![]() |
1 Attachment(s)
sa imi spuneti si mie dak va place.....ca sa stiu dak am facut bene (cine se pricepe) .....pls ad1 mai multe tutoriale
|
1 Attachment(s)
asa se vede mai bene
|
pentru cei care e pricep o intrebare
nu ma pricep deloc la lufturi ...adica spatiu dintre usi si caroserie geamuri etc astept sfaturi ......si inca ceva un ex cand fac un plan npe o parte se vede pe o parte nu ..... stiu ce sa ii fac sa se vada cand lucrez dar cand fac poza spatele nu se vede ce trebuie sa fac (daca ati inteles ceva di n ce v-am intrebat) :roll: |
ai incercat sa unejti vertexii ?
da trebe planul capotei sa fie lipid(weld) de cel al barii fata/grilei radiatorului ... parerea mea ! unejte vertexii ! bafta |
VRay
Poate sa ma ajute cineva? Vreau VRay pt max8 sau 7, dak stiti de unde il pot dawnloada demo sau full va raman dator pe viata!
|
VRay
Poate sa ma ajute cineva? Vreau VRay pt max8 sau 7, dak stiti de unde il pot dawnloada demo sau full va raman dator pe viata!
|
Eventual daca te ajuta linkul asta,e un torrent: http://ts.searching.com/torrent/370839/VRay_1_46_15_7
|
Din pacate :cry: nu a mers, scrie conection refused, am incercat cu bittorent si cu azureus :cry: :cry:
|
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
Quote:
|
apasa pe m,apoi bifeaza 2-sided
|
Quote:
............ da pana la urma ma ajuta cineva cu farurile si cu lufturile (distanta dintre usi geamuri etc) |
Re: Tutoriale pentru 3dmax 6 & 7
ma dati-mi shi mie niste sfsturi cu 3ds max k sunt nou in program shi nu prea stiu sa il folosesc.pt inceput cum fac shi eu un prag?
|
da-i chamfer
|
1 Attachment(s)
poate te ajuta asta
ps.nu mai merge sa editez:D |
wow!! lol pana acum nu am stiut cum se face :))))) mersi adiiiiii.........
eu faceam alt rahat |
mersi ad1 o sa imi fie de ajutormai e ceva putetzi sa ma ajutati cu vopsitu
|
9 Attachment(s)
niste setari simple pt vopsea,dar destul de eficienta
|
o tu mare ad1!!!
Da' dak vreau sa iluminez dintr-o parte...cum se face asta? adik dak am un bec sus, jos...nu conteaza...:D |
pui un spot,undeva de-asupra masinii,intr'o parte
|
si daca nu te superi poti sa imi mspui cum fac jantele sa straluceasca asa ca cele de pe loganu lu ombladon
|
incearca asa: materialul fa-l negru si da-i reflexia la 100...si ar trebui sa-ti iasa crom...
|
atat de simplu era si io nu mi-am dat seama :(
|
cum deschideti voi bleuprintsurile in 3ds max??? k nu-mi dau seama?
|
faci un plan,apesi pe m,alegi un slot(o sfera),la diffuse (apesi pe acel patratzel)si selectezi bitmap.cautzi blueprintul,dai' ok si pui mapa pe plan
|
disc frana
10 Attachment(s)
mini tut
(o posibilitate de a creea un disc de frana) |
1 Attachment(s)
sau, putetzi folosi texturi
|
poate cineva sa ma ajute si pe mine cu ceva vreau si eu programul 3dsmax sau ceva de genul sau sa imi spuna de unde il iau va rog frumos....:D
|
programul poti sa-l cumperi sau sa-l cautzi cu DC++ sau sa-l downloadezi de pe un .torrent
|
ms ad1 pt tutorial
si inca ceva cu vopsitu jentilor am incercat cu a zis ombladon s nu mi-a iesit u ce sfaturi imi dai |
am si eu o rugaminte enorma la voi foarte importanta pt mine...cine poate sa puna un filmulet despre selectarea liniilor la o masina(adica inceputul modelarii unei masini) va rog eu pt k ma chinui si nu i-mi iese plssss
|
sal all nu va suparati ma uit de ceva timp pe forum la acest tuning virtual ,imi puteti spune si mie cu ce program se poate face asa ceva ?? Multumesc
|
sry pt poza
|
3dsmax in general, mai e maya, lw si photoshop pentru retusuri... ia-le si joaca-te prin ele daca vrei sa invetzi... fa tutoriale, prima oara faci tutorialele care vin in help-ul programului respectiv...cu alea te deprinzi ca te trec prin toate functiile programului... ar trbui sa incerci... nu ai ce pierde
|
As dori si eu sa ma apuc de 3dmax, acum cand mi-am facut timp...dar am constatat ca nu am de unde sa-l iau! pe odc nici draq nu-l are la mine... ca sa intru pe alt hub am viteza f f f mica... de pe net la fel f f f mica... ! m-ar putea ajuta cineva sa-mi trimita programul prin posta? ceva ,,, nu stiu ... dati-mi un pm care vrea sa ma ajute! MS
|
ma ajuta si pe mine cineva cu selectia masinii plsss un filmulet va rog se poate??? fac cinste :D
|
ad1 poti sa faci si un mini tut cu farurile ca la alea chiar nu am nici o treaba ...si sa imi zici cum fac croamele
|
4 Attachment(s)
:lol: am incercat... arata ca un svaiter :cry:
|
va rog va implor va orice a 3-a oara cred... ma ajuta cienva la faza cu shiftu... am butonat ca dementu si nik...uneori pur si simplu nu vrea sa cloneze ... :(( plz plz plz plz haideti ca faza aia me descurajeaza de fiecare data cand vreau sa fac ceva :|
|
tii apasat shift si tragi
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning