![]() |
Re: opel manta XMO
4 Attachment(s)
am reusit si eu dupa atata timp sa pun volanta si sa ie la drum cu ea!
volanta am usurato din 11,5 kg in 6.8 kg si se simte fff taree!am mai reglat din nou culbutori si merge mai inisor a mai primit un set e jante RH pe 16 cu 9j toate 4! momontan nu le_am montat pe cele pe fata datorita ca nu am amortizoare mai tari si imi ating! si ceva poze cu ea!! |
Tu erai aseara de dadeai drifturi pe strada aia cu Cocosul Rosu ? Eram intr-o Skoda Octavia II alba, ne-am intalnit fata in fata daca mai ti minte :)) .
p.s.: imi place masina are un aer de muscle car ;) |
DAP SEF IMI AMINTESC PERFECTT
AM RUPTA ASEARA LA CERCULETE!!! AM SPART SI CUTIA DE VITEZE SPER SA O REPAR SAPTAMANA ASTAA |
am cumparat cutia de viteze acum astept sa o pun pe masina!
sper sa tina mai mult fata de cea vechee!!! |
Daca nu o mai invarti in cerc eu zic ca o sa tina mai mult :)
|
pai sef deabia m-am obisnuit ce ea! mai ales cu noul meu grup sudat, e o placere sa faci cerculete!
eu aveam probleme cu ea de cand am pus axa e pre agresiva si imi da in transmisie! |
2 Attachment(s)
am demomtat cutia zilele astea si o mare surpriza am gasit ! nu era devina cutia ea este buna ! mi sa desfacut volanta din suruburii si mi sau rupt in arbore 3 suruburi si la celalante 3 mi-a stricat filetele si rulmentu de presiune binenteless! deci sunt un om foarte fericit acumm,
Asta numai din cauza volantei usurate pe care am avut-o montata pe masina si nu am mers mai mult de 40 km cu ea , am fost asigurat de mecanic cu un mare nume cica in lumea curselorr ca nu o sa am probleme cu ea ca nu o sa bata pe masina si nu o sami distruga cuzineti sau alte nebuni!!! am incercat sa le desfac si nu am putut deloc ,a incercat cu tot felu de chesti si nu am reusit,acum trebuie sa schimb si arborele cotit din cauza unui om care NU ARE NICI O TREABA CU MASINILE! DACA PLECAM CU EA LA LEGALE LA VALCEA RISACAM SA SPARG MOTORU CUTI SI SA-MI SAR IN CAPP |
Nu e de vina neaparat volanta sef`........o sa imi spui de echilibrat si alte cele....poate "montatorul" nu a strans la cat trebuia si de aia si belelele aparute.
|
sef daca volanta nu a echilibrato calumea cu ceasu comparator eu zic ce e foarte dezechilibrata!
iar de montat e montata de mana mea si nu e prima montata de mine ,am mai avut inca 2 volante de 2l si pe asta cand nu a fost usurata! o sa ma duc personal la strungar si sa o puna sa-mi arate ca e echilibrata! imi vine sa bubui de nervi cand spuneam si eu ca am terminato gata o beleaa dezmembrez motoru si imi pun altu stok si termin cu tote tiganelile astea! |
Atunci hai sa iti spun altfel....am usurat doua volante ale unor prieteni din Craiova.....masinile merg stas......chiar se simt diferentele....si nu au aparut probleme. Acelasi strungar...a usurat volanta de pe o anume masina care face 10 000 de turatii in mers.....si tot nu a pocnit.....probabil mesterul tau nu a luat de unde trebuia...sau cine stie ce i-a facut.
|
pai culmea este sef ca e acelas meserias care ia facut volanta lui radu,serban si alti baieti sti tu sa nu mai dau nume ,dar culmea ale lor au avut 5 kg si lea dus in 4 .5kg adica a luat mai putin din ele iar a mea avea cam 11.5 kg si mi-a adus-o la 6.8kg cea ce e foarte multt luat din ea!!! a mai facut si john baiatu cu manta rosie de la bucovat sigur sti masina si el a luat decat 2kg si dupa ce a strunjito a echilibrato static ca sa mearga!
asa ca daca nu te pricepi nu te bagii ! cand te duci la pomu laudat cu sacu asa se intamplaa! |
Quote:
|
E ala care cu un 2000 aspirat ti-a batut bolidul tau turbo de 204 cai modificat ;)
|
cum se face cum nu se face eu din cauza asta am stricat motoru! motor care lam facut eu de la zero!
daca e cineva interesat de ceva piese il dezcompletez motor cu injectie debitmetru sigilat ,cutie viteze in 5 treptee si alte pieseee |
masina intra la dezmembrat cine are nevoie de ceva sa-mi spuna!!!!
motoru si cutia sau datt!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning