Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Top 10 cele mai inedite scuze! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/97944-top-10-inedite-scuze.html)

ala_cu_dacia 31-03-09 19:32

Re: Top 10 cele mai inedite scuze!

am facut si eu o liniutza cu un prieten a carui masina e mai "tunata decat a mea" zice el, i-am dat avans de cativa metrii dupa care am plecat si eu am trecu pe langa el si i-am dat 2 intercity-uri.m-am oprit l-am asteptat si mi-a zis ca s-a chinuit cu amandoua mainile sa bage a 3-a si deaia l-am facut.dar nu ar fi recunoscut ca defapt e vb de masina lui care depaseste varsta lu bunica-mea si care are doar 4 viteze. e mai bine sa zici frate eu am 1.3 tu ai 1.4 si ma faci, decat sa zici frate m-ai facut....da eu am scaune recaro.pana mea frate.si in final va zic ca e vb de doua dacii. a mea 1.4 60 cai din 99 si a lui 1.3 50 cai din 72.dar tot a lui e mai tare.conteaza cate ai pe ea daca abia prinzi 80km\h?

ala_cu_dacia 31-03-09 19:34

in aceiasi zi s-a mai intampalt una...alt prieten conduce honda civic tipeR.altul reno megane sport mai vechi.i-a dat-o la honda de 4 ori. a cincea oara a castigat honda.soferul hondei zice "am vazut ca i-au iesit flacari si fum pe teava de esapament dar l-am facut nu? deci sunt mai tare... pana mea...

apache 31-03-09 22:52

nu stiu ce reno megane sport mai vechi avea cel despre care vorbesti..dar tare greu imi vine a rede ca si-a luat-o pe coaja honda

biblup 01-04-09 09:11

la un moment dat a avut loc un test drive / concurs de indemanare pe Kia Ceed: Kia Drive to Glory.

La sfarsit se iau interviuri celor 3 de pe podium: al treilea sublinieaza foarte clar in interviu ca el a venit sa se distreze, ca rezultatul nu conteaza, ca nu pentru asta a venit, etc...

150 soferi in prima faza > finala pe amckart 9 soferi (deci un grup maricel).

ori e vreun shumacher si a iesit pe 3 mergand la relanty.... ori mai probabil nu stie sa piarda... voi judecati.

ala_cu_dacia 01-04-09 12:35

Quote:

Originally Posted by apache (Post 2201031)
nu stiu ce reno megane sport mai vechi avea cel despre care vorbesti..dar tare greu imi vine a rede ca si-a luat-o pe coaja honda

si-a luat-o rau pt ca ala de la volan nu stia sa plece, sa schimbe a 3-a sa apese pedalele si multe altele intelegi?....si avea si jante pe 18" :P

apache 01-04-09 13:17

pai daca nu stii sa pleci cu honda..ti-o iei de la masini mult mai slabe...honda are un stil de condus aparte...are motoare de turatie...chiar si cuplul e foarte sus la toate modelele...deci cand te urci in honda..apesi acceleratia sanatos daca vrei performante

bobby_gsi2 01-04-09 13:24

Nu cred ca am deschis topicul asta ca un tutorial de cum se pleaca cu honda, ca honda e invincibila sau alte chestii. Pt treburile astea exista alte topicuri, aici e normal sa se spuna scuzele cele mai penibile auzite/intalnite.

apache 01-04-09 13:40

propun sa fiu spanzurat pentru acel offtopic al meu,multumesc

ala_cu_dacia 01-04-09 14:08

sau sa fii calcat de o honda, ca sa fii in al noualea cer.si ca sa nu fiu chiar offtopic va mai zic una "a ta e prea usoara frate cat are 800 kg?"...pai deaia m-ai facut...

bimmer3 01-04-09 14:53

Quote:

Originally Posted by apache (Post 2202372)
pai daca nu stii sa pleci cu honda..ti-o iei de la masini mult mai slabe...honda are un stil de condus aparte...are motoare de turatie...chiar si cuplul e foarte sus la toate modelele...deci cand te urci in honda..apesi acceleratia sanatos daca vrei performante

da..pai si eu stiam..trebuie sa ai brevet de pilot de vanatoare sa pleci de pe loc cu honda

apropos de cuplu si ture inalte mi-a zis cineva ca dupa ce i-a tras-o unuia cu urs, respectivul a zis ca a luat-o pt ca tocmai i-a pus cip si nu mai intrerupe, si de-aia, urcand prea mult in ture, masina pierde cuplu.
Concluzia: era alta cursa daca n-avea cip..

apache 01-04-09 19:58

Quote:

Originally Posted by bimmer3 (Post 2202667)
da..pai si eu stiam..trebuie sa ai brevet de pilot de vanatoare sa pleci de pe loc cu honda
apropos de cuplu si ture inalte mi-a zis cineva ca dupa ce i-a tras-o unuia cu urs, respectivul a zis ca a luat-o pt ca tocmai i-a pus cip si nu mai intrerupe, si de-aia, urcand prea mult in ture, masina pierde cuplu.
Concluzia: era alta cursa daca n-avea cip..

conduci tu honda ? sau te bagi in seama asa doar ca sa fii ironic?

bimmer3 02-04-09 07:42

Nu conduc honda, mi-am luat nemteasca d-aia naspa pt ca nu stiam sa plec de pe loc cu honda, imi pare rau ca abia acum am aflat ca trebuie sa apesi sanatos pe acceleratie daca vrei performante de la honda..daca as fi stiut cred ca honda as fi ales.
Dar pana la urma poate tot rau` spre bine pt ca la gadgeturile nemtesti obosite pleci mai usor de pe loc chiar daca apesi acceleratia gentil..
honda ruls, da` trebuie sa fii si sofer si sa ai putere in piciorul drept.

apache 02-04-09 11:12

doamne ce copil esti,cum mai sa te oftici asa tare din cauza unei semnaturi? Conteaza asa mult parerea mea incat sa te agiti atat? fac eu vreun top care apare la televizor in legatura cu masinile nemtesti si cele japoneze ? sau de unde pana unde e nevoie sa fii asa ironic in posturile tale?

Nu am spus nicaieri ca trebuie sa fii pilot f1 ca sa stii sa conduci o honda,nici ca honda se conduce cu pedala la fund.Nu mai exagera pentru ca este inutil.

https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/112573-honda-s2000-vs-bmw-z4.html

uite in linkul de mai sus honda vs nemteasca..si ce nemteasca :D
ti-am dat exemplul de mai sus ca sa te uiti un pic cam unde se afla cuplul hondei si unde cel al bmw-ului

Si ca sa nu zici ca am ceva cu masinile produse la nemti...iti spun ca Stuttgart suna foarte bine pentru mine

ala_cu_dacia 02-04-09 21:16

bah degeaba va certati frate ca daca va uitati bine la masinile vostre pe amandoau scrie made in china :P :)) propun o liniutza intre voi ca sa lamurim :D si cu asta ma adaugam o scuza, de la unu din voi :)

AM PIERDUT ANI DIN VIATA CU FERRARI SI MCLAREN SI BENTLEY PANA AM RAMAS FARA BANI SI AM DESCOPERIT DACIA, CEA MAI SCUMPA MASINA DIN LUME, IN 10 ANI (DE BAGAT BANI IN EA) ARE PRET DE MERTAN, IN 20 DE AVION.

apache 02-04-09 22:48

Quote:

Originally Posted by ala_cu_dacia (Post 2207156)
bah degeaba va certati frate ca daca va uitati bine la masinile vostre pe amandoau scrie made in china :P :)) propun o liniutza intre voi ca sa lamurim :D si cu asta ma adaugam o scuza, de la unu din voi :)

AM PIERDUT ANI DIN VIATA CU FERRARI SI MCLAREN SI BENTLEY PANA AM RAMAS FARA BANI SI AM DESCOPERIT DACIA, CEA MAI SCUMPA MASINA DIN LUME, IN 10 ANI (DE BAGAT BANI IN EA) ARE PRET DE MERTAN, IN 20 DE AVION.

si tu te plictisesti ?

Cat despre liniuta dintre mine si el :lol::lol: ..am logan pe motorina amice.nu mi-am cumparat masina sa fug cu ea...ma face cu orice nemteasca daca asta vrei sa auzi...multumit?

bimmer3 03-04-09 09:32

1.nu ne certam..mai radem si noi (sau eu) sa treaca timpul la munca pt ca nu prea e treaba cu recesiunea asta.
2.linii nu prea merge sa facem pt ca avem masini din categorii total diferite (indiferent de ce fel de honda are prietenul meu)

scuze de off, desi daca ne gandim, punctul 2 este de fapt o scuza din partea mea:lol:

ala_cu_dacia 05-04-09 19:31

si semnatura ta e doar o parere despre o masina pe care nu o detii?sau? eu iubesc honda da mi-am luat logan ?

basy 10-04-09 09:23

Dar ce se intampla cand chiar pleci cu o integrala destul de puternica(peste 300 CP) in marsarier? :D

shadowro 10-04-09 17:45

cred ca te faci de *** oricat de slaba sau puternica ar fi :))

JuST_GiuGiu 13-04-09 09:45

din cate am mai auzit si eu
are ceva dar nu stiu ce
haida mah,mai facem una?ca acu' te fac....
mi sa oprit motoru cand am plecat
nu fac liniutza cu tine pentru ca nu mai am "zeama" sa ajung acasa ....

cEaska 14-04-09 22:26

cea mai proasta scuza .... frate ... tu ai bmw ..... eu am hyundai

apache 14-04-09 23:29

Quote:

Originally Posted by cEaska (Post 2239311)
cea mai proasta scuza .... frate ... tu ai bmw ..... eu am hyundai

de ce ar fi aceasta o scuza proasta?

cEaska 14-04-09 23:32

de ce nu ar fi ? daca e bmw .... gata trebuie sa fie mai bun ?
e vorba de hyundai coupe vs bmw e30 316i

apache 14-04-09 23:35

pai asa mai merge :)...

sa nu cumva sa crezi ca sunt vreun sustinator bmw...dar credeam ca, este vorba e masini cu puteri egale...acolo da...conteaza ca e bmw

Giully4u 23-04-09 11:01

Poate chiar e vorba de masini cu puteri egale, ca pe Hyundai Coupe e si motor de 1.6 ;)

apache 23-04-09 14:46

pai si ce vrei sa zici ?:) ca nu inteleg exact

ice_wysss 23-04-09 14:59

Sunt cateva persoane pe aici care nu au facut liniute in viata lor...alte persoane,povestesc ce au auzit de alti..si mai sunt unele persoane care s`au incordat intre doua semafoare..Scuze,scuze,scuze...Nu mi`a intrat in marsalier,ups,tocmai am nimerit..ma scuzati..am plecat!:shock::shock:

Giully4u 23-04-09 19:27

Vreau sa spun ca scuza are un sambure de adevar, desi e jalnica. Bmw, motor de 1.6 DAR cu tractiune spate, fata de tractiunea fata a Hyundaiului. Asta nu e avantaj?

apache 24-04-09 11:17

este...dar este vorba si despre faptul ca depinde foarte mult cum stie masina respectiva sa puna acei cai pe sosea.

am fost pasager intr-un accent 110 cai ...si nu mi s-a parut ca trage nici pe departe la fel de bine ca un megane la 105 caluti....tractiune fata amandoua,diesel amandoua,sub 50.000 km amandoua...

Versace 03-05-09 15:14

Quote:

Originally Posted by Giully4u (Post 2260975)
Vreau sa spun ca scuza are un sambure de adevar, desi e jalnica. Bmw, motor de 1.6 DAR cu tractiune spate, fata de tractiunea fata a Hyundaiului. Asta nu e avantaj?

auzisem de la cineva o vba interesanta..fwd e tractiune rwd e propulsie:D

Giully4u 03-05-09 15:52

Ai dreptate, multumesc pentru corectare.

B 52 AEV 03-05-09 22:31

Oricum era clar ca mi-o dai
Am ratat a X-a
Imi patineaza ambreiaju
Am un furtun spart la intercooler (cu toate ca nu se aude nimic)
Am probleme cu cutia
I-am scos chip-u (asta ma amuza rau de tot de fiecare data)
Uitasem sa scot ESP-u
Ai furat startu
...si lista continua ...

Dolce CST 06-05-09 17:26

=)))))))))))))) tare faza jur:)))))))

Water 19-05-09 04:27

:)) a zis cineva pana acum asa ceva? "I-am scos chip-u" :)))))))

B 52 AEV 20-05-09 01:47

Quote:

Originally Posted by Water (Post 2331941)
:)) a zis cineva pana acum asa ceva? "I-am scos chip-u" :)))))))

chiar am auzit asta de la 2 persoane diferite ... membre ale aceluiasi club ...

UnuFain 23-05-09 22:01

poate s'au inteles la scuze.

CT-00-DNS 24-05-09 00:55

"parca ti-a tras cineva un sut in fund pe ultimii metri!"

ala_cu_dacia 25-05-09 22:03

honda civic type R vs opel kadet ambele cu motor 2.0!
opelu i-o da de il nenoroceste...."nu frate inca nu am invatat sa plec"
aceeasi honda vs opel tigra 1.4! honda avans de un metru maxim doi "asta a fost asa la relaxare" penibil frate!!!!

mitza mtb 26-05-09 13:19

Daca mai erau 20 de metrii te bateam ca deja ma urcasem pe tine ..

Vj_AlecS 26-05-09 13:23

poate ca unele chiar asa sunt.. de exp. si eu am plecat o data cu asr-ul pus si am problema si la cutie sincronu 2-3 e praf si imi intra f greu...
dar am avut si eu o scuza dasta gen.. aa pai mai facut dar eu am ratat 3 viteze:D totusi.. cand vi la curse si ratezi 3 viteze..dai de banuit:D

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning