![]() |
Re: Loganu meu! DJ-18-KYD
pwr_bz ms mult masina nu este inca gata o sa urmeze si alte modificari :D
andi_cimpean ma bucur ca iti place si ms pentru sfat o sa tin cont de el crazyfornova o sa incerc sa vad daca pot face rost :D |
Cand urmeaza farurile si badboy-ul?:-)
|
spark88 nu am gasit pe nimeni ca sa imi faca bad boy look :| inca mai caut,farurile o sa apara impreuna cu tripe pe leduri street storm pe fundal negru...
|
cred k ar arata f frumos fara manerele da la usi...asta, k sa urmezi stilul clean.bafta!!
|
Salut...
Este frumos loganul lam tot vazut in trafic... Dar din cate stiu eu tu lai cumparat cu body kitul pe el... Si stiu pe cineva care face bad boy look... |
cristi87 nu stiu ce sa zic...momentan o sa ramana :D
l@uryo_bo$$ cand am cumparat masina intradevar avea boy kitu nimic mai mult si la scurt timp a fost schimbat de mine....da si mie un pm cu id tau :D |
arata foarte bine,se vede ca ai grija de ea ! tripele spate sunt frumoase ;),bafta !
|
Speed4U ma bucur ca iti place...ma gandeam sa schimb triplele sa pun ceva pe leduri :D
|
sunt foarte bune triplele astea;)....nu are rost sa ii pui altele ...alti bani...aceeasi cheste...tot lumineaza...dar astea arata bine asa cum sunt...si e frumos loganul...
|
L4uR mai pus pe ganduri...acum char ca nu mai stiu ce sa fac sa le schimb sa le pastrez pe astea uff :)
|
Si mie imi plac triplele, parca au o linie curata cu portbagajul:-)
|
spark88 asta am observat si eu :D momentan raman triplele stock cu bani prgatiti pentru triplele tuning o sa fac alt ceva...bineinteles tot pentru kyd :D
|
Imi place cum ai facut-o... imi place si culoarea, am vrut si eu aceias culoare numai ca trebuia sa astept o luna in plus si n-am rezistat :-)
Succes in continuare la modificari! |
SEJ ma bucur ca iti place multa bafta si tie !
Am montat angelurile pe masina o sa pun si poze cand ii fac :D |
8 Attachment(s)
Poze cu angelurile pe zi :D
|
Frumos domnu, pacat ca nu sunt primul model de angel, personal modelul acela imi place mai mult...
Sa stica va arata super cu capota prelungita peste faruri:-) |
spark88 cand o sa gasesc pe cineva capabil in craiova o sa fac si capota :D bafta !
|
Arata bine farurile, la modelul asta ma gandesc si eu. Imi plac asa cum sunt, fara pleoape.
|
3 Attachment(s)
SEJ dap arata misto fara ploape deasta am renunt si eu sa le mai pun :D
Poze facute aseara pe ploaie :D |
tari farurile si tare masina kydule ;) te vazui mai devreme pe la pizza emilio pe spaniei:P
bafta |
ms mult pentru apreciere si tu ai o masina care atrage multe priviri bafta multa !
|
Quote:
oricum ambele masini fac cinste tuning-ului in Romania;) |
frumos loganul . . .
te vazui prin george enescu azi pe la 1 sa zic asa |
Bv, mi se pare ca ai facut o treaba f buna.Am vazut masina ta in trafic, este usor de remarcat.Arata f bine.
|
Foarte tare masina. Ce mai aduci nou pe la ea? :-P
|
Ma bucur ca va place si live nu numai in poze....mai de lucrat la unele detalii exterioare dar toate la timpul lor...
Ultimele noutati schimbat culoarea display-ului in albastru si a acelor in rosu :D o sa pun si poze curand... |
Duminica la ora 21:00 poate treci si tu prin parcare la Billa. Intalnire 4tuning Craiova.
|
Superb loganul mai ales culoarea :D.
Am si eu doua intrebari : la acele faruri ai si xenoane? iar daca nu au xenon se vede cv cu ele? |
Pe unde umblasi azi ? :)
|
KYDule o arzi prin parc omule :)))
|
poi cam toata lumea a fost in parc ..."copilul" de ce sa nu fie :))
|
te vazui azi prin George Enescu;)
|
Quote:
|
KID'ule nu mai zici nimic ? ;)
|
Quote:
Shhhtttt e la mare 8) |
_Cox_ nu am inca xenon o sa urmeze....se vede acceptabil cu becurile stock :D
Gabi da am fost pana la Manastrirea Cozia :D Xploshion am fost ocupat cu inscrierea la fac si desta nu am mai intrat ! Co5m1n eXtreme inca nu am ajuns la mare pe 1 august plec :D dani3lll am fost cumnat de mana si nunta a fost la debarcader in parc ca asa nu ajungeam eu pe acolo ;)) |
distractie si voie buna sa fie kyd-ule :P
P.S In ce statiune te duci mane la mare ? :-) |
dani3lll sa fie....ma cazez in costinesti dar cred ca o sa ma plimb prin toate :D
|
Quote:
;) |
ok da si mie un pm cu id-ul tau ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning