![]() |
Re: desenele mele - mba
Iti ies bine cu creionul ;)
Eu zic sa faci mai multe asa... Sau sa petreci mai mult timp la scoala :-P Dar fara sa lasi tableta :D |
is incepute in 'o8..:P si leam semnat si acu leam gasit intrun caiet si leam terminat:p
|
ouch! daca asa aratau pozele, atunci trebuie sa vorbim pe privat :(...
foarte important: OCHII ... i.ai facut in forma de frunza... uite.te in oglinda, uite.te la altii, ochii nu au forma aia :) sunt de efect lucrarile, dar doar la prima vedere... adica, scuze ca am indraznit sa vorbesc :P doar ca eu la scoala studiez asta... si ma mai invata cate ceva iar pe viitor :D incearca sa surprinzi formele, de ex, la portrete foloseste planuri... fa o fata din corpuri geometrice ;)... si hai ca nu.ti mai zic, strict confidential :-$ |
1 Attachment(s)
la al doilea e aiurea ochiu...da primu merge.....(sami zici pe mess cum trebuie :P )
si ... school is so boring :rolleyes2 ....facuta din memorie... |
3 Attachment(s)
cate ceva nou...
mai am si de pe la sch.. da nu am scanneru instalat... o sa vina mai incolo :lol: |
Nu ai uitat ceva din greseala? :D
Sau "doar la momentul potrivit"? Oricum...faine mestere...Panamera e faina rau :D |
wow, panamera :D faina rau
cat despre dacie, nu stiu, or face jantele tot desenul, dar dunga neagra parca nu da asa bine marfa mai :) |
Quote:
|
Panamera imi place extrem de mult, asa sa fi aratat in realitate si imi placea la nebunie :love:
|
Foarte tari ultimele desene ! La dacie mai mergea lucrat la usa spate, e putin aiurea...
|
9 Attachment(s)
pentru cei care inca mai zic ca daca desenz cu tableta grafica nu mai e freehand....
fiat barchetta - to be continue (nush daca tot cu multe poze... ca imi uit sa fac :lol:) |
1 Attachment(s)
si finalul....
|
Arata excelent... Foarte, foarte bine! Doar sigla de pe jante ma deranjeaza :?
|
3 Attachment(s)
"beetlemania"....
urmeaza "loganocoupemania" care daca iese cum trebuie se lasa cu un 3D... desene de prin ore... care devin din ce din ce mai plictisitoare.... |
faaaain :)
evident, motorul imi place cel mai mult bravo =d> |
da...realizate in creion:D...esti de-al nostru....numai ca nu se prea prinde rugina pe beetle'ul ala:D..oricum felicitari
|
bine ca acum le faci in creion si la challenge le-ai facut cu tableta :rolleyes2
Revenind, chiar imi plac :D Si totusi astept sa vad ce iti iese la Logan Coupe :D |
poi astea toate is desenate la scoala..... ca acasa fac cu tableta...doar ca acuma acasa fac 3Du pt 4tuningdays :D... asa ca pana in aprilie nu mai ma vedeti cu tableta :))
loganu coupe... am eu niste idei asa zburatoare... mai ales dupa ce am vazut dusteru ala ciudat... vreau cv mai real :D ... |
intrebare....
coupeu sa fie pe modelu actual...pe o generatie viitoare sau pe un concept?? eu prefer generatia urmatoare mai mult decat asta de acu.... si prefer conceptu si mai mult ...dar nu vreau sa ma indepartez prea mult de realitate..... deci ce ziceti??? |
eu zic sa fie actual;)...sti ceva detalii despre 4tuning days?...pentru desenatori?
|
Si eu zic la fel ..modelul actual..sau o generatie viitoare:D.
|
Eu zic sa faci o exprimare moderna a loganului in trei usi... Deci o generatie viitore dar care sa pastreze totusi ceva relatie cu modelul actual. Cum a fost alta data Skoda Tudor :D
PS. Bravo, frumoase desenele :D |
3 Attachment(s)
cateva schite de la sch....asa de inducere in eroare :))
stati linistiti nu asa o sa arate... |
Mai lung si mi'ar place cu adevarat :)
|
vreau sa vad dacia 13000 de pe perete.......succes la desenat
|
8 Attachment(s)
golf 6 (impreuna cu blu :D )
golf 3 ( 4tuningdays ) chestii de la scoala (pentru ca stiu ca va place sa vedeti ceva si cu creionu ) |
frumoase desenele, chiar foarte . ;)
|
No comment ti-a iesit marfa.
|
felicitari alex pentru lucrari, am si eu 2 intrebari legate de tableta digitala
@ se vede pe tableta ce desenezi ? daca nu, exista anumite tablete care pot face asta ? sa apara ceea ce desenezi atat pe pc cat si pe tableta ? |
pe tableta nu vezi nimica... nu apare nimica... este exact ca un mouse ... dar te obisnuisti sa te uiti pe ecan nu la mana... (si mie mia luat 2-3 zile pana mam obisnuit sa nu ma mai uit la mana) ...
si da... exista acele "monitoare" .. pe care se desenaza ...nush cum le zice .. e ca si cand ai desena direct pe monitor... dar nu am vazut sub 20 de milioane :d (vechi normal :)) ) desene... soon (cand imi bag scanneru) |
Daca zice de scanner inseamna ca-s in creion, deci asteptam :X :lol: :D
|
9 Attachment(s)
asa :D
1. niste muschi (adica juma de om si un cot parca)-atlasu de biologie 2. o roata facuta in 10 minute :lol: (cam stramba stiu(stiu si unde)) 3. spider man :lol: 4. cica "structura fibrei musculare" ca mi-am notat -tot atlasu de bio 5. un peisaj asa din amintiri :rolleyes2 6. unu din cartea de romana ... 7. hacky-u meu (stiu ca nu e textura buna da asa am vrut atunci sa-l fac :oops: ) 8. altu din cartea de romana 9. mini & mickey stiu .. nu sunt masini dar deocamdata sunt satul de masini... si pe langa asta daca desenezi masini devin 8-> :tears: toate sunt facute la sch in ultima sapt :D |
interesante desene ...........
|
salut ,chiar tari lucrarile , si ideeile. O intrebare am , renderele (ex. Golf VI) sunt facute cu tableta sau ....
kmo. |
da sunt cu tableta...
la golf vi este doar randare cu tableta.. schitele fiind facute de blu macca.. iar restu sunt facute complet din tableta... desene...nush mai nimica nou.. |
frumoase desene, cel mai mult mi-a placut loganul pick-up
Nu ai si un Opel Astra G desenat, sa-mi pun si eu avatar:D |
mai fa desene cu mikey mouse te rog :) sunt prea mijto :D
|
2 Attachment(s)
wip....
sunt mai multe layere ascunse acolo.... dar nu vi le arat inca edited 2 days later.. : dupa inca o ora de lucru |
marfa ;)...te asteptam sa facem poll-ul ;)
|
Vot mba..:lol:..frumos tare si spor la lucru in continuare;).
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning