![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra 1.8 16v sport-"Pustiu"
10 Attachment(s)
TYO vs. DNZ
|
arata foarte bine masina, e printre putinele vectra b care chiar pot spune ca arata excelent (sunt frumoase dar au asa, un aspect plictisitor, dar asta nu).
totusi care e a ta, ca pe pagina asta mai e si unu verde. |
ms.opelul argintiu este al meu...numai bine!!!
|
Frumoasa masina ta!ai grija de ea si spor la modificat:-)
|
Zi-mi te rog ce ET au jantele tale fata/spate, vreau si eu sa-mi pun 9J pe spate dar nu stiu daca intra fara sa evazez aripa, si am si suspensie stock. Poti sa-mi dai ceva informatii?
P.S. Foarte faina masina! Bafta! |
6 Attachment(s)
salut omule...sincer numai stiu...dar zilele astea o sa le dau jos si o sa ma uit...au treizeci si ceva...dar numai stiu exact...eu am roluit aripile si credema ca merita investitia ca sa zic asa..."Pustiu" a primit zilele astea o suspensie KW reglabila pe inaltime si duritate...poze:
|
frumoasa foc vectra asta :twisted: sa ai parte de ea ;) si ai grja acuma la damburi/hopuri :lol:
|
Alta treaba
|
O mai poti cobora sau e la maxim ? Oricum , e dementiala ...Vectra B2 printre cele mai frumoase masini ...Felicitari pentru progres si pentru cum a iesit masina ...
|
da o mai pot cobori cu inca vreo 2-3 cm dar o sa imposibil sa merg dupa aia cu ea.poate daca o sa fie expusa pe undeva o so pun pe burta8)...numai bine!!!
|
foarte bine arata! niste distantiere nu ar strica pe fata mai ales!
sa fi ferit de evenimente neplacute!! |
am distantiere pe toate rotile...10 mm...daca le puneam mai mari veneau urat jantele pe masina...prea in afara.
|
cum crezi da eu as fi pus mai mari pe fata sa ajunga cauciucul fix sub aripa....(nu partea de rulare....partea "strached"!) sau macar la fel de "in afara" ca cele spate...adica inca vreun centi', 2!putin da arata altfel dupa!
|
15 Attachment(s)
Ieri "Pustiu" a avut parte de o sedinta foto mai speciala...poze:
|
branconier mai esti :)
|
OF OF OF ce poze marfa..... dar trebuia sa bagi si masina in poze;)) ca eu am vazut numai fete atat.
|
ti se pare alexu:evil::evil:
|
ai dreptate m-am uitat azi mai bine si am vazut si masina
|
ce masina???...eu n-am apucat sa o vad!...:D
Marfa rau rotile! |
Hmm .. masina asta am vazut-o in rahova ( Petre Ispirescu ) .. am ramas :yikes: ..
Nu ma asteptam sa o vad pe aici.. oricum .. bestiala masina .. sa ai noroc de ea.. :-) |
1 Attachment(s)
salut...ms mitza...am mai mereu drum prin rahova...ca planuri de viitor..."Pustiu" va primi la anu un eleron tip m...un bad boy look(prelungire capota+aripi)...si poate daca am putin noroc un alt motor8)...numai bine!!!
|
una dintre putinele Vectre 2, care imi plac.Facuta cu mult gust, felicitari!!!
buna idee cu bad boy look-ul ca sa inlocuiasca pleoapele, va arata trasnet. Felicitari pentru masina. |
misto masina :)
aproape ca a mea da mai bine cu badboy decat cu pleoape desi nu sunt adeptul badboy jantele sunt dementiale la care s-ar potrivi un eleron de minune si eu ma gandesc sa-i pun la a mea un eleron :) |
4 Attachment(s)
multumesc baieti...bad boy-ul o sa il fac din alta capota...pt ca mai am una...iar eleronul o sa arata ca in urmatoarele poze:
|
Salut! Am si eu o intrebare la un badboy look ceva de genul ma gandeam si eu dar daca trebuie sa scoti farul din oricare motiv, cum il scoti ?
|
ridici capota
|
Si ridici doar capota asta daca merge sa le scoti fara sa dai aripile jos, in cazul modelului din poze...
|
baieti am inteles ce vrea sa zica krsN1...dar cred ca si voi la fel...mai multa lume ma intrebat si nu am stiut sa le dau un raspuns exact....se refera la faptul ca o sa prelungesc fiecare aripa peste far...si cred ca o sa fie mai dificil sa le dau jos...daca o sa apara ceva pe neasteptat si trebuie sa dau farurile jos desfac toata masina...ramane de vazut.numai bine!!!
|
la masinile noi sa dai farul jos trebuie data bara inainte, oricum daca il faci bucati ce mai conteaza :) casco rulz
|
Quote:
|
ms de informatie tiger...numai bine!!!
|
Astazi o surpriza de proportii...cand s-a plec cu masina din fata blocului...era zgariata de cheie...usa stanga fata...usa stanga spate....aripa spate...a incercat sa imi rupa si pleoapa de pe farul din stanga...sunt plin de nervii...incerc sa ma calmez si in cel mai scurt sa o repar...asta e Romania de tot....numai bine!poate o sa revin cu poze zilele urmatoare.
|
Pacat, al dracului invidiosi...
|
Quote:
|
stiu ce zici omule...dar dreaku la ce nebunii in ziua de azi ca daca ii prind vreodata la masina le rup mainile ...imi este ca ii da foc la prelata...in fine...lumea invidioasa...numai bine!!!
|
Ne pare rau asa auzim asta.
Speram sa o faci cat mai curand. |
In romania nu se merita nici macar sa ai masina ! dar mai ales sa te apuci sa bagi si bani in ea ! Ai o masina foarte frumoasa, are acel ceva ce te atrage . Pare rau sa aud ca ti'au zgariat'o, lume invidioasa . Eu am gasit pe bara spate o tigare lasata sa arda, mi'a topit plasticu' exact in forma de tigare . ROMANIA ! Bafta in continuare cu masina si sa ai grija de ea.
|
Va multumesc de raspuns.In legatura cu zgariatu masinii ce sa zic, numai nenorociti... si chiar daca pui prelata daca cineva vrea sa-ti faca un rau iti face si daca o ai 100 de prelate pe masina.Numai bine!
|
5 Attachment(s)
poze:sad::sad:
|
nasol :( astia trebuie prinsi si calcati in picioare ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning