Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Discutii off-topic, contestatii, barfe, susanele (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/9316-discutii-off-topic-contestatii-barfe-susanele.html)

saxo 14-04-06 19:33

Re: dbDrag Etapa II, Bucuresti 1-2 Aprilie - 4tuning day

Io am boala sa i-o "trag" lu blak !!
Pai vine un pushti care habar n-are de nimik si scoate peste 150 cu niste trompete de hertz ??? NU-I CORECT !!! Am vazut eu ca eram acolo !! ( 150,4 parca ....) cu o tigaie de tico facuta pe brinci in 2 zile !!! Va spun eu , copilu NU stie nimik !!!
Tre sa-i aratam ce-i aia PRESIUNE !!!

Ground Zero 14-04-06 19:44

Moderatorii oare nu avem... Saxo, sti vreunul???
Si cand te gandesti ca mie una doua imi sunt sterse mesajele off-topic, mesajele care deranjeaza pe unii... sau trimise la topicul cu... barfe, susanele si alte chestii...
Pacat de topic... pana la un moment dat a fost interesant!
Sunt constient totusi de faptul ca sunt si discutii off-topic din cand in cand este normal in Bizonia Mioritika a noastra!
Dar deja am impresia ca ma aflu printre copii de generala, care de plictiseala murmura niste bancuri ieftine...

Dr. Zozo, te rog NU MAI SCRIE cu Caps Lock activ pentru ca va avea lumea impresia ca tipi la ea!!!

Ground Zero 14-04-06 19:52

Quote:

Originally Posted by saxo
Io am boala sa i-o "trag" lu blak !!
Pai vine un pushti care habar n-are de nimik si scoate peste 150 cu niste trompete de hertz ??? NU-I CORECT !!! Am vazut eu ca eram acolo !! ( 150,4 parca ....) cu o tigaie de tico facuta pe brinci in 2 zile !!! Va spun eu , copilu NU stie nimik !!!
Tre sa-i aratam ce-i aia PRESIUNE !!!

Ahaaa, domnul moderator are alte ganduri...
...Io am boala sa i-o "trag" lu blak !!...
:-) :-) :-)

Pe Blak l-am felicitat personal. Am apreciat foarte mult munca sa. Bravo lui!

Rezultatul in tigaiaTico, in volumul care a fost creat, cu cele 2 "trompete de hertz" de 15inch este Ok, dar nimic spetaculos!

Pentru posibilitatiile lui Blak este insa un lucru extraordinar, si sunt sigur ca daca ar beneficia de resursele si echipamentele de masura de care dispunem noi, ar fi un concurent redutabil!!!

Ground Zero 14-04-06 19:57

Dr. Zozo, no ce ii acea "trompeta" - urmand trend-ul acestui topic, ne conformam si noi... - care il sparie atat de rau pe saracul JL de sta sa "cada" din cadru...
Ai vreo intentie cu "trompeta"... vrei sa o bagi in vreo "tigaie" de masina???
Este un brand "naspa" cumva?

:-)

Ground Zero 14-04-06 20:06

Re: Discutii off-topic, contestatii, barfe, susanele

Da cei cu "trompeta" aceia din bratele tale Dr. Zozo, ca saracu` JL se simte cam stanjenit in imagine...
In ce "tigaie" de masina vrei sa il bagi???
Este un brand "naspa"???
:-?

saxo 14-04-06 20:33

Hai ca SUNA , intru la ore ... revin in recreatia urmatoare !
p.s.
Blak , esti pe lista mea "neagra" !!!:boxing:

bad_boy2k 14-04-06 20:44

te-ai incalzit saxo?? esti gata de razboi?? .... blak, in locul tau as fugii din tzara!!! :))

margineanu ovidiu 15-04-06 00:44

Quote:

Originally Posted by Mamut
SUSTIN sus si tare ideea ca Sfigmo e un Manevrist si un Tepar. am patit-o pe pielea mea. am dus masina acolo si m-a pacalit in ultimu' hal. mi-a scos boxele mele infinity de pe fata si mi-a pus niste prastii de herzuri d-alea sau cum le zice. Arata naspa, sunt negre si de plastic si canta fff urat.
Si nu se termina aici...lu' Sfigmo i s-a pus pata pe bateria mea, a luat un Rombat, i-a tras un scoci pe el cu Chinetic si m-a tras in teapa rau de tot, ca am ramas fara curent la ultimu' dBDrag. ca sa nu mai zic de cabluri, distribuitor Audisan care pierde curent pe la simeringuri, izolatie care cade de pe portbagaj, treaba de toata jena.

SI Cireasa de pe tort...mi-a dat jos Rockfordu(basu) si mi-a pus o spurcaciune de Domotec sau ce-o fi ala, urat ca dracu si suna ca porcu', cu care am scos mai putin decat cu Rockfordu.

Deci dragi prieteni, nu va mai lasati pacaliti de Sfigmo. Am anuntat deja OPC-ul, am trimis citatie pe adresa lui si o sa-l intalnesc la Tribunal.
Va rog, toti cei nemultumiti si trasi in teapa, sa va alaturati in aceasta campanie anti Sfigmo sa ne luam banii inapoi cu dobanda si daune morale.

Va multumesc

si pe mine au reusit sa ma prosteasca sa-mi iau audison si doamne ce rau imi pare,am ajuns si la Bucuresti cu el,si la cum tuseste saracu cred ca voi mai ajunge si la alte competitii ca am impresia ca si al meu e tot un fel de domotek camuflat:)hertzuri nu mi-am luat inca ca nu au reusit baietii sa-mi convinga buzunarul iar eu fara el nu fac nimic in domeniul investitiilor:)dar cred ca nu va rezista mult:(asta e n-am ce face,audison si hertz,doamne,doamne unde am ajuns:):):)

balurutzu 19-04-06 22:29

schimb amplificator audison si boxe si subwoofer hertz ...pe ceva de calitate preferabil magnat sau m.n.c...rog seriozitate

vpower16v 20-04-06 00:27

m.n.c ..?????? vaiiiiii ....dar cum sa le schimbi p asa ceva.....eu zic p SAL sunt mult peste ......asta da afacere;):)

xxdadixx 20-04-06 00:51

Quote:

Originally Posted by balurutzu
schimb amplificator audison si boxe si subwoofer hertz ...pe ceva de calitate preferabil magnat sau m.n.c...rog seriozitate

quality = The totality of features and characteristics of a product or
service that bear on its ability to satisfy stated or implied
needs.

DR.ZOZO 21-04-06 11:59

o sa vedeti cum vo treg eu cu M.N.C. ul
asai IONUT.

pesteimputit 21-04-06 12:56

cand va fi gata masina mea te astept la SQ cu mncul :D

vpower16v 21-04-06 14:57

eu atat zic ..SAL !!! difuzoare de SQL ! las' k vedeti voi in 2007 cum o sa fie SAL campioni si la dbdrag si la sq :):)...auzi la ei......mnc...:)

GYM 21-04-06 15:24

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
o sa vedeti cum vo treg eu cu M.N.C. ul
asai IONUT.

Nush de ce dar imi vine foarte greu sa cred :D Dar as fi placut impresionat sa o vad si p-asta, asa ca spor la treaba ;)

DR.ZOZO 22-04-06 19:23

AM TERMINAT UN bmw SERIA 3 ECHIPAT SQ
VINE CINEVA LA O PROVOCARE
SISTEMUL AUDIO ESTE M.N.C.

saxo 22-04-06 19:51

Quote:

AM TERMINAT UN bmw SERIA 3 ECHIPAT SQ
VINE CINEVA LA O PROVOCARE
SISTEMUL AUDIO ESTE M.N.C.

Te asteptam la primul concurs de SQ.

DR.ZOZO 23-04-06 18:37

problema e ca masina e din constanta si pe data de 29 aprilie tre predata vina ,proprietarul sa o ia.
acuma e valabila oferta

pesteimputit 23-04-06 18:52

pai daca are curaj propietarul il asteptam la urmatorul concurs

masina mea sper sa fie gata in august-septembrie

saxo 23-04-06 18:55

Quote:

problema e ca masina e din constanta si pe data de 29 aprilie tre predata vina ,proprietarul sa o ia.
acuma e valabila oferta

Zozo, ti-e fricaaaa.....:D

SoundIdentity 23-04-06 19:49

Quote:

Originally Posted by balurutzu

sper ca nu la magnatu meu te dai cu care am scos 142.5 ca fac scandal :):):):):)????o scos mosu ala la oradea incredibil.....adica daca o iei in serios am bagat cu batranelu xtc cat ai bagat cu 2 tineri hertz spl 15 nu???:):):)are vana batranelu inca :)

GYM 23-04-06 19:51

Cu 2 tineri hertz spl de 15" s-au "bagat" 150 si ceva parca... Daca respectivul a dat doar 142 sau cat zici tu e numai treaba lui, chestie de instalare.

blak 23-04-06 20:54

2 Tineri de Hertz de 15" se poate scoate 154-155Db ... ;)

GYM 24-04-06 12:17

Quote:

Originally Posted by blak
2 Tineri de Hertz de 15" se poate scoate 154-155Db ... ;)

Aham, deci stim la ce sa ne asteptam :D Bafta !

blak 24-04-06 17:16

neeeee....nu stii la ce sa te astepti.... acum trebuie sa depasim pragul de 165db ;) ... si sa deschidem un club 170+ .... ;)

DR.ZOZO 25-04-06 20:13

vezi ca sti,dar prima data fa un 165 macar
io nu ma supar,macar asa o sa se vanda mai bine subwoferele,si noi tre sa traim din ceva

blak 25-04-06 21:52

O sa ajung si la 165 db ;).... sper...

saxo 29-04-06 20:53

Re: Provocari dB drag

Zozo , nu-l baga in seama pe GZ ....
Evident ca provocare inseamna automat si pariu. Ca e unul simbolic stie toata lumea. Kindere sau altceva.
Acum nu mai putem sa ne provocam si sa ne binedispunem pe forum ca vine dumnealui sa strice topicul ...
E cel putin curios ca un presupus pasionat de car-audio se preteaza la asa ceva.

Discutia a devenit deja off-topic, si poate vor fi mutate aceste posturi.
De altfel toate posturile off-topic sau care se considera ca afecteaza bunul mers al topicurilor, vor fi mutate sau sterse.

god2me 12-05-06 05:55

v-ati cam jucat fara mine pe la ultimile db-draguri...

am ratat si eu niste cupe p'acolo :) :) :)

ReLLaXX 14-05-06 12:43

god2me... problema e simpla. Nici tu si nici Zozo nu ati participat la o etapa OFICIALA dB Drag Racing Romania. Intrarea e libera, vine cine vrea. Cu cupa pleaca cine poate. ;)

god2me 14-05-06 19:17

am avut niste prb cu statia din pacate dar s-au rezolvat... ne vedem la urmatorul db drag...

bafta si minuni

blak 14-05-06 19:22

Ti-ai rezolvat problema cu ,curentul? altfel iar o sa ai probleme.... ;)

god2me 14-05-06 20:08

yap, mi-am luat 2 baterii :)

saxo 14-05-06 20:21

Incearca sa pui un voltmetru care sa fie conectat la intrarea in amplif !! si display-ul sa fie foarte la vedere.

dj81bas 14-05-06 22:46

god2me: cat db a dat la masuratori?

blak 14-05-06 22:46

2 baterii c-am f putin pt ce ai tu acolo.... 2 amplif de 4x200W RMS + 1x2200W RMS... pe 2 baterii?

saxo 14-05-06 22:49

Quote:

Originally Posted by blak
2 baterii c-am f putin pt ce ai tu acolo.... 2 amplif de 4x200W RMS + 1x2200W RMS... pe 2 baterii?

D-aia am zis eu sa puna voltmetru....

dj81bas 14-05-06 22:55

Si f important. Ce fel de baterii???

god2me 15-05-06 01:50

bateriile inca nu stiu ce sunt, voltmetrul mi-am pus imediat dupa 4tuning day, nu stiu cat scot acum cu statia asta... oricum e legata la 2000w, poate am noroc sa imi vina celalalt solox ca sa fie 3600w si oricum la dbdrag va merge dar statia mare si subul... ma rog la un burst scurt nu cred ca moare ceva... sper :)

multumesc lui saxo pt sfaturile de la 4tuning day

problema mea cea mai mare ramane cutia... dar cred ca voi face una special de dbdrag... sa vedem cum o sa stau cu bugetul...

pai am scos cu statia veche la 1200w vreo 144 si ceva... acum nu stiu cat de mare ar putea fi diferenta... dar daca sar de 150 ar fi bine desi nu cred

dj81bas 15-05-06 10:14

hehe...sa atingi 150db nu e chiar asa usor. tu vrei sa mai bagi un solox in masina pe aceeasi statie?

All times are GMT +2. The time now is 07:56.

- Copyright 2026 4Tuning