![]() |
Re: galati - braila
Propun separarea forumurilor Galati Braila:)
|
shi asa suntem putini care umblam pe forum...daca le separam o sa fie ceva liniste pe aici:)
|
eu sunt din galati,si de mers prin br merg destul de des dar la ei nu vede frate ceva pasiune pe masini in afara de vreo cateva dacii "tunate" de mocani si in rest cate o bara pe fatza sau pe spate....la noi e mult mai avansat sindromu spre ex MauS...respect frate...deci ar fi bine o separare ca nu am avea ce sa fumam din ei la LR sau la o intalnire....pace(nu vreau sa ofensez pe nimeni)
|
nu mai vorbiti prostii.
suntem 3 insi pe forum si vreti separare. bai baieti ... usor ma... :) oricum cine intra pe forum din braila sunt baieti care chiar au ceva de zis :) |
Quote:
|
bai tazzy si niste bari eu un fel de tuning nu fii rau poate baiatu nu stie inca ce e adevaratu tuning la engine si vb lu hau si asa sunte 3-4 pe forum si mai vreti sa despartim si galatiu de braile ????????????????
|
daca voi credeti ca este indicata separarea si ca sunteti "niste deosebiti" faceti cum vreti.... ;)
p.s. in orice oras din tarisoara asta gasesti "tuning" de mahala, si nu cred ca asta este problema |
Quote:
Sunt anumite subiecte care tin numai de GL si altele numai de BR...... cred ca este prematura aceasta separare, pentru moment .... repet: tot ce am vrut a fost sa aflu parerile voastre;) Numai bine, Radu |
eu cred ca unii au fost bagati in seama prea mult si s-a umflat orezul in ei.
|
bai frate eu mam referit ca nu se face tuning total la masini ca se schimba numai cate un aspect al ei....stiu ce inseamna tuning mai mult decat crezi dar poate mam exprimat gresit.....oricum mam referit la faptu ca nu sunt asa de multe masini tunate si de aia...sunteti si voi cativa,nu zic nu,si sunteti si tari dar ar mai trebui sa mai incurajati si pe altzii ca sa se extinda phenomenul...pace
|
Ba lasane... Sa iti mai zic ceva? Ca tot era vorba de braileni, intereseazate ce masini a facut nenea ala care are o turbina la semnatura... Eu zic sa nu mai postezi un timp.
|
fortza braila
|
BRAILA .....da nush ce va stresatzi acum cand cik vor sa ne uneask orasele si vom fi totzi ca fratzii >:D<
|
GL.......cred ca mai mult sufleteste ne vor lega.
|
Quote:
|
Intelg faza ca suntem intr-o tara libera ... si poti sa iti pui orice idee in practica ... si ca te doar in cot de ce cred ceilalti despre ce ai facut ...
Dar prin faptul ca pui un parasolar cu "NAIC" si un spoiler de Cielo nu inseamna ca ai inceput sa tunezi masina ... prin chestiile astea nu demonstrezi decat ca ai niste gusturi de ... Si din cauza unor astfel de persoane fara caracter si bun gust, suntem vazuti ca niste ... |
asta da nu te contrazic.. e prost cel care face lucurul asta la o masina.. si pe urma zica ca a tunato... mi sa mai intamplat sa intalnesc vreo 2 -3 insi .. si aveau o "mandrie" in ei .. si mai ales de masinile lor.. de parca ar fi un bentley sau alta masina misto.. la genu asta de oameni nu cred ca trb sa le dai prea multa atentie
|
Topicuri destul de interesante:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30909-___-mega-intalnire-primavara-europeana-___.html si https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30912-___-super-votul-intalnirea-martie-___.html Super Mega Intalnire De Primavara Europeana....! |
Re: GALATI CITY
Quote:
|
Quote:
|
sigur ca da, sa mergi cu pivotii varza si fara frane estefoarte periculos..... ;)
|
scuzati-ma ca ma bag si eu ca musca-n lapte dar pana la urma si la coada vreti sa va separati separati-va ca nici galatenii nu sunt mai presus decat brailenii la tuning dar nici invers.... pana la urma zicea cineva de daciile "tunate" din br dar nu-si vede calibra macelarita cu faruri de astra ... o fi tuning asta si nu stim noi mai la sat aici... dar totusi uite ca avem de unde invata... asa ca lasati-va fratilor cu separerea forumului ca unii sunt mai "destepti" decat altii si nu stiu ce alte motive de ***... masinii care se vor tunate exista si vor exista oriunde in lumea asta dar asta nu a fost vreodata motiv de cearta intre cei pasionati... radem glumim si cand sunt masini serioase vorbim serios... pana atunci haz de necaz ...
P.S: tot va luati de aia cu dacii cu stickere pe ele... pai ganditi si voi logic ai bani de dacie ai bani de stickere .... ai bani de M3 ai bani de un wide body kit care face cat o dacie zic eu nu? fiecare dupa posibilitati..... |
Quote:
|
sunt din braila
numai bine! |
galatzi :peace: :peace: :peace:
|
mi se pare o tampenie de despartirea forumurilor galati-braila din contra dak am fi mai multi cu atat mai bine nu?
|
BRAILA
____________________ Nu trebuie sa faci galerie daca esti din Braila. Taz |
Galatzzzi 8)
|
Cate orase din tara mai sunt asa apropiate ? ? ? Doar numerele de inmatriculare sa difere
|
gl...........
|
gl........................
|
Quote:
|
galati....salut baieti.......locuiesc in braila.....dar din galati sunt......(cu buletin :lol: )
|
hai salut si bine te-am gasit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
:2gun: braila
fratilor hai sa fim mai activi pe acest forum , ma refer la comunitatea braila-galati :dance: de 5 ani frecventez galatiul si am avut ocazia sa vad destui pasionati de masini care au "cu ce se lauda"...;) Si in braila sunt destule masini aranjate frumos si cu gust dar nu prea le arata baieti pe aicea....:lol: .... puneti poze cu masinile voastre, sa schimbam idei si alte lucruri..... numai bine :peace: |
cred k toata treaba cu activitatea trebuie , si este , desfasurata pe strada :) ! Referitor la masina ta , daca tie iti place cum arata , eu nu as face o dacie asha in viata mea !
Numai bine , si sper sa nu ma intelegi gresit ! |
salut la toti din zona ;)
|
fiecare cu parerea lui , dar daca se fac comantarii cu privire la un lucru , mai fratilor veniti si cu argumente.......... :yikes:
vorbarie.... vorbarie... in rest nimic.... :lol: in loc sa facem comentarii la adresa unora sau altora( ma refer intre orasele noastre), mai bine am organiza ceva intalniri sau alte manifestari in care sa vorbim despre masini si despre cum le putem imbunatati, atat cat se poate. APROPO : dacia mea nu este 'tunata' sa ne intelegem , e o masina normala pe care incerc sa o mentin intr-o stare buna si ma deplsasez unde am nevoie.Avand in vedere ca este din '89 eu spun ca arata bine. In viitor am sa dau jos tot de pe ea si sa o las cat mai simpla.... va salut BRAILA :peace: :peace: |
traiasca braila!si soferii ei!dar nu "femeile"care se sparg in figuri cu banii luati de la "altii"!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!
|
Nou p'aici... din Braila :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:48. |
- Copyright 2026 4Tuning