![]() |
Re: Intalniri 4 tuning Timisoara
Deci care se anunta azi ?, eu unul vin ;).
|
eu nu promit nimic, daca nu merg la montat de mocheta vin si eu, oricum anunt dac aajung sau nu.
sal'tare la toata lumea |
a fost misto...
am fost si la pizzerie am mancat si pizza am baut si suc cu 4,7ron?! si cel mai tare...stiu ei care, nu au fost nu-i problema... data viitoare ne intalnim afara in frig, se pare totusi ca in frig suntem mai multi |
ba poate n-aveau oamenii bani :P da' las' k o fost fain :D
|
nasol ma tata ca nu a fost lumea. oricum eu am terminat cu ciubucurile momentan si sper ca joi sa fiu liber(desi miar mai prinde bine niste ciubucuri ca trebe bani pt masina)
in fine mai ramane sa se stabileasca locul intalniri. |
si pana la urma cati v-ati strans?
|
conteaza?
hai si tu la meeting, si ai sa vezi joi...orele 20:00.... locatia: unknown |
pai am putea sa ne adunam in parcare la mall undeva zic eu
|
eu nu ajung saptamana asta la meeting...
hotarati voi pe unde va intalniti, etc... |
pai tocmai tu tragi tepe....cand am zis ca vin si eu..... :D
|
pai eu macar cand spun ca nu vin...nu vin...
|
deci va rog opriti-va cu apropourile ca oricum vom venii fiecare cand avem timp sau chef;) take care
|
pai io am zis ca vii, sau tu?
:):) apropoul e pentru ca il meriti joia asta pe unde iesim la o fanta de portocale? |
man am zis ca vin si nu am apucat.....nu ii ceva legat de viata si de moarte.....pana mea....veniti voi la noi la intalniri:)
|
nu mai bine stabilim dintimp cand/unde/etc si fiecare memoreaza ? si evident, in funtie de preferintze sau nu, vine ! nu are rost sa ne anuntam ca venim ca pe urma sa ne scoatem ochii. oricum, sper sa ninga sapt asta :twisted:
toate cele bune |
speedball: s-ar dori a fi intalnire '4tuning', nu shadow crew, nu alte cluburi, nu alte combinatii.
CIP: pai stabilim...dar cine stabileste? de asta ar fi bine sa vina cat mai multi, sa vedem cine/ce/cum |
va dau eu o sugestie, unde ne intalnim noi....in PETROMUL de langa abator din complex;)
|
va mai strangeti ? ..sau ?
|
pai ne putem strange...daca sunt doritori...
saptamana trecuta n-a fost nimeni, n-a vrut nimeni... poate din cauza frigului.... |
fotograf aveti? as venii si eu sa fac cateva poze ( le fac din placere ) dar asta cam prin 3 ianuarie... cand vin la faculta
|
dragi timisoreni, haideti si voi cu toata lumea buna pe calea sagului la INCONTRO (in capat de tot) vizavi de metro. Suprafata imensa, sticla pe jos ! Oricand dupa lasarea serii !!!! sarbatori fericite tuturor
|
yeap....am fost...e prea tare ;)
|
Quote:
:tenisclap ... e bine ca nu atragi atentia asa |
Quote:
|
e proprietate privata bre ;) ... si e forum public :lol: ... stii ce zic?
|
oricum deja o suprafata e pe duca ca o inceput sa se topeasca :rolleyes2
|
Quote:
iar pentru domnii ofiteri ce supravegheaza zi si noapte acest site .... va uram un craciun fericit !! |
Voi nu sunteti normali ,stiati???.
|
de ce nu suntem normali ma?
Voi chiar aveti impresia ca se oboseste vreun organ de politie sa citeasca forumu asta?:)) |
sa o luam altfel..nici nu cred ca se pricep sa ajunga pana la Thread-ul asta ;) ...
|
au oameni special pregatiti pentru astfel de activitati :))
|
da da da ca pe aia de la stadion?:))))
|
si uite asa se *** treaba cum s-a *** si la stadion. Si asta numai din cauza ca unii sunt cocosi si se cred mult prea smecheri pentru "fraierii" aia din politie. Numai bine la toata lumea!
|
D a chiar asa ,ce plm va tot agitati sa atrageti atentia asupra voastra ? ca nu faceti altceva decit sa inrautatiti situatia si nici nu e nici o distractie .
Mult mai tare ar fi daca am face ceva organizat ,intr-o competitie si in esenta si mult mai motivati . Din toti care scriu aici ,nu stiu pe citi din ei sa ai fi vazut in vreo competitie ......sa isi aduca aportul in sportul cu motor ,plus ca nu mai are niciun haz treaba asta cu adunatul aiurea in turma ,sa vaza lumea ce cotet de masina e mai belea ,hai sa fim seriosi ca nu toti mai avem 19 ani si nea luat babacu nus ce biemweu ,pasat si alte kk de masini fara pic de personalitate . |
Quote:
ca ne mai distram si noi, si daca ar fi sa participam toti la competitii am fi toti profi:) Si inca o chestie, tuningul nu inseamna neaparat motor puternic si cai cu herghelia, hai sa nu ne atacam unii pe altii acuma, ca nu are rost, si daca unii au norocu sa se nasca in familii cu venituri si isi permit bmw-uri si passaturi si masini de genu nu inseamna ca sunt oameni de ***...scuzati expresia. Sunt multi copii de bani gata in timisoara care au masini tari si sunt super de gashca......In plus cine nu vrea sa vina sa se dea in anumite locuri nu ii aratat cu degetu, pur si simplu mergem sa ne dam cu presu:) Spor la competitii si sa lasam scandalurile la o parte.Take care |
Quote:
Quote:
eu nu stiu de unde atata repulsie/aversiune/dezgust/oroare/ si dispret?)))))) |
geani are dreptate.Chiar nu vad la ce mediatizati atata chestia asta? vrei sa mergi acolo sau acolo...mergi frate dar nu cred ca intereseaza pe toata timisoara ce faci tu in fiecare seara.Ce fain o sa fie,ca din cauza a catorva care nu stiu sa se abtina ,sa nu mai poti sa mergi la stadion sa stai la o barfa,ca vine politia ca au citit ei pe 4tuning ca acolo se fac curse (era un exemplu).Hai sa postam toate locatiile unde se poata strange lumea,si orele cand se merge,ca sa fiti siguri ca o sa aveti spectacori.
|
iesim la o cola saptamana asta?
|
Quote:
|
sa trecem la ceea ce zice si OltcitPower...iesim la cola ? sau ne certam pe forum :D?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning