![]() |
Re: Golf 4 1.9, first car
3 Attachment(s)
cateva poze in graba cu ce am putut realiza saptamana asta...
|
Re: Golf 4 1.9, first car
I sta foarte bine cu bandourile in culoare masinii:evil: si grila neagra parca arata mai bine asa decat in culoare masinii:ciggy:
|
Re: Golf 4 -STF`u
am si eu o intrebare pentru cei care au dat jos scrisu de pe haion cu GOLF si TDI...raman urme?si daca raman cu ce le pot sterge?
|
Eu am scos urmele cu pasta de polish,se rezolva repede si nu ramane nici cea mai mica urma.
|
Quote:
|
am scos literele in seara asta dimineata o sa curat ca a mai ramas un pic de urma de la unele litere...iar tot maine sper sa pot sa-i colantez plafonu in negru lucios sau mat...am nevoie de niste pareri ce credeti ca ar fi mai bine negru mat sau lucios pe plafon?
|
vazand si masina in realitate in weekendu asta, parerea mea e ca ar da mai bine negru mat decat lucios.
|
pana la urma am ramas la ideea ca stalpii de la usa sunt negru mat,grila negru mat,oglinzile o sa fie in curand negru mat si ca o sa pun negru mat pe plafon...asa ca azi am fost si am luat autocolant negru mat pe care urmeaza sa il pun cel mai probabil maine pentru ca azi ploua la cluj:evil:
|
uitasem sa iti propun combinatia asta pt ca am vazut ca deja ai grila neagra, oricum speram sa iasa soarele si sa poti sa o faci frumoasa.
Succes! |
Uite si un fratior mai mic la bora mea :D Fbine se vede cu manerele si bandourile vopsite. Schimba farurile cu cele de r32 [IMG]http://images.**********/auctions/2009/06/15/238843071-2032932-500_500.jpg[/IMG] asa ceva..din punctul meu de vedere se vad ff bine pe negru. Daca vreai sa ai de lucru si sa le vopseste pe cele actuale,ai putin de lucru dar daca ai indemanare e ok.Oricum lumina nu se compara cu cea data de lupa.
Pentru evacuare daca ai un banutz sa faci ceva bun,pune-o dubla. Cu oglinzile negre nu cred ca ai sa fii fincantat,eu am facut una si nu mi-a placut cum se vede si am dato jos. O zi buna si spor la treaba! |
mersi de aprecieri...farurile s-ar pute sa le fac negre in interior deoarece criza asta ma impiedica sa iau o perece de faruri noi...evacuarea vreau sa o mai las putin pana strang niste bani...ce urmeaza chiar acum este sa fac jentile spitele negre marginea albastra si sa colantez plafonul in negru mat
|
Quote:
salut ...de unde ai luat colantul? ca ma intereseaza si pe mine .....aa si cu cat ..ms |
ti-am raspuns pe messenger...
|
Plafonul mat o sa fii fincantat cat de bine o sa arate :D Farurile sunt cam 150euro,dar daca nu dispui de acesti banuti, treci tu la actiunea vopsit. SPor!
|
am nevoie de mai multe pareri...vreau sa vopsesc jantele si ar fi doua optiuni
1.sa le vopsesc toate albe,in gen la jantele de pe masinile re raliu 2.sa vopsesc bratele negru si marginea albastra ca masina plafonu trebuie sa-l colantez negru mat saptamana asta...pana acum am tot cautat pe cineva si acum am gasit...dar ma gandesc cum o sa se imbine plafonu negru mat la varianta 1 daca fac jentile albe...iar la varianta 2 ma gandesc sa nu arate jentile foarte mici din cauza la negru...jentile sunt pe 16... |
Parerea mea e ca daca le faci negre o sa para purin mai mici si nici modelul nu prea o sa se observe [mie cel putin nu imi plac in mod special, doar daca sunt de 17 chiar 18 merg cu buza cromata/rosie/galbena sau culoarea masinii].
Albe eu nu te-as sfatui, poate mai degraba negre.Dar asta e parerea mea, pot interveni colegi care sa isi mai dea cu parerea ca pana la urma sa iei o initiativa inteleapta si care sa iti aduca satisfactie :D Spor la strans idei! |
Frumos golful tau!Asteptam poze cu ce ai mai facut pana acum:-)
|
Cum au zis si colegii, jantele sunt prea mici pentru a le face buza albastra. Fa'le negre complet, o sa dea foarte bine, mai ales daca'i faci si plafonul! :D
|
din pacate timpul trece si problemele sunt tot mai mari,aceste probleme fiind financiare...nu imi permit sa mai fac nimic la masina decat sa bag motorina sa ma pot deplasa cu ea...cu autocolantu stau in casa pentru ca atunci cand am vrut sa-l pun ploua in fiecare zi...acum nu mai am unde si nici bani sa dau pe manopera....
|
Quote:
|
salut,ft frumos golfuletu sa ai noroc de el ;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning