![]() |
pana la urma ghiceste cineva? :lol: hai mai impatimitzilor ai automobilului....chiar nu stie nimeni si e asa de usor... :oops:
|
Io zic ca e S2000 :? Zi e asa sau nu???
|
categoric!!!ca NU e!!! :wink:
|
dupa cum am zis mai sus...e mazda...nush de care da e mazda
|
TOYOTA MR2?
|
Bravo Momo ai dreptate :wink:
|
avem un castigator!!!!momo :dance: ...asteptam urmatoare poza momo.... :wink:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
am inegrit bucata aia in stanga pt ca continea prea multe informatii :twisted: |
Chrysler voyager!!! :?
|
:weirdface nope...
|
renault espace? :wink:
|
Re:
Quote:
|
sa intzeleg ca tre sa pun urmatoarea poza......sa vedem....
|
1 Attachment(s)
iar am dat submit in loc de browse :lol: iata poza...
|
ma voi vedetzi poza sau nu....ca nu stiu de ce draq apre x ala in loc de poza :boxing:
|
Diablo??? :roll:
|
lamborghini countach! :? ! cred ca asha se scrie :wink:
|
oricum ceva pe acolo :D
|
haide ma taz, vii cu d-astea de suprize turbo? e vector d-ala.
|
Asa face mah nu-l vezi arunca gogoasa si ne lasa pe noi sa ne zbatem da lasa ca o sa-i promit si io niste poze sa-l vedem :twisted:
|
ME don`t see the picture!!
|
da si tu click acolo pe linku ala ! ps. poza e pe a doua pagina a topicului mi se pare !!
Si bine ai venit pe comunitatea 4tuning Ploiesti :wink: |
taz nu mai intra,i e frica de poza care o pune skama pt el :D
|
Sa vezi ce o sa io trantesc
o caut deja :twisted: |
skama crede-ma k sunt mai vechi k tine pe forumurile astea chiar dak am user de azi`...shi poza nu merge indiferent ce i`ash face...!!!
By the way: Momo told you so k e MR2!! |
punetzi shi voi poze mai grele frate...sincer...!!asta dak vretzi sa facetzi o treaba k`lumea!
|
1 Attachment(s)
Hai sa te ajut cu poza :wink:
|
thx pt. poza!! acuma citeshte primu` post de pe pagina asta...
prezinta-te si tu la topicul \"discutii diverse\" si semneaza \"fisa de prezenta\", te rog frumos.Bine ai venit! -tng |
ala nu este lamborgini countach
|
ba inca nu a ghicit nimeni,nu e nici lamborghini si nici vector si nici......astept raspunsul asta daca nu va lasatzi pagubashi :wink:
|
kraven ghceste -o pe asta ''usoara'' si pe urma te bag in sedintze cu din alea ''putzin mai grele''.si incearca sa nu ta mai ''umflii'' atat,nu de alta dar sa nu te ''spargi'' :wink:
|
sa va dau un ''pont'' in legatura cu poza......e o masina de colectzie,ceva mai select,fabricatzie '86 sau '87.pe vremea aia privitzi ce masini se faceau :wink: .va lasatzi pagubashi?si pun urmatoarea poza?
|
Seamana cu un Cielo da mai degraba as zice k e un pegout 406 :twisted:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: creca e 406 :lol:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
masina se numeste de tomaso pantera......nu ghiceatzi voi nici la anul.....acum una mai usoara...
|
Re:
Quote:
|
nop.....mai incearca....sau mai incercatzi.....hai mai asa de mult va plac masinile incat nu ghicitzi ceva usor :anger: :wink:
|
opel corsa si ala de langa, ford focus. :D
taz eu zic ca-i vector, parerea mea. http://www.fast-autos.net/vector/vectorw8.html na si cu detomaso: http://www.pim.net/pim1.html nu de alta da am avut de jucarie scara 1:16 detomaso mangusta. protocalie cu capota neagra. din nemtia. :D |
Re:
Quote:
da pe aia din dreapta o stii mah? eh? aia de se vede cativa cm din ea... :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning