![]() |
Re: FanatiK Constanta
5 Attachment(s)
Salutare. Hop si eu in club.
Adaug un Vw Corrado VR6, 2.9, 190 cai, stock deocamdata. Planurile pe viitor sunt multe. In mare spus, o restaurare completa, si niste modificari ( audio, lambo dors, jante 17, 9 j, stopuri fk rosu cu alb, prelungire bara spate, praguri, si bara completa fata, interior reconditionat cu piele crem deschis, si altele). vedem pe parcurs. |
foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos.....o intrebare totusi : pt ca e varianta 2.9 inseamna ca e syncro nu?( 4x4 sau 4motion cum zic altii)
|
Corrado syncro nu am fost. care sunt, sunt modificate cu elemente de la passat si golf
|
Quote:
Hai bine te-am gasit printre noi Clau |
Quote:
|
Quote:
|
foarte tare masinuta....o adevarata bestie daca sti ce sa-i faci la motorul asta de 2.9 . e un model destul de rar ai grija de ea...si nu te apuca la tuning prea gresiv gen shine'n show , fa-o cat mai racing , pastreaza un tuning clasic si axeazate si pe motor ....sa il revigorezi un pic:) ca de-aia ai 2.9:).
s-o stapanesti sanatos!;) |
Quote:
O sa facem toti o galerie foto in alta parte , asta daca ne ajuta leonard :rolleyes2 |
va ajut va ajut...... stabilim o data si mergem.
|
8 Attachment(s)
Ms frumos pt aprecieri.
@ leonard: Masina va fi modificata, dar nu pt racing. Oricum voi umbla si la motor, dar e ultimul la care se umbla. E pt plimbarica...un sprint..., dar nu pt curse. Ca aspect exterior, 70-80% va fi aceeasi masina. In plus, va avea, cum am spus si mai sus, lambo dors-urile, garda joasa, o mica tenta de folie, cat sa se vada inauntru un pic vag, jantele pe 17, care habar nu am ce model sa iau( sunt un pic fixist, si greu gasesc cv sa imi placa, si la fel si cand e vorba de detalii). Nu am degand sa arunc cu tone de fibra pe ea. @ daffy duck, sincer nu stiam ca toata lumea se pozeaza acolo. Acolo a fost sa fie.... ;) In imagini, niste modele din care ma inspir.... |
Quote:
|
claudiu bine ai venit in club si speram ca pana in toamna sa terminam exteriorul :P dak e nevoie de ajutor nu ne dam inapoi
|
2 Attachment(s)
da da si eu cu al meu fiat bravo :) tnks to naiman care mi`a facut si mie o propunere de intrare in FANATIK MOTORSPORT
|
Quote:
|
ms ms si poate ne auzim mai pe seara in city park sa va mai cunosc si eu pe astia din ctza :P:P
|
ak am trimis pe marian sa faca parasolare sa avem diseara :D
|
Fanatik constanta sa dea join la usergroup Fanatik MotorSport link https://forum.4tuning.ro/profile.php?do=editusergroups ms !
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
inca o serie de poze , cel putin 307 prin vara se apuca baiatu de bari, praguri , jenti si restu
|
Scuze de calitatea imaginilor. eu le-am facut :D. Bun venit noilor sositi.
|
Ce intinde naiman la chestia aia galbena :lol::lol::lol::lol:
|
intinde bine nu glumeste ;)) si app naiman tot asa din primavara vara asa amsa ma apuc si eu de bari praguri eleron .... chestii de genu :D
|
imi place ce aud :P e bine si poate si o vopsea perlata , lasata mai jos :D
|
Eu cred ca am sa ma apuc prin vara sa imi spal si eu masina ca arata groaznic :D
|
nu am zis k nu .....but all i need is CASH :)))
|
Quote:
Si ce-i cu tine treaz la ora asta ? :)) |
salutari tuturor membrilor FANATIK Constanta.ma numesc alex,sau zbuf cum ma stie lumea prin oras si sunt ultimul membru intrat in familia FANATIK.vreau sa le multumesc pe aceasta calea lui Marian pentru invitatia facuta si tuturor celor lalti pentru ca si-au dat acceaptul.momentan masina mea este una cat se poate de stock,dar odata cu venirea caldurii .....si a banilor:P sper sa ma pot apuca serios de masina.va urez toate cele bune si sa aveti mereu rezervoarele pline;)
|
Quote:
|
Quote:
|
bine v-am gasit pe toti:D si sper ca pe viitor sa faceti din masinutza voastra ce visati voi noaptea sau ziua cand stati la munca sau la scoala, sa faceti ce va doriti mai mult si ce va face mai mandri de ea, trebuie dupa parerea mea sa va purtati cu "ea" la fel ca la un bebelush
ushor ushor va creste si cel mai mic :evil::evil::evil: |
Quote:
|
asha faci u :)) ?
|
Nu mai inteligenti pe aci :ihearu::ihearu::ihearu:
|
Quote:
|
da cat mah ursule
|
Quote:
|
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:fara numar pt tine:evil::evil::evil::evil:
|
Salutari la baieti . M-am apucat sa fac neoanele pe leduri pentru interior. 2 sunt gata, si butonul de functionare. Ma mai pun inca o data la somn, la 2 noaptea, si e gata tot setul. Ne vedem maine seara.
P.S. Adica in seara asta. |
Quote:
:twisted::twisted::twisted: |
asa este vrem poze :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning