![]() |
Bravo razvane asa te vrem :D
|
bah dar stie cineva la ce ora se tin?
|
haideti sa ne intalnim si sa mergem cu totii!
|
pe la ve-o 11 am inteles ca incepe ...deci la 10:30 sa fitzi acolo :wink:
|
Pai ziceti unde ne intalnim si la ce ora?
|
parcare 7 etaje sau petromul de la hipodrom zic eu.
|
11 dec pica parca duminica
si duminica in parcarea de la 7 etaje nu se mai taxeaza ... parca din pacate(sau fericire pt unii) eu nu pot veni.. sunt plecat din tara aveti grija pe drum ar fi frumos sa se place in coloana, mai multi ..... dar aveti grija ca, \"coloana e interzisa\" :P :lol: Distractie placuta !! |
ma intreb dc la parcarea asta are shantzu pile... :twisted:
|
yo am pile peste tot!!!si la parcarea etajata de la buc din spate de la unirea shoping center :D
incearca si tu sa vb ceva serios te rog ->tng |
haideti sa ne intalnim la 9:30!
la sud nu in buricu orasului! sa mergem mai multe masini! |
sa fiti punctuali frate!
nu ca la interex! spuneti ce parere aveti? |
yo cred ca e mai bine in centru la parcarea de la 7 etaje!!!
parerea mea :wink: |
PREZENT
|
PLECAM ,DAR NU ASA DEVREME CA IAR STAM CA PROSTII PE ACOLO .
|
Stabiliti o ora io zic ca un 10 juma e destul de bine ! Fmc-ule te bagi cu dacia?? :D :twisted:
|
Re:
Quote:
|
pana la urma cate masini mergem? :wink: si unde ne intalnim....sa stabileasca pitu si acolo ne vedem....eu zic ca e cel mai bine ca o singura persoana sa ia hotararea asta
|
mha cel mai bine e in centru pentru ca cei care nu au masina vin cu autobuzu,si majoritatea autobuzelor merg in centru :wink:
|
eu zic tot in centru daca parcarea nu e cu plata , dar daca nu va convine ne vedem in alta parte .
veniti si voi cu propuneri , sper sa iasa frumos . bafta tuturor !!!!!!! |
sau ar mai fii bine in spate la mihai viteazu!!!acolo cred ca e mai bine ca vine lumea cu 30,44si 2 (autobuz) :wink:
parerea mea |
Mah cel mai bine sa ne intalnim e la Gara de Vest in cartier 9mai :lol:
|
Se pare ca din nou din anumite motive nu se stiu care cursa s-a amanat se spune pana pe 18 decembrie asa ca..... Asteptam :wink:
|
frate nu stiu ziceti si voi!
droopy ce a zis? ne intalnim unde vreti mie imi e indiferent! |
bah nu stiu!
in principiu nu c red k ma dau k vreau sa vand dacia si nu vreau sa *** ceva acu de sfarsit! |
bai skamdtm de unde stii k s-a amanat cursa?
eu nu am auzit nimik! nasol dak e asa! |
Asa a anuntat Sebastian oficialul Legal Racing :wink:
|
vam spus eu mai devreme k o sa fie cursa prin ianuarie... :roll:
|
nasol rau! dar asta e!
nu depinde de noi !!! |
asta e , ne vedem cu alta ocazie
|
laaaaaa ddddrrrrraaaaccccuuuuu!!!!!
|
Quote:
|
stati calmi :D ca poate e pe 18 :D
|
da, poate...
|
nu inteleg de ce aveti reactiile aste este bine ca totusi se tine cursa :lol: :lol:
|
asta cam asa e!!!
bine k se mai tine!!!! d-abia poate ajung si eu!! si.... .....cu ce erai pregatit SKAMDTM???????? |
mha nush daca o sa se mai fie cursa,a fost amanata de 2 ori :( dar macar sa speram :wink:
skama uimestene si pe noi cu ce erai pregatit :arrow: |
Cu ce dreacu cu mici si bere :lol: :lol: ! Nu mah eram pregatit adik imi facusem rost si eu de un aparat digital aveam cu cine sa vin etc. :lol:
|
ANUNT IMPORTANT CURSA PE 18 DECEMBRIE LA CASA POPORULUI ACUMA CICA E DATA CERTA :roll: :wink: TREBUIE SA VEDEM IAR CUM PLECAM SI DE UNDE :D
|
vedeti
DUMNEZEU ASTA! |
Numai sa nu dea cu ninsoare si cu alte alea :D Da cred ca o sa-mi iau suba cu mine :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning