![]() |
Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE
deci nu le-ai luat noi :rolleyes2 oricum..imi plac la nebunie si cred ca ar sta bine si pe focusu' meu :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
De multe ori m-am gandit daca sa scriu aici sau nu daca sa ma apuc sa fac remarci,daca sa scot in evidenta partile pozitive sau negative insa acum chiar a venit ziua cand nu ma pot abtine si-mi dau drumul gandurilor insiruindu'le mai jos :
- Masina se pastreaza cat se poate de original,mentinand linia de fabrica,stock care la Calibra nu este deloc insesizabil. Continuand cu 2 lucruri subtile , un badboy-lock marca JOB si o prelungire bara spate tip RIEGER HB4182. Felicitari este o combinatie buna intre cele 2,ti-as sugera totodata sa nu umbli la alte modificari estetice exterioare. - Interiorul,sesizabil faptul ca are toata plasticaraia la locul ei,din poze sesizand ca este si prinsa asa cum trebuie,pe langa asta se observa si faptul ca masina este intretinuta. Nu are fetele de usi umflate,zdrelite,zgariate sau mai stiu eu cum, ba din contra arata ireprosabil. Capitolul interior este marca " Clean " achizitionand un interior de piele negru care arata la anii sai intr-o stare ireprosabila,constient fiind de faptul ca ai curatat la el si cauti sa il intretii in permanenta nu pot decat sa te felicit si pt. asta. Ca la majoritatea Opalurilor Calibra nu sesizez praful de pe bord. CUM , tu nu ai praf pe bordul masinii tale ? Uhmmm asta nu inseamna ca e ceva in neregula ba din contra o intretii. Asemenea si presurile care in multe poze le-am vazut curate. O masina reusita si muncita,numai tu stii cat te-ai chinuit si cat te chinui cu ea, cunosc foarte bine situatia si nu sunt departe de a ta cu nimic,suntem in aceiasi oala si fierbem aman-2 de'adata , la fel. Ce mi-as dori sa numai vad la masina asta si ce din punctul meu de vedere nu da bine : - Neon ce incadreaza schimbatorul de viteze " mie nu-mi place " daca este placerea ta de al vedea acolo gusturile nu se discuta. - Asemenea pedalele sport mi se par o aberatie,nu te ajuta la nimic iar estetic te incurca. Nu ai nimic nichelat in interiorul masinii cu care acestea sa se asorteze , pica ca o bila neagra pe un perete alb. - Calculatorul de bord are lumina de culoare rosie. Consider ca chiar daca ai tine cu steaua si ai vrea combinatie de rosu (B.C.) -albastru ( Ceasuri Bord ) tot nu ar da bine. Incearca sa schimbi culoare rosie cu albastru. ( Daca ai nevoie de info nu ezita sa ma contactezi ). - Monteaza plasa la bara spate. Si-acestea fiind spuse,felicitari inca odata si nota 9,6 la aceasta masina , ai pierdut un 0,4 din cauza culori ceasului,pedalelor,neonului schimbator si plasa. En`joy NiGht Team Racers |
merci mult,apreciez;) mai ales ca' cuvintele astea vin de la cel mai mare calibrist din tara...(pt.mine) un fel de Dr.Calibra al romaniei:D numai bine ...si toate astea in spiritul NTR ;)
|
supperrr...!!culoare arata de parca ar vrea sa muste din asfalt:>pune-i bodnita ca la pitbull ,sa nu-ti faca probleme prin oras :) sa ai parte de ea si ea de tine. km cat mai multi,si plinuri cat cuprinde:))
|
7 Attachment(s)
ceva poze mai recente :D deci is de groaza drumurile,is in ultimu hal...atata am ferit sa nu-mi indoi vreo janta...:???: banuiesc ca politia nu are nesimtirea aia,in caz ca ma opreste, sa ma intrebe daca am rovinieta!!? sper ca nu-i cazu...
masina in curand va intra in restaorare totala :-) sper sa iasa ceva frumos... |
Ce ai de gand sa ii faci la masina ?
|
sall,vreau un body kit mai agresiv,alta vopsea,la interior nu schimb nimic,eventual schimb mocheta pe negru...cu motoru is in dubii,nu stiu ce sa fac...nu prea as mai vrea sa-l schimb.;)
|
in ce consta restaorarea ? apropo...imi place look-ul la FLX-u tau :twisted:
|
Quote:
|
jantele sunt o porcarie, sunt mult prea mici ...... mai gandeste-te odata uită-te cand ai adus-o si acuma .
|
Quote:
|
Quote:
|
huh :))
|
domnu cu mocheta te ajut eu...suna-ma :) app edy is :) stii tu bmf`u
|
jantele arata super, important e sa-ti placa tie.
|
Quote:
|
Frumoasa masina ! bafta cu proiectele viitoare ;)
|
merci:D deocamdata o sa plec o perioada din tara,sper cand vin sa ma apuc serios de masina,acu sa vedem ce o sa iasa;) pana una alta,azi am dat o tura cu cali fara stres,deci inele de centrare fac minuni:D nici un trepidat,nimik..acu pot sa depasesc si eu viteza de 120 km/h fara sa-mi trepideze sau sa-mi fie frica sa apas pedala de acceleratie:D recomand pt .cei din Oradea serviciu lui Jeany'' dp spitalului.baieti de nota 10 ;)
ps: sa nu-mi inchideti threand'u :D ca nu lipsesc mult... sa ne auzim cu bine |
Quote:
|
ai grija ce faci si pe unde mergi. Bafta maxima .... maxima am spus
|
3 Attachment(s)
sall la toata lumea,am venit mai repede de cat ma asteptam,nu o mers treaba dincolo,dar tot mai bine e in romanica noastra:D ieri am ajuns si am mai facut cate ceva la masina,am indreptat baia ulei si am schimbat uleiu,i-am dat ceva bun motorului pt.ca a fost baiat bun in ultima vreme.merita un 10W60:D
si un mic video:D https://www.youtube.com/watch?v=v1NWPZJzquE |
Welcome back. Hai ca am de becuri cu leduri pentru numaru ala din spate :)
|
cat a costat Castrolul ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Vezi daca esti lovit. Daca dadeai un telefon faceai economie mare de tot. Il primeai la 160 lei.
|
Quote:
|
cum sa urce mai repede in ture , hai ma :D Nu ai mai condus-o tu de prea multa vreme :D
|
Quote:
|
Tu inca mai ai catalizatoru ba ? Vaiaiii nimic nu ai invatat de la mine :D
|
ciudat cu uleiul....eu stiu ca pentru ne cel mai bun este mobil1....i-am pus acum 2 ani dupa ce i-am refacut motorul castrol rs 0w30 si mergea extrem de prost motorul(uleiul era din germania,ramasese 1bidon de la bmw),dupa 400km am pus mobil1 si alta treaba,eu am tinut-o numai pe mobil1 ca asa stiu ca trebuie la c20ne...e diferenta intre ce am bagat eu 0w30 si 10w60 ce ai bagat tu,dar totusi sa se si tureze mai rau...poate avea uleiul tau putin kerosen in el:D....glumeam,bafta in continuare!
|
Quote:
|
am scris ca ii refacusem tot motorul cap-coada....dar tot degeaba...a mers exterm de prost...daca la tine asta era trecut pe cartea service,fi sigur ca nu era prost neamtu,deci continua tot asa;)bafta
|
eu am numai cuvinte de la lauda pt aral 10w-40...
|
Quote:
Salut, am mers si eu cu sfi-ul meu cu aral 10w 40 si cand l-am desfacut aveam noroi in baie, e un ulei murdar, dar na fiecare cu ce e invatat. |
Eu chiar dupa ce am schimbat motoru si am pus SFI`ul , am bagat ARAL , imi tacanea de numa numa. L-am dat jos si am bagat castrol 10w40 , si era foarte silent.
Sa vedem ce urmeaza :D |
Foarte frumoasa Calibra ! S-o stapanesti sanatos ! Cat te-a costat inmatricularea ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning