Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fanatik MotorSport (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport.html)
-   -   Fanatik Constanta (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/95485-fanatik-constanta.html)

clau lcf 04-01-09 14:58

Re: FanatiK Constanta

5 Attachment(s)
Salutare. Hop si eu in club.

Adaug un Vw Corrado VR6, 2.9, 190 cai, stock deocamdata.

Planurile pe viitor sunt multe. In mare spus, o restaurare completa, si niste modificari ( audio, lambo dors, jante 17, 9 j, stopuri fk rosu cu alb, prelungire bara spate, praguri, si bara completa fata, interior reconditionat cu piele crem deschis, si altele). vedem pe parcurs.

daffy duck™ 04-01-09 16:13

foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos.....o intrebare totusi : pt ca e varianta 2.9 inseamna ca e syncro nu?( 4x4 sau 4motion cum zic altii)

clau lcf 04-01-09 16:43

Corrado syncro nu am fost. care sunt, sunt modificate cu elemente de la passat si golf

b31rmy 04-01-09 16:51

Quote:

Originally Posted by clau lcf (Post 1956440)

Planurile pe viitor sunt multe. In mare spus, o restaurare completa, si niste modificari ( audio, lambo dors, jante 17, 9 j, stopuri fk rosu cu alb, prelungire bara spate, praguri, si bara completa fata, interior reconditionat cu piele crem deschis, si altele). vedem pe parcurs.

Mancaoar tata pe ea de fashneatza :D se mai ridica si eleronu automat la viteza vai vai.
Hai bine te-am gasit printre noi Clau

daffy duck™ 04-01-09 17:28

Quote:

Originally Posted by clau lcf (Post 1956638)
Corrado syncro nu am fost. care sunt, sunt modificate cu elemente de la passat si golf

am inteles....eu asa stiam...si inca ceva....de ce nu gasiti si voi alt loc de poze acolo in cta...doar din tabacariei am vazut poze:)):)):):):)

browser 04-01-09 17:33

Quote:

Bine ai venit in club foarte frumoasa masina ta sa o stapanesti sanatos fara incidente te asteptam la legale :D

leonard 04-01-09 17:33

foarte tare masinuta....o adevarata bestie daca sti ce sa-i faci la motorul asta de 2.9 . e un model destul de rar ai grija de ea...si nu te apuca la tuning prea gresiv gen shine'n show , fa-o cat mai racing , pastreaza un tuning clasic si axeazate si pe motor ....sa il revigorezi un pic:) ca de-aia ai 2.9:).
s-o stapanesti sanatos!;)

b31rmy 04-01-09 18:08

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 1956727)
am inteles....eu asa stiam...si inca ceva....de ce nu gasiti si voi alt loc de poze acolo in cta...doar din tabacariei am vazut poze:)):)):):):)

Se ajunge repede si usor :D
O sa facem toti o galerie foto in alta parte , asta daca ne ajuta leonard :rolleyes2

leonard 04-01-09 18:12

va ajut va ajut...... stabilim o data si mergem.

clau lcf 04-01-09 23:54

8 Attachment(s)
Ms frumos pt aprecieri.

@ leonard: Masina va fi modificata, dar nu pt racing. Oricum voi umbla si la motor, dar e ultimul la care se umbla. E pt plimbarica...un sprint..., dar nu pt curse. Ca aspect exterior, 70-80% va fi aceeasi masina. In plus, va avea, cum am spus si mai sus, lambo dors-urile, garda joasa, o mica tenta de folie, cat sa se vada inauntru un pic vag, jantele pe 17, care habar nu am ce model sa iau( sunt un pic fixist, si greu gasesc cv sa imi placa, si la fel si cand e vorba de detalii). Nu am degand sa arunc cu tone de fibra pe ea.

@ daffy duck, sincer nu stiam ca toata lumea se pozeaza acolo. Acolo a fost sa fie.... ;)

In imagini, niste modele din care ma inspir....

Dan_Dub 05-01-09 00:05

Quote:

BAI BAIATULEEEE....sa o stapanesti sanatos . PIESA de masina...foarte rare...vezi ce faci cu ea....:|:|:| FOARTE TARE......

naiman 05-01-09 11:45

claudiu bine ai venit in club si speram ca pana in toamna sa terminam exteriorul :P dak e nevoie de ajutor nu ne dam inapoi

CT-88-GRG 06-01-09 13:00

2 Attachment(s)
da da si eu cu al meu fiat bravo :) tnks to naiman care mi`a facut si mie o propunere de intrare in FANATIK MOTORSPORT

b31rmy 06-01-09 13:07

Quote:

Originally Posted by CT-88-GRG (Post 1960592)
da da si eu cu al meu fiat bravo :) tnks to naiman care mi`a facut si mie o propunere de intrare in FANATIK MOTORSPORT

bine ai venit in club :)

CT-88-GRG 06-01-09 13:45

ms ms si poate ne auzim mai pe seara in city park sa va mai cunosc si eu pe astia din ctza :P:P

naiman 06-01-09 13:53

ak am trimis pe marian sa faca parasolare sa avem diseara :D

browser 06-01-09 15:47

Fanatik constanta sa dea join la usergroup Fanatik MotorSport link https://forum.4tuning.ro/profile.php?do=editusergroups ms !

b31rmy 06-01-09 16:35

Quote:

Originally Posted by CT-88-GRG (Post 1960714)
ms ms si poate ne auzim mai pe seara in city park sa va mai cunosc si eu pe astia din ctza :P:P

Pai ne vedem diseara:P

naiman 06-01-09 23:06

4 Attachment(s)
inca o serie de poze , cel putin 307 prin vara se apuca baiatu de bari, praguri , jenti si restu

clau lcf 06-01-09 23:27

Scuze de calitatea imaginilor. eu le-am facut :D. Bun venit noilor sositi.

browser 06-01-09 23:45

Ce intinde naiman la chestia aia galbena :lol::lol::lol::lol:

CT-88-GRG 06-01-09 23:54

intinde bine nu glumeste ;)) si app naiman tot asa din primavara vara asa amsa ma apuc si eu de bari praguri eleron .... chestii de genu :D

naiman 07-01-09 00:39

imi place ce aud :P e bine si poate si o vopsea perlata , lasata mai jos :D

b31rmy 07-01-09 07:26

Eu cred ca am sa ma apuc prin vara sa imi spal si eu masina ca arata groaznic :D

CT-88-GRG 07-01-09 07:26

nu am zis k nu .....but all i need is CASH :)))

b31rmy 07-01-09 07:31

Quote:

Originally Posted by CT-88-GRG (Post 1962488)
nu am zis k nu .....but all i need is CASH :)))

Eu nu bateam nici un apropo la vreunu , pur si simplu am zis ca daca voi toti faceti ceva in vara sa fac si eu cu voi :p
Si ce-i cu tine treaz la ora asta ? :))

zbuf 07-01-09 08:17

salutari tuturor membrilor FANATIK Constanta.ma numesc alex,sau zbuf cum ma stie lumea prin oras si sunt ultimul membru intrat in familia FANATIK.vreau sa le multumesc pe aceasta calea lui Marian pentru invitatia facuta si tuturor celor lalti pentru ca si-au dat acceaptul.momentan masina mea este una cat se poate de stock,dar odata cu venirea caldurii .....si a banilor:P sper sa ma pot apuca serios de masina.va urez toate cele bune si sa aveti mereu rezervoarele pline;)

b31rmy 07-01-09 08:22

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 1962534)
salutari tuturor membrilor FANATIK Constanta.ma numesc alex,sau zbuf cum ma stie lumea prin oras si sunt ultimul membru intrat in familia FANATIK.vreau sa le multumesc pe aceasta calea lui Marian pentru invitatia facuta si tuturor celor lalti pentru ca si-au dat acceaptul.momentan masina mea este una cat se poate de stock,dar odata cu venirea caldurii .....si a banilor:P sper sa ma pot apuca serios de masina.va urez toate cele bune si sa aveti mereu rezervoarele pline;)

Bine ai venit alex sau zbuf cum te stie lumea :p

CT-88-GRG 07-01-09 10:28

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 1962492)
Eu nu bateam nici un apropo la vreunu , pur si simplu am zis ca daca voi toti faceti ceva in vara sa fac si eu cu voi :p
Si ce-i cu tine treaz la ora asta ? :))

heh la ora asta ;)) ;)) lumea se duce la munca deci si eu ma duceam tot la munca :))) k deh trebe bani ptr masina :))

naiman 07-01-09 11:14

bine v-am gasit pe toti:D si sper ca pe viitor sa faceti din masinutza voastra ce visati voi noaptea sau ziua cand stati la munca sau la scoala, sa faceti ce va doriti mai mult si ce va face mai mandri de ea, trebuie dupa parerea mea sa va purtati cu "ea" la fel ca la un bebelush

ushor ushor va creste si cel mai mic :evil::evil::evil:

b31rmy 07-01-09 11:59

Quote:

Originally Posted by naiman (Post 1962893)
bine v-am gasit pe toti:D si sper ca pe viitor sa faceti din masinutza voastra ce visati voi noaptea sau ziua cand stati la munca sau la scoala, sa faceti ce va doriti mai mult si ce va face mai mandri de ea, trebuie dupa parerea mea sa va purtati cu "ea" la fel ca la un bebelush

ushor ushor va creste si cel mai mic :evil::evil::evil:

din dictionar ai scos vorbele astea sa inebunesc :D

naiman 07-01-09 12:02

asha faci u :)) ?

browser 07-01-09 12:04

Nu mai inteligenti pe aci :ihearu::ihearu::ihearu:

b31rmy 07-01-09 12:12

Quote:

Originally Posted by browser (Post 1962980)
Nu mai inteligenti pe aci :ihearu::ihearu::ihearu:

Ai mare dreptate, nici nu zici ca are 19 ani andrei asta :)))

naiman 07-01-09 12:13

da cat mah ursule

b31rmy 07-01-09 12:16

Quote:

Originally Posted by naiman (Post 1962994)
da cat mah ursule

Cam cati ani de puscarie imi iau eu daca pun laba de urs pe tine :D

naiman 07-01-09 12:18

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:fara numar pt tine:evil::evil::evil::evil:

clau lcf 09-01-09 01:08

Salutari la baieti . M-am apucat sa fac neoanele pe leduri pentru interior. 2 sunt gata, si butonul de functionare. Ma mai pun inca o data la somn, la 2 noaptea, si e gata tot setul. Ne vedem maine seara.

P.S. Adica in seara asta.

browser 09-01-09 08:51

Quote:

Originally Posted by clau lcf (Post 1967047)
Salutari la baieti . M-am apucat sa fac neoanele pe leduri pentru interior. 2 sunt gata, si butonul de functionare. Ma mai pun inca o data la somn, la 2 noaptea, si e gata tot setul. Ne vedem maine seara.

P.S. Adica in seara asta.

N ai cum, nu te cred vreau poza
:twisted::twisted::twisted:

29srn 09-01-09 17:30

asa este vrem poze :D

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning