Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Custom Shop Braşov (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/98120-custom-shop-brasov.html)

Yackone 26-04-09 13:10

Re: Lucrari Custom Shop

3 Attachment(s)
O noua lucrare...Este vorba de un Trabant la care va fi refacut tot interiorul si exteriorul. Pozele sunt cu masina stock in momentul in care a ajuns la mine la atelier.

Yackone 26-04-09 13:30

2 Attachment(s)
In paralel si cand voi avea timp, voi lucra si la masina mea care va primi un nou look.

Geox` 26-04-09 22:01

Te-ai apucat de facut avioane :lol:

brownshark 26-04-09 22:04

Yackone ; de pe ce masina ai luat mulajele alea de arcade care sint pe masina ta ?
poti sa pui si o poza cu spatele capacului pt janta ? ce diametru are capacul ?

Yackone 26-04-09 22:38

2 Attachment(s)
Aripile sunt de Honda Civic si mi le-a facut un prieten (protuning)...Am ales varianta asta, pentru masina mea, ca sa nu ma pierd vremea modeland aripi noi + ca el avea deja matrita la ele...

La capacele de roti chiar nu stiu diametru...O sa ma uit maine si o sa-ti spun. Pe spate sunt tot la fel de drepte si un pic bombate unde vine locul de sigla.

In final o lucrare terminata zilele astea...Este vorba despre adaos bara fata pentru Opel Astra Bertone... Pozele sunt facute in faza incipenta a poriectului si pana in faza cand modelul a fost gata...Scuze de claritatea pozelor...O sa revin cu poze cu el montat pe masina zilele astea.

Yackone 27-04-09 22:11

3 Attachment(s)
Azi a inceput si demolarea masinii...

Marko69 03-05-09 22:02

Foarte frumos 205-ul tau chiar imi place BAFTA

Yackone 05-05-09 21:17

3 Attachment(s)
New parts si spoilerul fata wip.

Marko69 05-05-09 22:09

Frumos imi dai ID tau de mess ?

OpReA 05-05-09 22:21

eu unul abea astept sa vad ce va iesi din trabant
multa bafta Yackone ... ne bazam pe tine...
si multa bafta la masina ta:D felicitari

Yackone 06-05-09 23:09

2 Attachment(s)
Niste poze cu adaosul de Opel Astra Bertone...

t@uru 07-05-09 10:36

Da-mi si mie te rog un id de mess pe PM. ms

Victor_Is 08-05-09 17:44

salutare,
din intamplare, (din cauza lui angel 5) am descoperit si topicul tau
am mai vazut "tuneri" sau cei care invart asa ceva...dar ca tine nici-unul...
super tare...felicitari pt toate lucrarile tale... si mult succes in continuare..
de abia astept sa vad cum va iesi Trabi 1.1

p.s. tine'ne la curent cu tot ce faci...nu se stie cine vede si vrea o copie :D

Yackone 08-05-09 23:23

5 Attachment(s)
O noua lucrare terminata, adica masca de Peugeot 206 fara sigla.

Progresele la Trabant au fost peste asteptarile mele mai ales ca am avut si un ajutor neasteptat;)...Din pacate in poze nu se vad exact toate formele barii dar in curand va fi gata se va vedea mai bine.

Bobby boss 10-05-09 23:45

Bafta multa Yackone cu toate proectele tale sa auzm de bine abia astept si eu sa vd ce iese din masina ta si din trabi.
ps vreau si eu un id de mess sa iti cer cateva sfaturi daca se poate astept un pm de la tine . ms Bobby/

Yackone 12-05-09 21:52

3 Attachment(s)
Bara fata este aproape gata modelata...Cu niste mici resturi maine o sa fie gata pregatita pentru matrita si apoi turnarea efectiva;)

Yackone 14-05-09 22:51

4 Attachment(s)
Niste poze de azi cu bara fata in varianta roz si definitivata...am inceput si modelarea pragurilor tot azi;)

Geox` 14-05-09 22:57

Va fi roz trabantu:???:

Yackone 14-05-09 22:59

Nici gand...Ceea ce vezi este modelul de bara...Urmeaza matrita si dupa aceea bara...Vopseaua roz e facuta de fun cu ce-am gasit si eu prin atelier;)

mba 18-05-09 20:42

arata bine lucrat ( sau mie asa mi se pare) ..
doar ca ar fi mers ceva mai mari modificarile... adica sa te fi ocupat de toata partea din fata ..( de sub faruri pana jos) asa cred ca se va vedea ca ceva aplicat.... parerea mea

..bafta cu atelierul.. si e bine ca ai de lucru...
mba

Yackone 18-05-09 23:54

Stai linistit ca modificarile nu sunt chiar asa de radicale pe cat iti imaginezi...Masina la exterior va afisa un clean look...Iar la interior surpriza:rolleyes2

Bobby boss 19-05-09 23:51

Yackone multa bafta cu trabi ! Spune-mi si mie pentru un golf trei cam ce putem sa facem si foarte important cam la ce bani ar ajunge investitia?uite si id meu sa stam de vb woody_vs_bobby

seba_marius 27-05-09 10:56

salut ,
vreau sa stiu si eu cam cat m-ar costa o prelungire bara fata pentru skoda octavia II si daca s-ar putea face, vreau ceva asemanator kitul de la JE design pentru Seat leon, atasez o poza http://fancytuning.com/2008/09/je-design-seat-leon-1-p/#more-1177[/IMG]

Mersi mult

Yackone 28-05-09 00:23

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by seba_marius (Post 2355708)
salut ,
vreau sa stiu si eu cam cat m-ar costa o prelungire bara fata pentru skoda octavia II si daca s-ar putea face, vreau ceva asemanator kitul de la JE design pentru Seat leon, atasez o poza http://fancytuning.com/2008/09/je-design-seat-leon-1-p/#more-1177[/IMG]

Mersi mult

Salut,incearca sa unploadezi poza din nou sa-mi fac o idee despre prelungirea de care zici...Iar pentru un kit pentru Seat, am zis si intr-un post anterior, nu fac dupa poze, ci creez ceva nou conceptie 100% autohtona...

Iar acum revin cu un set de poze mai amplu cu progresele de la trabant.Intre timp masina a primit o bara fata noua (85% gata),am inceput lucru la masca fata, pragurile sunt gata de turnat(azi am facut matrita lor).Printre altele Trabantul a primit si o parte din componetele de parte audio (mai trebuie subwoofer-ul).

SUPAPA_Jr 30-05-09 12:25

prea tare lucrarea...pentru cine observa detaliile...pentru altii nu conteaza :)) sunt tare curios ce o sa se pregateasca...alea sunt distantiere sau flanse 4x100?

Angel 5 30-05-09 15:08

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 2365024)
prea tare lucrarea...pentru cine observa detaliile...pentru altii nu conteaza :)) sunt tare curios ce o sa se pregateasca...alea sunt distantiere sau flanse 4x100?

Sunt distantiere! Trabi 1.1 are deja 4x100 :)

Yackone 02-06-09 17:42

8 Attachment(s)
Am revenit cu un set nou de poze cu progresele la Trabant.Intre timp a primit un set nou de praguri si in paralel lucrez la bara spate si masca.

In a 2-lea set de poze est un upgrade la usile de Peugeot.Scuze pentru calitate dar sunt facute ieri noapte.

mba 03-06-09 16:30

evazarile de la aripile de la trabant o sa le continui pana mai jos ? sau le lasi asa ? sau le schimbi?

si nu inteleg cum vrei sa fie grila :)

in rest arata bine... ai grija ca "bara" sau prelungirea aia facuta de tine sa urmareasca exact conturul masinii ...

Yackone 03-06-09 23:32

Quote:

Originally Posted by mba (Post 2377971)
evazarile de la aripile de la trabant o sa le continui pana mai jos ? sau le lasi asa ? sau le schimbi?

si nu inteleg cum vrei sa fie grila :)

in rest arata bine... ai grija ca "bara" sau prelungirea aia facuta de tine sa urmareasca exact conturul masinii ...

Totul este montat provizoriu pe masina. Aripile se vor continua pe bari si pe praguri.Bara fata este prinsa numai sa stea pe masina inca nu este reglata, la fel si pragurile. Toate necesita mici ajustari pana cand vor fi perfecte ca imbinari, lufturi si design.

Yackone 05-06-09 09:13

1 Attachment(s)
O poza...:rolleyes2

Angel 5 05-06-09 11:26

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 2382897)
O poza...:rolleyes2

Sa inteleg ca te-ai prins cum se monteaza ochelarii? :-P :lol:

axel_unu2006 05-06-09 22:12

1 Attachment(s)
ceva asemanator la bara fata am gasit si eu o poza ...

Yackone 06-06-09 00:21

Quote:

Originally Posted by Angel 5 (Post 2383214)
Sa inteleg ca te-ai prins cum se monteaza ochelarii? :-P :lol:

Da m-am prins cum se monteaza ornamentul de la far, dar poza este sa-ti arat chestia aia ce am povestit-o la telefon;)

Quote:

Originally Posted by axel_unu2006 (Post 2384742)
ceva asemanator la bara fata am gasit si eu o poza ...

Da stiu poza cu acel trabant...Mie mi-a placut ideea dar mi s-a parut un pic prea simpla + ca eu nu copiez elemente de pe alte masini;)

no limits design 08-06-09 15:37

sunt tare curios ce o sa iese din trabi....e un proiect frumos abia astept sa il vad gata.....bafta yackone si spor la treaba

WolfTown 08-06-09 21:35

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 2374933)
Am revenit cu un set nou de poze cu progresele la Trabant.Intre timp a primit un set nou de praguri si in paralel lucrez la bara spate si masca.

In a 2-lea set de poze est un upgrade la usile de Peugeot.Scuze pentru calitate dar sunt facute ieri noapte.

da bruta asta mica are si sub capota ceva sau doar exterior?!!!! ca sunt curios de mor ca ii super dragutza masinutza:-P:-P

Angel 5 08-06-09 21:49

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2391351)
da bruta asta mica are si sub capota ceva sau doar exterior?!!!! ca sunt curios de mor ca ii super dragutza masinutza:-P:-P

Motor de VW Polo 1.1, 4 timpi, racit cu apa, 40CP
In curand 1.3 si ~60CP :mrgreen:

WolfTown 08-06-09 21:50

sao stapanesti sanatos!!! dar nu intra unul de vw golf 2? ca parca pe aici prin cluj cele 2 care le stiu eu cu asa ceva sunt dotate

taz.frkz 09-06-09 07:57

era la moda faza cu vw golf de cand au aparut vw golf la noi in tara, s-au mutat pe trabant motoare

WolfTown 09-06-09 08:33

in cluj stiu ca am vazut un trabi combi care urcacel mai vestit deal de pe aici de prin zona Ferleacu cu o viteza cu care multi soferi din trafic faceau niste benoacle de zici ca erau la circ.. oricum admiratie pt rabdarea si daruirea fata de trabi bafta in continuare la custom shopping abia astept sa vad ce mai apare nou la el

Yackone 11-06-09 07:42

5 Attachment(s)
Work in progres

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning