![]() |
Re: Intalnire Constanta
daca e cald pe afara poate se da si un motor jos...nimicuri deastea 8):shock:
|
ziceti cand si eu vin (chiar daca sunt de munca ca scap pe la 22 :D).Hai ca s-a mai incalzit si vremea ;)
|
il dam jos la a mea ca si asha vreau sa schimb ambreiaju....alex 55 u vii cu placa de presiune si cine are un disc nou d 180 sa vina cu el...eu pun rulmentu de presiune...si ne apucam de treaba...;)) :))
|
Eu vin sa scot acidul din sticla de cola :))))
|
Quote:
|
Quote:
|
haidati calare pe masini aranjat spalat in unele cazuri reparat sa ne laudam cu ce mai avem ce mai punem ;).Multa bafta tuturor !
|
Ok mai smecherilor tot cand sunt eu de munca va-ti hotarat....asta e nu are nimic dar sa stiti ca eu la 22 scap de la munca
|
1 Attachment(s)
Quote:
Unde te grabesti asa blueangel ? mai e o sapt, o spal acum, e la fel pana sapt viitoare :D Cica ne-am inmultit, avem un nou coleg de haita :D Poze in exclusivitate :D |
Quote:
|
ti`ai luat 1300 ?! :))) :D
|
asadar ramane sambata, la ora 9 seara. ca locatie o schimbam daca vreti, dar eu zic tot la city, afara in parcarea mare, ca e buna vremea.
|
Am trecut aseara prin spate pe la brick ..si e ditai parcarea, goala, si mai ferita de ochii lumii.
Am putea sa ne adunam acolo..e o idee |
dc ca e mai aproape de tine:))...si dc treb sa fie ferita de ochii lumi...mai nasol...lumea trebuie sa le vada...;) nuh?!
|
Quote:
Hai sa ne parcam pe scuarul de pe Mamaia..stim sigur ca ne vede lumea :)) |
why not...:D
... parcarea de la aqua magic...suntem si mai feriti..si e si lumina.... |
la brick nu, ca sunt paznicii cam comunisti. la aqua...s-ar putea sa se faca inghesuiala. da' mai discutam.
|
:)) ce inghesuiala ma...sa zici ms dak vin si aia care`i stii deja...e destul de mare parkarea.....ar mai fi o idee pe interioara 3...iar ferit de lume..si poate ne aratam si caii putere de sub capota...:D :P
|
te-a innebunit mirosu de ulei ars pe tine...care cai frate:D cu ambreiaju cum stai? io ma gandeam la inghesuiala ca vine si alta lume, si am zis sa facem o intalnire mai ca lumea, de dacii, cam cum a fost prima. dar sa vina si altii, ca am tot vazut dacii simpatice prin oras dar cred ca proprietarii nu au treaba cu forumu asta. doar sa nu ne trezim iar 3 masini ca data trecuta, ca-l tundem pe weebo cu aracet:D
|
Quote:
|
va hotarati unde ? cati venim atati venim.Ne intalnim barfim...etc.zice-ti unde...eu ma gandeam la carrefoure dar habar nu am daca putem :P
|
Nu ma la Carrefour ca e naspa acolo:x
Daca e ramane la City ca mie unu imi place acolo....nu stiu ce parere au altii,oricum mai important este sa ne intalnim nu conteaza unde...daca nu ne convine plecam in alta parte:-P Va reamintesc ca eu voi ajunge dupa ora 22 ca pana atunci sunt la munca,Luci ne auzim la tel.;) |
poze ceva facem ? sa stiu daca spal masina sau nu :)))
|
faceti si o spalare...poate vine ksu cu nea' foto :D
|
vba lu ksu...treb cuplu fratee sa mai tragi inca 3 dacii dupa tine... :))) ramane la city pana la urma ora 9...si asta e... :D spalatile aranjati`le..ca merita ce naiba...:P
|
dabia am gasit topicul asta
daca veniti diseara la city poate apar si eu cu harbu...spalat sau nespalat, in functie de cum e afara... cam pana pe la cat stati? |
pana ne goneste frigul sau militia :))
|
in sfarsit o intalnire cum se cuvine...asteptam pozele...cat despre tuns kara te costa 1 miel
|
Daaa super a fost intalnirea!!! mi-a placut:-P
Sa tot fie asa intalniri da sa fie mai cald ca am cam facut turturi.....:D Weebo o revansa la liniuta?:))))) Apropo uite id-u meu de mess (budy_schumi) ca sa-mi dai si mie filmuletu cu linia;) |
9 Attachment(s)
si pozele din seara asta :)
|
:woowoo:
chiar ca a fost reusita intalnirea asta haideti cu pozele :) |
13 Attachment(s)
Frumoasa intalnire, de la mine un set de poze.
|
A fost frumos aseara, pacat ca a fost frig.
Urmatoarea intalnire o facem de 1 mai la un gratar ? :D |
poate mai facem o intalnire pana la 1 mai
|
Clar ca mai facem una pana la 1 Mai muncitoresc...:D
Data viitoare poate ma mai combin si eu cu careva la o linie;) |
daca facem intalniri dese nu mai au nici un farmec...
|
frumoase intalnirile la CT!poate facem una mai mare pe 1MAI sau pe 9 la BV!:D
|
de 1 mai poate tragem un gratar, daca mai veniti si din tara, cu atat mai bine, zic eu.. :)
la bv cred ca mergem cu 2 masini din cta |
nu mai bine veniti voi la vara in CT.. si asha e plaja, mare, fete si dacii frumoase...mai ales daciile.. :))
|
5 Attachment(s)
Inca un set de poze cu intarziere mare
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning