![]() |
Re: Machetele mele - MR.STILO
jantele sunt lucru la mare fel si detaliile facute de tine arata iarasi bine ! BRAVO - la mai multe !
|
multumesc pt aprecieri!:D am sa va arat la Tuning pe machete ce am in lucru...si nu stiu cand voi termina:cry:
|
12 Attachment(s)
am sa va prezint un proiect care a mai trecut prin 2 etape anterioare,macheta am cumparat-o acum vreo patru ani,ajungand acum la forma actuala:D
Jaguar S-Type 1/18 by Welly are body-kit exterior,eleron,jante pe 20" negre cu buza crom,tobe,vopsea speciala British Racing Green (standox+lac),detalii interior(mochetat,carbon,dvd),motorul-3D transformat (din aspirat in cel cu compresor,de jag-R) |
frumoasa culoarea cat si masina ;)
|
frumos body-kit are!
mie nu-mi plac jag-urile ca masini, insa asta, facut asa, arata foarte bine buna ideea cu jantele.... ;) frumoase si pozele! |
foarte frumos proiect
jantele si eleronul o scot in evidenta |
12 Attachment(s)
dupa o absenta fortuita,:sad: va prezint una din pasiunile mele VW Golf 8) acum in varianta MK 4, 1/24 by bburago cu body-kit,spoiler,difuzor,tobe,aluminiu la interior,volan si scaune sport,jante pe 19":D:D
|
Quote:
|
superba masina,am vazut-o si pe la edy pe thredul lui impreuna cu golful lui alb.oricum superba .
|
1 Attachment(s)
Quote:
si mi-am adus aminte de poza asta: un cult si un racing :-P P.S. abia astept sa micsoreze si noul golf din poza... |
frumos!!
|
12 Attachment(s)
masina mea preferata este PORSCHE8) ,asadar,eu am multe modele PORSCHE care sunt in lucru si o sa le prezint in curand!:-)
una din preferatele mele este 911TURBO-996. acum va prezint 911TURBO-996 by bburago caruia i-am adus urmatoarele imbunatatiri:culoare bleu-syderal,interior galben-mochetat,detalii,pedalier aluminiu,eleron 9ff,bara fata SPORTEC,etriere,detalii motor8)! |
foarte frumos!numai am cuvinte!:shock::shock::shock:
|
Excentric interiorul ala galben :D si tuningu' e frumos.
|
iar Bburago d-ala cu detalii multe...
frumos porsche-anul...modificari subtile...pt cunoscatori! ;) |
foarte frumoasa bara fata si vopseaua. Potrivita si culoarea pentru interior da bine cu vopseaua si detaliile de la motor sunt super ! bafta ... la mai multe !
|
Foarte reusita macheta ... nu am cuvinte ...
|
multumesc mult pt aprecieri!:lol: succes si voua si machete cat mai frumoase!:D:D
|
De mine ai uitat?
Elefantul nu uita niciodata....si poate daca nu ninge duminica treci si tu si facem si treaba cealalta :P. Ps: am benzina de 95 si trage oleaca mai incet....dar in functie de rezultate se mai umbla la "setari" :)) |
N-am uitat:-) e mai greu de gasit. hai sa vedem ce facem duminica 8)
|
11 Attachment(s)
ianinte de a prezenta ultima realizare ;) revin din nou cu un PORSCHE 911(997)-1/18,caruia i-am pastrat culoarea pentru ca mi-a placut(nu am decat 2negre),i-am facut interiorul in nuanta "galben Porsche",are roti pe 19",i-am pus frane originale cu 6-pistonase pe fata. urmeaza sa fie modificat la motor!8)! nu o sa umblu la caroserie pt ca sa am si unul stock.:D
|
Frumoasa macheta! ;)
Alea sunt jante de Corvette C6? |
dau foarte bine jantele pe macheta ;) sunt mai aerisite discurile :)
|
Quote:
Quote:
|
Frumos porsche-ul , iti dau cateva sfaturi ;)
-vopseste jantele in negru sau gri inchis -folie pe geamuri -mocheteaza interiorul |
multam pt sfaturi!:D mereu e loc de mai bine.am sa o prezint dupa evolutie!:D
|
Superb reușit golful !! Īmi place foarte mult bodykitul si eșapamentul !!!
:shock::-) |
15 Attachment(s)
aprilie 2007:achizitie...mai 2007:debut proiect...ianuarie 2009:finalizare:lol: CLS 500 Maisto 1/18.dupa cum am aratat la "tuning pe machete", proiectul consta in:large body-kit,prize aer capota motor,eleron,portiere lisate,difuzor spate,linie low-ride,jante 22" cu pneuri ultra joase,grila fata custom-made,interior complet tapitat,anturaje carbon,volan sport in 3-spite,pedalier aluminiu si alte detalii.8)8) urmeaza un cheson audio in portbagaj si upgrade-motor:shock:
P.S.sper sa nu supar moderatorii ca am facut abuz de poze;) |
Nu-i bai! Asa o masina merita! :tenisclap
|
Foarte faină! Mai ai poze? Poți să mai pui!:lol:
Foarte tari și pozele!Bravo:clap:! |
Nu am cuvinte...
Impresionant. Iti doresc succes la realizarea mai multor proiecte la fel de marete.BAFTA! |
o sa mai vin cu poze cand termin partea de "audio" si motorul!8)...in curand:lol:
|
frumos mercedes-ul imi place , de ce ai ales MOV ca si culoare ......... :rolleyes2
|
este bestial.
cred ca e cel mai misto proiect al tau. felicitari. |
no comment, demential
|
Quote:
eu astept poze cu tot interiorul...:X... |
poza nr 8 a ajuns direct la mine pe desktop :) ;) foarte tare a iesit macheta BRAVO !!!
|
hmmm...da dupa atata munca, rezultatul e pe masura!
foarte frumos CLS-ul, mai ales culoarea si interiorul si rotile...toata masina! :lol: bravo! |
12 Attachment(s)
dupa o pauza de pe forum (timp in care nu am stat,ci am lucrat),am facut o ultima achizitie , un Renault Clio RS Cup,Solido 1/18 Dealer Edition8). fiind o varianta de circuit,vreau sa o transform in varianta Rally (2 scoici,alta amplasare a extinctorului si tableta de sprijin pt navigator)!
|
Cat de simplu poate fi interiorul..dar deosebit!
Imi place foarte mult! Am vazut odata...dar era 190 ron...:) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning