Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Siguranta circulatiei& Curse legale sau ilegale (https://forum.4tuning.ro/85-arad/9334-siguranta-circulatiei-and-curse-legale-ilegale.html)

mattr|x`u 02-01-07 15:47

Re: Siguranta circulatiei& Curse legale sau ilegale

fiecare si`a stiut riscu din`ainte s`o calce ... dar exemplul tau....sau sa zic ideea ... mi se pare destul de buna.... dar 400 de metri nu sunt de ajuns.... daca ejti inrait ti`e greu sa te apropii de frana...

tristan 02-01-07 18:44

ar trebui vreo 550m si cu2+1 benzi.... la late de vreo 3m fiecare... dar asta ar inseamna cateva zeci de miliarde de lei vechi :)

mattr|x`u 10-01-07 09:38

ar ajunge la 750 de milioane ...nici chiar aja...1km de asfalt la 3 m latime ii 1 miliard

AR06SVF 10-01-07 11:33

Si cu restu', terasament, tribune, drumuri de acces, parcare ... ... ...

morghen 10-01-07 11:58

3m latzime ? sa sa faci cu ala ? turu frantzei ?

tristan 10-01-07 14:13

Numa 1 miliard? :lol: bine ar fi daca ar fi adevarat :lol:

leear 16-01-07 11:16

pai cui nu-i plac cursele ilegale doar ca nu toata lumea are cu ce
chit ca la noi nu e seriozitate
ca sar putea organiza niste curse misto
dar asta e unde nu e cap nu e nici coada

NEo007 17-01-07 19:06

Fix astea lipesesc in arad. Cursele ilegale. De parca nu mor destul si asa.. Aveti rabdare, mergeti in tara la legale, mergeti in strainatate la legale sau fiti raceri pe PC.

TEKIN 17-01-07 20:10

despre ce vorbiti voi ca nu inteleg....despre radare sau despre drumuri sau despre ilegale sau despre fete sau despre......

leear 18-01-07 10:59

oricum se fac ilegale
ca d elegale nu se ocupa nime ca cica nu e timp pt asa ceva
dece nu ofera si tinerilor de aici ocazia de legal s anu mai fie discuti
sa nu s emaiia politia de ei si tot asa....

criss 18-01-07 12:08

Quote:

Originally Posted by leear (Post 703460)
oricum se fac ilegale
ca d elegale nu se ocupa nime ca cica nu e timp pt asa ceva
dece nu ofera si tinerilor de aici ocazia de legal s anu mai fie discuti
sa nu s emaiia politia de ei si tot asa....

Si cati dintre ei vin la legale?

tristan 18-01-07 12:58

Nici unu dintre cei care participa la ilegale nu vin la legale....

mattr|x`u 19-01-07 17:05

Unii mai sunt si dependenti de andrenalina..:P
si in plus se castiga mai bine la ilegale si poti concura si fara carnet si fara sticletzi monitorizandu`te...dar noah...
ca sa zicem aja...fiecare e cu parerea lui proprie si personala

morghen 19-01-07 17:58

Bah te vezi ce scrii ?

Adrenalina o ai indiferent de felul cursei.
Daca nu ai carnet ia tramvaiu shi fa-tzi cruci la biserici !
La ilegale te monitorizeasa politzia mai tare ca la legale...chiar crezi ca totzi politzishtii sunt retardatzi ?

NEo007 19-01-07 22:42

Ce tare post :))
La ilegale mai ca nuti trebuie nici masina :))
auzi...fara carnet /:) astia ar trebui puscati in cap, de 5 ori, sa fie macar mici sanse s-ai nimereasca creieru. Toate averile s-au ridicat din ilegale, acolo se castiga bine :)) Mai ales in NFS se castiga foarte bine.. :)) Cam toti de pe forumu asta au masinile din pink slip races /:) Si daca chiar sunt dependenti de adrenalina, sa si-o injecteze in cur.

tristan 20-01-07 01:20

Quote:

Originally Posted by mattr|x`u (Post 705410)
si in plus se castiga mai bine la ilegale si poti concura

Hai spune-mi te rog cat se poate castiga la o cursa ilegala? ca daca se castiga bine poate ma gandesc si io sa intru si sa bag ceva bani in motor...asa sa castig si io ceva...

Quote:

Originally Posted by mattr|x`u (Post 705410)
fara carnet

Ai condus fara carnet noaptea la o cursa ilegala? atunci ejti tare.

apropos ce mashina ai?

morghen 20-01-07 01:21

uite aici o cursa ilegala dinasta din care se cashtiga...shi care e "mult mai plina de mai multa" adrenalina.
Conducatorul, fara permis, a cashtigat o avere shi un pink slip.(in caz ca s-a cacat pe el de la atata adrenalina)

https://youtube.com/watch?v=RjR8_6q6gg8

am uitat sa mentzionez faptul ca a ajuns pe locul 2 totushi....deh..asha e la ilegale...mai cashtigi..mai pierzi...nah....

tristan 20-01-07 01:22

Ce imi place propozitia asta "Io is racer!!!" :lol: tare de tot

BULLETTT 20-01-07 09:40

Totusi va mai fi vreo legala la Arad?
Cat se castiga la ilegale?...daca se castiga bine bag ceva bani in motor si imi scot investitia in 3 luni......eu stiam de dat pe beri:D nu pe bani

aR99bMw 21-01-07 02:32

cam 2 3 mii pe cursa....

criss 21-01-07 07:04

nah glontzule te baji la una mica? :lol:

tristan 21-01-07 12:11

El o votat ptr curse ilegale... nu cred ca o sa se bage la legale...

BMWfan 21-01-07 13:42

daca e vb de siguranta e clar ca cele legale
dar mai distractive sunt cele ilegale

mattr|x`u 22-01-07 13:19

vai ce tzasneste din voi numa desteptaciuni..dar na in fine...fiecare cu parerea lui ....si persoana care se simte ca o zis "tare prost" sa ma felatie ca sa se zica ...... io am vb serios fara sa fac nume sau sa jignesc pe cineva...si daca Neo` asta...se stie..atunci sa taca si sa tina desteptaciunea pt el...
evident se pare ca se crede o persoana importanta sau ceva de genu..pe mine personal nu ma intereseaza parerea lui proprie si personala...dar na...poate sa zica cine ce vrea si fiecare cat de smecher se crede...

eu mi`am spus parerea mea ... nu am zis ca trebuie sa faceti cum zis io...asa ca ....mai maturizativa si voi...

si tristan...nu am zis racer sau ceva de genu..ma sui la volan poate o data la 3 luni ...si atunci stau numa vreo ora sau doua...
nu inteleg ce va face sa luati nijte concluzii asa pripite...si in loc sa incercati sa intelegeti sau sa analizati situatia...voi o judecati..."ala ii prost ..mai bine ii cum zic io"

era tare greu sa va dati cu parerea si chiar daca vi se parea ca fac ceva chiar asa de rau incat merit sa ma "batjocoriti" ... treaba voastra...dar puteati sa interveniti cu o explicatie mica si cu vreun sfat...

se poate dovedi si desteptaciune si maniere ...

io unu imi cer scuze daca v`am jignit dar na...poate se intelege

morghen 22-01-07 14:05

faza e ca: "daca nu stii nu vorbi" ma intzelegi ?

in continuare ma refer la cursele ilegale "organizate",nu vorbesc de forja de pe drumurile natzionale cand se incoarda unu cu dieselu la tine.

Daca vii sa ne spui noua ca din curse se cahstiga bani shi treburi dinastea ca fara carnet ca adrenalina ca alea alea...bah...am putea sa te credem...dar daca zici ca te urci odata la 3 luni la volan...ce sa mai credem ?

uite parerea mea: din curse ilegale nu se cashtiga nimic decat amenzi, morcov ca te prinde politzia shi-tzi ia carnetu(shi mai afla shi tactu), telescoape shi bucshe fu+ute de la drumurile de cacat...shi...muie daca pierzi ca un bolovan.

Marea majoritate a conducatorilor auto din zona noastra de gradul 3 in lumea asta, n-au bani ca sa ishi poata permite sa piarda la curse. E adevarat ca sunt unii cu bani mai multzi pe care nu ii doare cateva euro in minus...dar aia nu cred ca mai au pasiunea de a risca bani maruntzi(pt ei) shi cele mai sus mentzionate(vezi lipsa carnet/muie)

Merg la legale de prin 2002-2003 (doar cu privirea) shi sincer..e beton. Daca e nocturna e distractzie iar daca e pe ziua e shi mai fain ca mai manci un mic mai bei o bere mai vezi cate o pasarica ceva...

parerea mea: v-au intrat filmele in cap shi se zbat acolo puternic.

morghen 22-01-07 14:09

matrixule, te rog nu te simtzi jignit...sunt sigur ca nu faci parte din clasa sociala de care fac eu caterinca.

;) bafta shi foloseshte centura..cand mergi cu mashina.

tristan 22-01-07 17:10

Quote:

Originally Posted by mattr|x`u (Post 709630)
si tristan...nu am zis racer sau ceva de genu

UIta-te in imaginea de mai jos si spune-mi ce intlegi prin "racer boy"?

Quote:

ma sui la volan poate o data la 3 luni ...si atunci stau numa vreo ora sau doua...

cum e cu masina nu o scoti decat o data la 3 luni sau cum? vad ca ai scris la profil ca ai mashina....

Cat despre maturitate... nush poate ca noi suntem asa imaturi ....dar macar noi nu scriem nimik fictiv la semnaturi si nu ne dam cine nu suntem...

tristan 22-01-07 18:18

1 Attachment(s)
..................

BULLETTT 22-01-07 19:23

Quote:

Originally Posted by criss (Post 707703)
nah glontzule te baji la una mica? :lol:

Vrei sa imi faci de ras dricu?......dupa ce voi da dricu va fi interesant zic eu:)

NEo007 22-01-07 20:54

Matrix te rog sa citesti mai bine. Am scris "tare post", dar in fine, unii mai chiulesc de la scoala. Asa ca intai sa dai cu bata in stanga si in dreapta, citeste de 2 ori. N-am jignit pe nimeni asa ca.. Eu mi-am dat cu parerea, tu ti-ai dat-o. Poate nu te intereseaza parerea mea, poate nu ne intereseaza parerea ta. Nu stiu la ce intri pe forum daca nu te intereseaza parerile celorlalti dar fie face ce vrea. Poate daca ai conduce mai des ai cunoaste realitatea mai bine.

RCS. 22-01-07 21:24

Quote:

eu mi`am spus parerea mea ... nu am zis ca trebuie sa faceti cum zis io...asa ca ....mai maturizativa si voi...

Eu zic ca mai bine pune tu mana sa mai inveti putina gramatica...:twisted:

TEKIN 22-01-07 22:53

asa ca eu scriu mai fain de cat el ?:)

criss 22-01-07 23:07

Quote:

Originally Posted by TEKIN (Post 710605)

:lol: :lol: :lol: ,mai ales apelativu' "bre" :D

RCS. 23-01-07 07:34

Quote:

Originally Posted by TEKIN (Post 710605)

Indubitabil.:lol:

BULLETTT 23-01-07 17:33

Tin minte acum vreo 2 ani RCS scria niste posturi f elaborate,folosea niste termeni pretentiosi,academici,iar TEKIN nu intelegea o ioata:D

mattr|x`u 27-01-07 20:10

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 710394)
Matrix te rog sa citesti mai bine. Am scris "tare post", dar in fine, unii mai chiulesc de la scoala. Asa ca intai sa dai cu bata in stanga si in dreapta, citeste de 2 ori. N-am jignit pe nimeni asa ca.. Eu mi-am dat cu parerea, tu ti-ai dat-o. Poate nu te intereseaza parerea mea, poate nu ne intereseaza parerea ta. Nu stiu la ce intri pe forum daca nu te intereseaza parerile celorlalti dar fie face ce vrea. Poate daca ai conduce mai des ai cunoaste realitatea mai bine.

In primul rand ... du`te la scoala...nu am dat cu bata, si nu zi "ne" ca nu ejti u comandand de site...si in plus...toti isi dau cu parere, fiecare cum vrea...daca io zic ceva nu trebuie sa fii de acord cu mine...dar...ramai la parerea ta...ca eu nu zic nimic de opiniile tale...

mattr|x`u 27-01-07 20:13

Quote:

Originally Posted by tristan (Post 710083)
..................

Tristan.. noah..my bad... poate am dat`o aja in plus....dar noah... am scris`o si gata ...

mattr|x`u 27-01-07 20:17

Bine bine ... sa zicem ca noah...am gresit io... poate e cazut sa incheiem ca deja unii incep cu altele ...

Oricum nu mai are rost conversatia...fiecare si`o spus propria opinie si gata..

RCS. 27-01-07 21:08

Auzi matrix man, eu zic ca ai fost prea ancorat în realitate şi toate astea s-au datorat faptului ca te-ai raportat la sinergia faptelor ceea ce demonstreaza ca recursul la universalitate nu eludeaza niciodata meandrele concretului, ba dimpotriva demonstreaza(daca mai era ceva de demonstrat!!!...WTF..lasa ca si repetitia e buna)) faptul ca l-a durut la bascheti(nu se refera la firma!!!) atunci cand a ras ca broasca la inundatie(ca nea jiji la zero tv!!!) in timp ce cauta niste weed(alt sinonim nu mi-a placut!!!) in gradina ghetimani.

morghen 28-01-07 01:25

amin ! !

All times are GMT +2. The time now is 04:28.

- Copyright 2026 4Tuning