ceva de discutat cu el.
daca mai ma vezi paltoane (da, am scris bine) sa ma anunti. oriunde vrei tu. aici, pe PM, pe mail, sa ma suni..nu ctz..oricum!! da? |
Re: Condica de reclamatzii si sugestii!!!
Bai Platone daca habar nu ai de ce mai induci si pe altii in eroare mah?!:lol:
|
:D facem colectie?
paltoane, intai te documentezi..dupa ai te gandesti ce si CUM postezi..si dupa aia scrii si verifici ce ai scris...cu toate degetele si cu toata mana..si cu toate literele! Quote:
|
Quote:
|
si noi pe tine.
@moderatori..chiar nu se poate face ceva legat de modul de scriere al domnului Palton... |
bogdane...in nici un caz akuma...e prea dimineatza...poate mai spre dupa`amiaza-seara:D...
|
;)
Quote:
Bai frate eu cand nu stiu sigur ceva sau nu am o baza nu vb da-npulea ! Sincer esti pardaf la domeniul auto ! |
skam..fii atent aici: ce zici de o coalitie rar intalnita!! vw -opel.... contra paltonului !! :) sa dispara de pe forum unii cunosctaorii care tot nu vorsa intelega sa citeasca intai, sa se documenteze si dupa aia sa vb...
@bolohan_dragos_cristian what street are u looking for my friend? e prieten cu noi palton asta... vrei sa fie prieten si cu tine?? daca nu ai acelasi IP ca si el... sau chiar nu va cunoasteti...atunci join the club |
Nu e vb de asta bogdane ! Nu ma intereseaza ca ramane sau pleaca insa eu zic ca habar nu are si ar trebui sa nu mai scrie toate aberatiile doar ca sa faca si el niste posturi~
|
pai eu tot am incercat sa ii explic..dar daca nu inceteaza..decat sa stau sa ma enerveze... il fac veriga slaba...
sa stea...dar sa nu abereze.... |
mha dar dekt sa stati voi de kpu` lui`..puneti`l pe kpu` lu` un un moderator sa`si fak de kp cu el si gata:D....si terminati si voi ...certurile pe forum...
|
@bolohan_dragos_cristian
what street are u looking for my friend? e prieten cu noi palton asta... vrei sa fie prieten si cu tine?? daca nu ai acelasi IP ca si el... sau chiar nu va cunoasteti...atunci join the club ce sa intamplat? cine e platon? ce e cu ip? eu am net de ieri. |
nu inteleg?
ce e cu mine in treaba asta? |
nu-i nimic. bun venit in comunitate Dragos ;) ( sau Bolo ? :???: )
|
da....nu e nimic. welcome...
|
frate dar un username mai mic nu gaseai si tu:nosebleed :mrgreen:
|
asa ma cheama
iar nick-urile nu imi plac conteza? e vreo diferenta. nu |
cyd
sau logan-ul ala 1.6 16v cred CYD |
e 8v:boxing: :mrgreen:
|
si aici care e reclamatia :-P :-P ?
newcomerule, vezi ca au disparut posturile alea aiurea...ai si tu grija..... ;) |
bogdan dak ai un IP si vrei sa scapi de el dp net ..imi dai mie ip sa ma joc :D
|
nu, nu vreau asta. dar am avut o banuiala ca e clona...ca prea facea posturi aiurea...
|
nu bat apropo dar se poate si clone pe aci k se poarta am vaz..si mai ales poti face clone dak ai ip rutabil ;)
|
Quote:
am facut 2 posturi aiurea ca sa vad care e treaba cu avatar si cu semnatura sorry |
chiar am zis k nu bat apropo ;) te cred
|
Re: Diverse discutii
Oricum multumim ca I-ati anuntat si pe unii prostii sa vina si ei la bucuresti !:-P
|
Quote:
Dupa spusele tale: "Crezi ca ma intereseaza ?" |
Quote:
|
Quote:
ba ne mai lasi cu harfele tale! te bagi ca O.B. .... |
Quote:
|
Cam asta este AML-ul fratilor ! nu s-a schimbat la fel e si in ziua de azi !;)
Postat de AML-u acu vreun an juma: Quote:
Si in ziua de azi are decat gaurile din portbagaj ptr. eleronul gen NFS si de geamuri fumurii nici nu se pune problema ca ii depaseau bugetu ! |
Donule de ce nu le tai bilete la baietii?
Statii : COLT-SALA-..... Am vazut ca era coada la bus :)) |
Traseul 6 ( de la VR6):lol:
|
Quote:
Si in al doilea rand nii sa rupeP**a dc te intereseaza pa tine, nu mai face pi**a maree ca nu-i bine :twisted: |
Cine PLM credeti ca eu am vreo treba cu voi, nu cred ca v-ati dorii sa va vreau raul !
Aseara am pus o simpla intrebare care nu avea nici o legatura cu voi, si ce raspuns am primit: "ca ce ne intereseaza pe noi dastea" si acu vad ca postati ca de ce nu v-a chemat si pe voi cineva ? PAI PARCA NU VA INTERESA !!! Acu va intereseaza sau vreti doar sa faceti posturi in plus ? |
Quote:
v-am sunat sa va intrebam daca vreti sa mergeti la bucuresti... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning