Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

CoolM 17-03-06 12:50

Re: Club Renault 5

salutare!!
Cate probleme avem cu astea mici...acum si eu am una (o problema).
Are cineva un manual de reparatii pentru r5 alpine turbo, ca am niscai probleme la sistemul de frana de mana. Are cate ceva lipsa in etrierele pe spate si nu stiu cum si ce. Si tre neaparat sa fac frana de mana.
Poate niscai sfaturi , sau cineva care sa fie din Bucuresti si sa se priceapa.
Mercic mult...see ya!!
Ciao

dragonelu' 17-03-06 21:25

0722844175 sunati-l si va va ajuta

CoolM 20-03-06 18:26

Quote:

Originally Posted by dragonelu'
0722844175 sunati-l si va va ajuta

cum il cheama? e service?

crisa 25-03-06 17:46

Salutari!
Nu stiu daca e bine sa intreb aici, dar incerc.
Am si eu un Renaul 5 GTI Turbo (sper sa nu radeti daca nu am scris ceva bine) si anul asta un destept nu mi-a dat prioritate ( a vazut ca e o fata la volan) si..... am intrat in el. Biata mea masinuta normal ca nu a rezistat celeilalte si s-a turtit. Rau. M-am uitat eu si am vazut ca are spart radiatorul.
Acum vreau sa va intreb, daca trebuie sa iau alt radiator, trebuie unul special sau se potriveste de la orice Renault 5?
Sper sa ma ajutati voi ca, pe cine am intrebat, mi-a raspuns ca nu stie iar eu vreau sa-l fac sa fie ca inainte.

Multumesc

crisa 25-03-06 17:51

1 Attachment(s)
Asta e masinuta mea. Sper sa ma primiti in club:D

dj01fad 25-03-06 21:28

Quote:

Originally Posted by crisa
Salutari!
Nu stiu daca e bine sa intreb aici, dar incerc.
Am si eu un Renaul 5 GTI Turbo (sper sa nu radeti daca nu am scris ceva bine) si anul asta un destept nu mi-a dat prioritate ( a vazut ca e o fata la volan) si..... am intrat in el. Biata mea masinuta normal ca nu a rezistat celeilalte si s-a turtit. Rau. M-am uitat eu si am vazut ca are spart radiatorul.
Acum vreau sa va intreb, daca trebuie sa iau alt radiator, trebuie unul special sau se potriveste de la orice Renault 5?
Sper sa ma ajutati voi ca, pe cine am intrebat, mi-a raspuns ca nu stie iar eu vreau sa-l fac sa fie ca inainte.

Multumesc

renault 5 gt-turbo are un radiator mai special cu doua circuite : apa si ulei.
daca nu gasesti radiator de gt-turbo poti sa pui si radiator de la un renault 5 obisnuit, dat mai trebuie adaugat un radiator separat pentru ulei. Oricum, daca faci modificare, cine o sa lucreze la masina trebuie sa o faca cu grija...
BAFTA

crisa 25-03-06 21:45

Multumesc pentru raspuns. O sa caut desi... sunt cam dezamagita ca nu prea sunt renaulturi de tipul asta pe aici.

corvin_5000 26-03-06 11:42

cred ca-ti dau eu 50e pe chiuloasa si carb...tel??

yknot 27-03-06 08:46

cauta un radiator de r5, r9 sau r11(de preferat diesel) si pune un radiator de ulei suplimentar

bogdan_kwx 27-03-06 13:08

am eu original daca vrei cu cel de ulei inglobat.

crisa 27-03-06 13:59

Mersi mult, Bogdane. O sa mai caut zilele astea si daca nu gasesc o sa te caut sa-mi dai si alte detalii.

alikyus 30-03-06 11:26

hello......sper sa ma primiti si pe mine printre voi! acum am descoperit si eu locul asta desi dupa cate am obs chiar aveam un prieten aici dar care nu a zis nimik...asa ca-l salut. mda......ideea era ca posed si eu un 5-uletz campus in 3 usi din '88.si chiar daca se zice ca modelul asta e cam nasol si nimeni nu prea se intereseaza de el........eu sunt f multumita. In vara asta m-am hotarat sa-l aranjez putzin, si as incepe cu inlocuirea macaralelor de geam(stanga-dreapta) care s-au cam dus, insa nu gasesc, asa ca va rog daca aflati cevasa ma anuntzati si pe mine. Va multumesc si sper sa ne cunoastem mai bine in timp! Irina

yknot 30-03-06 18:32

Quote:

Originally Posted by alikyus
hello......sper sa ma primiti si pe mine printre voi! acum am descoperit si eu locul asta desi dupa cate am obs chiar aveam un prieten aici dar care nu a zis nimik...asa ca-l salut. mda......ideea era ca posed si eu un 5-uletz campus in 3 usi din '88.si chiar daca se zice ca modelul asta e cam nasol si nimeni nu prea se intereseaza de el........eu sunt f multumita. In vara asta m-am hotarat sa-l aranjez putzin, si as incepe cu inlocuirea macaralelor de geam(stanga-dreapta) care s-au cam dus, insa nu gasesc, asa ca va rog daca aflati cevasa ma anuntzati si pe mine. Va multumesc si sper sa ne cunoastem mai bine in timp! Irina

cu macaralele o poti rezolva punand unele electrice, de la dezmembrari.... totul e sa cauti ;)

yknot 30-03-06 18:34

am uitat, zi-mi ce s-a stricat la macarale, ca poate am eu, pt ca eu am combinat 2 macarale electrice de r21 cu cele de r5(le-am schimbat sina culisanta)

chili 31-03-06 13:34

2 Attachment(s)
pentru cei cu renault 5 fabricat pina in 85, un set de jante aliaj ( 5 buc) de alpine , 150 euro, si 4 jante tabla tot de renault 5 alpine, 50euro.

alikyus 31-03-06 22:08

Quote:

Originally Posted by yknot
am uitat, zi-mi ce s-a stricat la macarale, ca poate am eu, pt ca eu am combinat 2 macarale electrice de r21 cu cele de r5(le-am schimbat sina culisanta)

multam mult.pai ce sa-ti zic.sunt ambele cam la pamant..........adica geamurile sunt sustinute cu niste tije ca sa nu cada. chiar m-ar interesa ceva electric.........asa ca tinem legatura....daca vrei intra pe yahoo, tot alikyus :-)

p3rv3r5ul 01-04-06 13:01

mai bine imi vinzi mie masina :D sau mai bine iti dau r5-ul meu si diferenta.

chili 01-04-06 19:53

pentru 5-ul tau, daca-ti trebuie, am un set de saboti spate noi lookhead, 1 mil

Zaf 02-04-06 19:59

Saluatare, am si eu o problema la carburator (Renault 5 Turbo).
Relante-ul e ok, dar daca incerc sa accelerez imi moare motorul. Sa plec cu a 1 a nici vorba...dau zeci de spritzuri si de abia se tureaza dar tot nu vrea sa plece. Ce poate sa aiba ?

Indy 02-04-06 20:47

Salut!

Wow..., in sfarsit am gasit un club de renault 5 si la noi!
De cand cautam asa ceva..., desi se pare ca nu am cautat suficient de bine...:D

Felicitari pentru initiativa!

Pe scurt despre mine: Boala cu R5-urile...

Am avut unul rosu din 86 motor 1.2..., dar l-am dat din cauza ca avea mari probleme cu tabla...
Acum am unul argintiu 88 motor 1.4 (fara turbo din pacate)...

Indy 02-04-06 20:49

Quote:

Originally Posted by Zaf
Relante-ul e ok, dar daca incerc sa accelerez imi moare motorul. Sa plec cu a 1 a nici vorba...dau zeci de spritzuri si de abia se tureaza dar tot nu vrea sa plece. Ce poate sa aiba ?

verifica carburatorul... sufla nitel jiglerele.
daca e dublu corp cel de treapta 1...

Indy 02-04-06 20:56

S-a facut cumva vreo intalnire ai membrilor?
Ca aici se tot discuta..., dar la fatza locului e total altceva!

Indy 02-04-06 22:12

https://forum.4tuning.ro/imagehosting...0306f5afdd.jpg

asta e Bubulina!

yknot 03-04-06 09:55

Quote:

Originally Posted by Zaf

ce model este, 5gtt sau 5 turbo?

Indy 04-04-06 08:03

Da ce aveti de nu mai ziceti nimic??
Care veniti duminica pe Baneasa la liniutze...?

Eu as vrea sa ma duc sa ma uit si sa ma oftic ca n-am cu ce sa ma bag!

valir5gts 04-04-06 22:57

baieti...am gasit un magazin p soseaua giurgiului cu multe piese d r5 aduse d afara la mana a 2-a...parbriz,faruri,stopuri,caseta d directie si altele

Indy 05-04-06 06:44

Presupun ca vorbesti de cel care se afla la cam o statie de masina de Belu..., e intr-o casa situata chiar in coltul strazii si vis-a-vis are un depozit de materiale de constructii..., pe proprietar il cheama Dan si are nr. tel: 021.335.96.66

valir5gts 05-04-06 14:03

cred k ala e...n-am cartea d vizita aici....oricum sunt mai multe acolo....ziceam si eu..k am vazut k a venit acu cu o gramada d chestii

dragonelu' 12-04-06 06:54

e cam scump , mai e un centru de dezmembrari cand te duci spre magurele , e mult mai ieftin si in plus te poti tocmi cu omu

CoolM 13-04-06 23:07

Salutare All!
Mai e putin si ne vom intalni toti, sau cei mai multi dintre noi la Baneasa.
Eu propun sa ne intalnim cu vreo 2 ore inainte undeva prin Bucuresti, pe traseul spre Baneasa, sa ne cunoastem si poate se strang mai multe buburuze sa facem si noi un mic spectacol... Ce ziceti, ne vedem la Fantana Miorita (Gara Baneasa) cu vreo 2 ore inainte??
Una bucata de mine vrea....astept raspunsurile voastre

commrace 15-04-06 09:36

Am un renault R5 Alpine Gordini ( turbo ) . Cine ma poate ajuta si pe mine cu un manual pentru reparatiile la motor ? motorul e foarte putin modificat :
- carburator dublucamera Webber
- turbina Garret Superflow T3
- restul nu mai conteaza . :D

DnI 21-04-06 16:06

stie cineva pe unde pot gasi plastice de interior pt GTT ? ma refer la usi...

Indy 23-04-06 07:52

Baieti..., cei cu GTT-uri in special... poate il cunoaste cineva!
Explicati-mi si mie ce avea sub capota 5-ul gri de la Ghost (80 nr de concurs) ...., mie mi s-a parut fenomenala masina!

DnI 23-04-06 18:48

in general iti pot raspunde ca acele performante nu sunt un impediment pt un R5 GT Turbo.

exact nu stiu ce modificari avea, dar felicitari din partea mea !

UniculSGM 23-04-06 18:54

cip toba si filtru are!

Indy 23-04-06 19:49

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM
cip toba si filtru are!

Cip?? e totusi un motor pe carburatie!
Recunosc ca nu ma pricep extraordinar..., dar la ce sa pui cip-ul?
Intr-adevar exista acea bobina de inductie care da scanteia in functie de senzorul de pe volanta..., dar..., pe aia se poate pune cip??
Sau e schimbata cu totul...?

Indy 23-04-06 19:53

Quote:

Originally Posted by DnI
in general iti pot raspunde ca acele performante nu sunt un impediment pt un R5 GT Turbo.

exact nu stiu ce modificari avea, dar felicitari din partea mea !

Adica vrei sa spui ca acea diferenta dintre 5-ul gri si cel rosu..., e data doar de maiestria pilotului? si masina nu are nimic de a face cu asta?

Dupa timpii oficiali acea masina a scos un timp depasit abia de 2 masini din clasa D (pana in 200 CP teoretic)!!..., ea era la clasa B...:D

yknot 24-04-06 20:57

diferente sunt multe.... pilotii sunt multi, dar in cazul de fata Bogdan nu este novice... :)

Razvan-renault 25-04-06 13:23

Salutare tuturor.Am cumparat de vreo 2 saptamani un Renault 5 campus din 88',si vroiam sa va intreb daca se ma gasesck piese auto noi ,sau ce probleme au in general aceste masini pt ca nu prea ma pricep.De unde se pot lua piese si acessorii?ms anticipat tuturor:-P

UniculSGM 25-04-06 13:27

Quote:

Originally Posted by Indy
Cip?? e totusi un motor pe carburatie!
Recunosc ca nu ma pricep extraordinar..., dar la ce sa pui cip-ul?
Intr-adevar exista acea bobina de inductie care da scanteia in functie de senzorul de pe volanta..., dar..., pe aia se poate pune cip??
Sau e schimbata cu totul...?

Cei care au idee despre cunostintele mele in domeniu, si-au dat seama ca glumeam.

All times are GMT +2. The time now is 10:51.

- Copyright 2026 4Tuning