![]() |
Re: GAJu' is back!!!
am vazut mashina la DB Drag...ii super...arata mult mai ben` cu tobele de carbon decat alealalte 6...ii super...max respect for gaju`!!!cea mai tare "pisicutza"!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
gajuliiiii!!!!kinderele sunt pe stoc la mine!!!!!tu cum stai?????????sa ne confruntam cu jucariile de pe bax ca la cine ramane baxu sa nu fie dubluri multe!!!!ioioioi ce dau in golf!!!!sa rupa barile si parbrizele doar ptr kindereeeeeeeeeeeeeee
|
Sa Rupiiiiii!
|
Gaju cat ai mai sat ieri la Kid Tuning pana ti-o montat spoilarele.... Am niste Poze cu Gaju fara spoilare..sa le pun...?
|
tinele pentru tine sheriffu'
|
A m-am gandit mai bine nu poun pozele cu Gaju di exterior dar din Interior pun cateva din 100 ce le-am facut cand o fost la KID:arrow: .https://img83.imageshack.us/img83/944...00089vq.th.jpghttps://img96.imageshack.us/img96/924...00161fb.th.jpghttps://img96.imageshack.us/img96/483...00291be.th.jpghttps://img406.imageshack.us/img406/6...00360mm.th.jpg
|
GAJU
ieri la prisma a scos 140,7 db ...:rolleyes2 hmm..ce parere avetzi ? :D :-P :rolleyes2 ;) |
parerea mea......nu cred k i'a dat blana k dak i'a dat blana atunci e cam putin pt WRx'urile pe care si le'o pus
|
nu shtiu'!:)
|
a doua zi dimineatza am dat 144,3 cu bateriile incarcate si frecventza corecta!!
momentan atita poate masina! |
Scoate Zeama Din Ele Mah!!!!da-le Sa Rupa !!!!ca Mai Tre Sa Poata
|
10 Attachment(s)
niste poze cu masinutza
|
este foarte frumoasa,dar la decibeli,parerea mea(nu vreau sa te simti jignit),nu-i cam putzin?
|
Quote:
masina nu e de spl,sufla rau pe la trapa si geamurile spate. pe muzica suna tare bine. oricum o sa vad cum e dupa ce o reglez calumea. mai vedem. |
FFF misto masinutza, felicitari pt ca ai fost dispus sa investesti atatia, bani, munca si pasiune in ea.....dar am un lucru care nu mi-a placut niciodata la masina ta, tobele, nush nu sunt genul meu, nici astea, nici cele care leaveai inainte ... dar eleronul chiar imi placea ...
Cu respekt !!! |
sa ai befta cristi la ea ca e printre cele mai tari mashini din romania,si e unicat in intreaga lume!
|
Quote:
|
II frumoasa Masinutza pacat ca nu a fost gata cam am fos la Kid :sad: Am auzit ca ii in Arad pe la Kid .. Ii adevart Gajule....ce ii mai modifici...:?: :!:
|
Quote:
acuma sa fim seriosi ma grasanule ziceai de 150 peste lejer amu numa atata mah140.6 cand erai cu mine la linie....sincer credeam ca e rezultatu meu ala asa micut ???cate kindere am?si un mic amanunt ca si acuma ar fi bagat si cele 2 jbl gti 15 800 rms acuma ai 4x1000 spl hertz si nu ai demonstrat multe cu ea...noah amu primesc io .....ioioioioi:) |
cristi, dak zici ca nu e pt spl si ca se aude super beton(adik am auzit si eu) atunci de ce nu te bagi la SQ??? k ai avea mult mai multe sanse
|
Gajule nu ai poze cu ea Desbracata...
|
:?: Gajule nu ai poze cu Bmw Desbracat......:?:
|
nu cred ka trebuia sa te repetzi ...
si e cu Z :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Nu Vrei Sa Remodelam Masina Putin?inside
|
Nu Vrei Sa Remodelam Masina Putin?inside
|
sper grasu ca nu te oftici asa repede?
|
de ce vretzi remodelare?
|
Quote:
|
accept idea
|
si ce ati face,de exemplu?
|
aici nu ma pronunt,doar daca ma cauti
|
Niste difuzoare ovale pe politza din spate pt SQ Gajule...vreo 4 perechi...:P
|
Quote:
|
Quote:
zozo!!!daca sfigmo e asa smecher SCRIPTIC de ce nu suna gaju de un an de zile??????si critica subtire polita ta M'N'C'????tin minte parerea lu gaju in faza de finalizare ::''sandule 150 garantat''pariu pe kindere''mai tine cineva minte sezonu cu kinderele???gajule nici o critica nu vreau sa fac dar daca tot spl vroiai atunci poti sa plangi vremurile jbl-lurilor si tu sfigmo tata stiai sa le faci sa nu sune corespunzator......asta ar fi bine sa recunosti in final.....infine....nu ma adancesc lucrarea e foarte frumoasa pe interior no coment aranjamentul hifi consola de bord e superb tot dar pacat de ''blana aia din difuzoare ce lipseste''.....sincer noi toti care am asteptat sa vedem si sa aplaudam rezultatele din acel sistem destul de scump si performant suntem dezamagiti ca si titularu doar el e mai retinut si asteapta si tot mai asteapta in ghilimele''ai scos 2x800 ai pus 4x1000 SPL si nu pute muzica aia la ce sistem are''...............paaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!(gaju il am la suflet pe undeva ca a fost una din masinutele mele doar ca m-a depasit unele lucruri in accea perioada si am crezut ca un bussines nu e mai presus ca o pretenie dar m-am inselat.....aici nu de cristi e vorba) |
deci cam asta am si io parerea,
iar polita incoace polita incolo,dar am demonstrat,ca suna bine,si nu tre sa stau cu spatele la volan ca scena sa fie in fata,pacat ca SFIGMO nu o mai poate asculta, iar masina mea o sa cam surprinda multa lume ce iese dintrun dif de 15 toli. bafta in continuare la toata lumea ,si tie GAJUle. |
gajuli!!! baga mare ca amu am la kindere si vreau sa le triplez ok????
|
Quote:
|
cred ca shi el ar vrea shi o sa shi aiba,parerea mea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning