![]() |
re: CHIPTUNING AUTO
Acum iti trimit fila originala atasata in email !
zi buna oricum ti l-am trimis imediat dupa resoftare dar pe adresa [email protected] verifica si aceasta adresa a ta ! |
la un subaru impreza 2.0 turbo 4x4 , 1995 , 211 cp stock se poate face ceva ? :-ss
|
sorry nu ma bag la masini sub anul 1999-2000
ca idee se poate face cu schimbare/rescriere de cip la tine - dar si costul va fi pe masura ai sanse mari sa castigi 30-35CP Vezi ca era o firma in CT care facea ciptuning clasic ! |
Quote:
aham...ms mult de info o sa ma interesez :D spor la trb |
Pentru un 307 2.0 HDI 90 cp ce se poate face?si cat costa?
|
Se face - ajunge la 118CP - Ai Bosch sau Siemens - vezi ca ai ECU langa Baterie si scrie pe el
Cost 900RON O placere la condus dupa resoftare este masina asta ! |
La o Vectra C 2.2 DTI din 2003 .. un pret si un numar de tel in PM se poate? multumesc
|
Se resofteaza motorul 2.2 DTI
si ajunge la valorile: 150CP / 320Nm Durata lucrare approx 1 h Ai PM cu pretul si nr de telefon |
in afara de soft se poate ceva mai mult? turbina mai mare, intercooler etc ,masina este un 407 , 1,6 hdi 110 cp ,fap , an 2007
|
Se poate - dar nu stiu daca se merita investitia / sunt firme la noi care aduc asa ceva sau puteti comanda de pe ebay ceea ce ati mentionat mai sus + ambreaj sport / sistem de franare schimbat / injectoare etc - [Masina cu modificari poate ajunge si la 170-180CP]
Numai din resoftare ajungeti la 136CP si 300Nm - surplus care este foarte simtitor in toate treptele de viteza si care nu necesita inlocuirea altor componente de pe masina Pret resoftare il aveti pe PM |
turbina modificata sa reziste la presiune mai mare, intercooler marit , anulare fap ,harta pt reteta asta ,si cam atat am inteles cu interne stock,pe parte de motor , ideea era ca vreau mai mult decat o resoftare .multam de pm
|
Da, daca intre timp se fac modificarile mecanice si masina are soft deja pe ea ( ca idee ) - atunci obligat trebuie schimbat si softul pentru ca ECU are nevoie de alti parametrii !
zi buna |
marca masina : Nissan Almera
an fabricatie : 1999 tip motor: Ga16 ( benzina ) capacitate cilindrica: 1597 Se poate face ceva pentru ea ? Multumesc |
Nu , nu pot sa te ajut - imi pare rau !
O zi buna |
Marca .Golf 3 gti
Capacitate 1984 ,8 valve Carburant .Benzina An 1996 Kw 85 . Se poate face ceva ? |
Resoftam numai masini dupa anul 1999-2000
Oricum se poate face si a ta La tine implica demontare ECU / desfacere ECU / schimbare de flash / rescriere eeprom etc Parerea mea ca plusul de putere care l-ai castiga nu isi merita pretul care se cere pentru aceasta lucrare ! Ti-am trimis pretul pe PM ! |
Marca - Nissan Primera,
Capacitatea - 1597 Carburant - benzina Motor - QG16 Putere - 80 kw An fabricatie - 2003 Se poate mari puterea si la ce pret? Cu stima, Adrian |
Ai PM
|
update de pret la EDC15 !
700RON edc15 - gama vag pana in 100CP 750RON edc15 AXR/AWX/AVF/AVB etc ! ReSoftam aproape orice motorizare turbo si aspirata dupa anul 2000! soft TCM Turbo SRL daca aveti o oferta in alta parte veniti cu ea la noi si va vom face una si mai buna [email protected] |
Garantie la masinile ce nu depasesc 3 ani vechime sau 60.000Km
|
Marca - vw golf 5
Capacitatea - 1595 Carburant - benzina Motor - BSE Putere - 75 kw An fabricatie - 2008 Se poate mari puterea si la ce pret? multumesc. |
12CP este castigul la masina ta + 15%Nm
Pret:ai PM |
golf4 1,9 tdi,85kw;diferenta si pret
|
30Cp si 355Nm dupa remapare
Deci ajungi la 145CP si un cuplu de 355Nm Pret 200E Vad ca esti din Ploiesti - o putem face in Otopeni daca te decizi ! Plusul de putere si cuplu se simte garantat pe G IV |
salut!
Marca - seat leon 1p Capacitatea - 1400cm Carburant - benzina Motor - 1.4 16v Putere - 85cp An fabricatie - 2008 ce castig as avea si un pret daca se poate.ms |
10CP / +15%Nm
Dar imi trebuie cod motor /ECU poate fi Bosch[se face obd] sau Marelli [se face toolbox] Se simte - dar recomand remaparea dupa minim 5.000.Km o zi buna ! |
EDC15 / EDC16 / EDC17 - motorizari TDI / Benzina Turbo si Aspirate
Crestere de putere si cuplu de pana la 35-40% Garantie scrisa a lucrarii prestate. 0722 384 553 Iulian www.turbocip.ro Dealer TCM Turbo |
EDC 15 , EDC 16, EDC 17
Benzina Turbo , Benzina Aspirate , TDI |
Golf5 EDC16 / 105CP /140CP
Audi A6 140CP EDC16 Pret: 900 RON |
marca masina :VW Passat
an fabricatie :2007-2008 tip motor:Diesel capacitate cilindrica:1.9 TDI kw: 77 la cat ajunge si la ce pret? uzura motor sau de alt gen? consum carburant se modifica? p.s. am citit anuntul dar intreb pt mai multe lamuriri in detaliu. ms! |
Re: CIPTUNING AUTO
------------------------------------- Va ajunge la 140CP si 320Nm (este varianta safe.) Va oferim si certificat de garantie pe lucrarea efectuata. Acum aveti 105Cp si 250N. La un mers normal , consumul va scadea cu aproximativ 0.8 - 1 litru / 100km efectuati.La un mers foarte sportiv consumul va avea o tendinta de crestere de maxim 0.5l/100km. Avem foarte multe Passat-uri resoftate - chiar cu sute de mii de km efectuati - si fara probleme pe parte de turbo si ambreaj. Oricum veti face si un test cu noul soft si va veti convinge de calitatea acestuia. Softul original o sa il primiti pe un suport optic sau email. O seara buna va doresc. Iulian |
un pret te rog si o locatie unde s-ar putea face. ms
|
Ai PM
|
Multam fain :)
|
Marca - Mitsubishi Colt
Capacitatea - 1332 Carburant - benzina Motor - 4A90 Putere - 70 kw An fabricatie - 2008 ceva pt micutzu asta ? :P |
Nu pot sa te ajut la motorizarea aceasta .
Seara buna. |
seat leon 1m
2002-2003 serie motor bcb 77kw/105cai benzina care este cresterea de putere si ce pret? |
1,6 16V BCB 105cp -> Castigi 11CP + 15%Nm (se face toolbox)
Pret 800 Ron (este de munca la masina ta) deoarece nu se face OBD Diferenta de CP se simte bine , iar cuplul - si el ! Seara buna |
update...
|
KIA RIO
1343CMC BENZINA Cod motor A3E An 2002 putere ...70 miei cred. Un pret se poate?ce-mi recomanzi powerbox sau chip..........???? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning