![]() |
Re: Mitsubishi EVO IX
Nu cred ca va fi gata pana atunci. Si masina momentan nu merge. O sa vin la craiova doar ca spectator :)
|
FP Red e o turbina foarte buna cu un debit comparabil cu gt30r dar mai responsiva in turatii joase, poate fi lider pe circuit dar de sub 11 secunde nici nu poate fi vorba la noi in tzara. As fi curios de cate grade si ce ridicare sunt axele cu came.
Spor la treaba bikks! LE: am citit de came, sorry. |
Eu cred ca se poate!
|
E simplu: demonstreaza! ;)
|
Nu eu nu e masina mea ci propietarul, el decide ce face cu ea. Noi o setam sa mearga bine la puterea maxima optima.
Nu trebuie sa demonstam nimanui nimic dar cele 11s in configuratia care o are sunt o tinta realizabila. |
Am gasit un filmulet intre un gt30r si un fp green. https://www.youtube.com/watch?v=dqAQzJvg9nA "what it says...Black one is Evo Green bolt ons, no cams running meth at 29 PSI Camera car is SBR GT30R with 104 oct. pushing 25 psi "
|
care are evog?
|
Black one is Evo Green bolt ons, no cams
|
Stai linistit, nu te lua dupa ce spun unii si altii , daca piesele sunt ok si rodajul il facem ok o sa ai masina nu gluma.
Am vazut ca unii au o problema cu tara in care traiesc si totul le pute, probabil pentru ca stau cu nasul in fundul cuiva nu ca in Romania e o problema. Sigur in functie de ceea ce vad, simt si testez, maros ma voi opri, vom incerca sa nu distrugem motorul, pentru ca pe noi nu ne caracterizeaza asta spre deoosebire de altii la care masinile nici nu fug si se si distrug. Am mai lucrat cu piese similare iar rezultatele nu se lasa mult asteptate. |
Stau linistit. Pentru ca va cunosc presonal si am avut ocazia sa vad cum lucrati. Am mai spus si repet. Eu unul nu as da masina pe mana altcuiva decat a voastra. Motto'ul ala nu e doar un motto, e pe bune "committed to excellence".
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am al 3-lea evo red vandut pt strada...ca l-am montat abia acum o luna asta e altceva...turbina e f buna, dar NU FACE MINUNI ;)
p.s. pistoanele daca sunt wiseco sunt naspa! |
bikks dar pe unde ai masina acum?...aks sau la serivce?
|
Quote:
luna asta nu prea cred ca o sa fie mai mult ca sigur upgrade-ul gata chiar mai inainte am vb cu el |
la service... ma referam daca e acolo pt upgrade...nu pt altceva
|
Am vazut ca nu ti-a mers gram masina la Craiova.
|
trecui azi pe langa tine...erai bagat pe acolo pe la motor...te uitasi la mine da probabil zisesi "ce o vrea ma si asta":)))
|
Quote:
|
data viitoare o sa opresc...dar ma gandi ca nu`ti dai seama cine sunt...
|
1 Attachment(s)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
nu se mai aude nimic? :D
|
1 Attachment(s)
Din pacate banii de bagat masina la facut o sa se duca in alta parte. Mai exact diff spate a facut poc.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Eu zic ca o mare pare din vina o au si bucsile. Pentru ca eu am auzit prima oara un clanc...dupa care am tras pe dreapta am pus masina pe pordura si mai era cu un prieten, i'am spus sa plece usor cu ea ... pai juca grupul ca dracu... nici nu vreau sa ma gandesc cum facea la o plecare... in fine a sarit o bila dintr'un rulment si mi'a spart LSD'ul. Avand in vedere ca masina are grup activ pe spate cu AYC, lsd pe spate nu se gaseste decat de la ats sau stock. Cusco nu face ayc quaife nu face carbonetics kaazz nu face cu ayc. Asta este
|
A si dupa ce sa auzi clanc de 3-4 ori in mers..cand viram se blocau rotile pe spate
|
si tu si maus sunteti "incepatori" :)) :D
|
la performanta ta greu de ajuns :))..cate ai la activ 4-5 ?
|
"shasa" sparte + alte 2 inlocuite pt upgrade
|
naspa...o caruta de bani...da de, asta e
|
Carbonetics vezi ca face stiu sigur ca face ....intereseaza-te.
|
carbonetics face numai pentru cele mecanice... face w/ACD dar w/o AYC...si w/ AYC rear face numai ATS
|
Foarte tare masina :) Pacat ca nu a mers la Craiova in parametri sa vedem si noi cum merge...
|
Carbonetics face parte din ats. Cauta pe net la autoergonomics si vb cu ei. au sigur asta daca vrei carbonetics.
|
Quote:
|
deci cum sa va spun...masina asta iti ridica adrenalina la maxim :X
|
EVO is EVO ;)
|
8) felicitari pentru masina:) sa o conduci mult si bine:) si sa speram ca nu mai apar incidente neplacute:);)
|
Sa speram ca nu o sa mai fie probleme. Masina merge foarte bine acum... pe langa faptul ca s'a dus ambreiajul..dar deja are 31000 ...cat sa mai si duca saracul :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning