![]() |
Re: Tuning solenza
pentru solenza nu face nimeni nimic .. am auzit niste zvonuri cum ca pe la turci s-ar gasii niste stpuri pe LED pentru solenza
|
salut man !! de unde ti-ai fkt barile ? sunt la comanda sau body kit ?
respect astept raspuns |
Ce-a albastra din oradea e marfa mai ales live... are o muzica... imi tremura si geamurile cand trece pe langa blocul meu , daca ati auzi cum suna motorul .... .. eleronul ala mi se pare ca da destul de bine ... / pe cea portocalie e super culoarea :)
Hai salut.. |
am si eu o intrebare pt cei care stiu pe undeva, caut faruri si stopuri de zolenza, orice alt model decat cel de fabrica, daca cineva stie si are bunavointa il rog sa-mi lase un mesaj in mail la adresa: [email protected]
Cu mult respect posesorilor de solenza din toata tara |
1 Attachment(s)
vista solenza edition :twisted:
:-):-):-) |
super tare!Vreau si eu kit-ul tau pe solenza mea alba.Cam cat ma costa?:-)
|
ma refer la cea portocalie.tare rauuuu:)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ma alatur si eu daca nu se supara nimeni..... :-P
aceasta este solenza mea ... daca se poate vreau sa refaceti imaginea de mai de sus si cu solenza mea in cadru..... va salut..... |
sall bai fratilor am si yo o intrebare se gasesc grile de solenza fara semnul ala sau trebuie facute "la comanda"????? ms pt ajutor
|
se fac pe comanda la cineva care lucreaza in fibra de sticla ...
|
Quote:
cat te-a costat spoilerul fata ? |
4 Attachment(s)
pro street tuning
|
Quote:
@ prostreet .. frumusica bara fatza .. aia de spate mmmmm .. nu prea .. dar e ok kitul cati bani ?! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
orice culoare de plasa ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
eu vreau sa fac masina ceva in genul pozei de mai jos , si facand asa cred ca ar da mai bine o plasa argintie ... |
Quote:
|
care stie undeva stopuri clare ptr solenza ? faruri clare ?
|
nu se fabrica....
|
cand iti pui angel in faruri sa ne zici si noua cum ai facut :0)
|
1 Attachment(s)
salut am si io o solenza,fara mari modificari, cip motor la 90 cp, geamuri negre, si cred ca spoilerele de pe cea verde mi-ar veni perfect tinand seama ca e aceeasi culoare, de unde pot sa-mi procur niste spoilere tari?
si faruri angel |
Quote:
e un baiat in bucuresti care se ocupa ...costa ceva , dar imi place cum arata ... pretul cu tot cu manopera era undeva la 400-450 ron, dar nu am mai avut bani cand vroiam sa ma duc sa pun ... in alta ordine de idei,. duminica am vazut angel si pe o dacie din ptiesti, la intalnirea membrilor ... mi-a zis de unde a luat , o sa ma duc si eu zilele astea sa ma interesez sa vedem daca reusesc ceva |
Buna am si eu o dacia solenza :)imi puteti spune cum sa montez filtru sport pe ea k sincer acolo nu ma pricep
va rog mult |
o sa iti spun eu , dupa ce ajung cu ea sa mi-l monteze si mie cineva
|
ca sa montezi filtru de aer sport ce mai bine ar fi sa dai jos carcasa unde sta filtru normal si pe cel sport sal montezi direct in gaura care ramane prin indepartarea carcasei.....sau poti sal pui si fara sa dai aia jos dar nu prea are evect
|
2 Attachment(s)
poate asa ..
|
Quote:
cred ca omul se referea la modalitatea de montare, tehnic vorbin , nu cum ar arata montat :) |
care ai idee de unde iau si yo o grila daia fara semn si pleoape si cat coasta va rog mult k e foarte urata cu grila aia dak stiti astept sa-mi spuneti si mie ......multumesc
|
nu se gaseste grila din aia in comert
poti sa o faci tu sau sa te duci la un tinichigiu |
pai si cum sa o fac yo ...??? dami o idee ceva k sincer sunt in ceta rau de tot!
|
Quote:
cautape cineva care lucreaza in fibra de sticla, si ti-o face ... ca sa ti-o faca de la 0 , te costa in jur de 150 ron , iar ca sa o modifice pe a ta existenta pe masina , in jur de 80 ron |
Re: Tuning Solenza
ms ms pt acele poze acum o ideea despre cum se monteaza :) dar prelungirea ai pana in filtru de unde ai cumparato ? :D
|
3 Attachment(s)
Quote:
depinde ce filtru ai uite aici un filtru facut special pt motorul asta care vine cu toate accesoriile cand il cumperi |
Quote:
|
gata vand solenza k am nevoie de bani:D:D
an 2005 luna martie , 50000 km 90 cp, 1.4 MPI pret 3600 kare vrea ma gaseste la tel 0748704866 asta ii treaba urgenta :?::!::?::!::?: |
Quote:
|
Quote:
perfect de acord cu brambus . filtrul de aer trebuie sa ia aer cat mai rece si cat mai direct de afara , nu sa fie pus in cel mai incins loc de sub capota .... eu la a mea as vrea sa il scot pe undeva aproape de scut , sa traga direct pe jos |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning