![]() |
m-am pus pe comentat masini acuma =)) sper sa nu se lege careva de mine ca aia sau aialalta....ma rog....
Angel_Xaero: janta fatza cam stramba dupa parerea mea, cea spate pare si ea cam aiurea dar e mai ok carbonul arata cam virtual, mie personal nu prea imi pare aproape de realitate spoilerul fatza e stramb si nici nu l-ai incadrat prea bine, si in partea dreapta e mult mai jos decat in stanga spoilerul spate intra parca \"Peste janta spate\" nu sh nu da bine ceva acolo ce e cu oglinjoara aia? :lol: pleoapele prea drepte, adica nu prea au un aspect 3d in principui e ok, daca lucrai mai mult la spoilerul fata ii dadea masinii un look mult mai misto ;) mult succes la concurs :wink: |
1 Attachment(s)
bah ce se inghesiue lumea...ia comentati va rog frumos si rabla mea...plzzzzzzzzzzzzzz :P :roll:
|
perfecta in afara de fata aia de pe capota si oglinda :shock:
|
Re:
Quote:
jentile madskillz :) .. jentile :) ... :P stii tu :D |
:shock: NO COMMENT :shock: WTF it's awesome keep it up dude
|
@madskillz : primul lucru care mi-a sarit in ochi..a fost spatiul negru dintre picioarele tipei..si o mana plasata ceva mai jos,pe piciorul fetei?!
un al doilea lucru..ar fi oglinda dintr-o bucata cu portiera?! un al 3-lea lucru...spoilerul nu pare natural in felu in care e plasat...vezi asfaltul/umbra...nu se leaga..se vede ca sunt alte povesti,fiecare...nu stiu daca observi lucru asta.. si acea muchie de la arcadele rotilor din fatza,trebuia un pic prelungita si pe spoiler si apoi pierduta. si nu prea se pupa pragul cu spoilerul fatza,au alt design una fata de cealalta. mai degraba merge pragu cu spoilerul spate. ti-am zis astea pt ca stiu ca poti mult mai mult de-atat |
sincer chiar pot....cu detaliile alea...stiu bine cum e....ti-am zis k am fost dezamagit...toata masina a fost facuta intr-o mare sila...nu am avut chef deloc....spoilerul fatza e facut din 2.....ma rog...avea prea multe reflexii..bla bla bla..poveste lunga..si nu am avut altul care sa se potriveasca.cat despre mana aia...crede-ma k abia acum am observat...erau mai multe pe acolo...ma rog... :) ms pt comments-uri....altele sunt binevenite... :wink:
|
inafara de tot ce s-a zis in prealabil , am observat ca ai uitat si dunga (imbinarea) usii ! Dupa ce ai bagat poza/unique-ul ai uitat sa faci la loc dunga aia ! in rest alte greseli nu prea mai observ ! bafta in continuare !!
|
mdeah..ai dreptate.... :P
thx pt urari la toti... |
holla mi julie
1 Attachment(s)
hai lasa'ti vrajeala .....ce naiba ma iara postati poze cu masinile voastre nu e frumos :))))))))))))))))))))))))))))))))))) fata de concurs a mai coborat cativa milimetrii si a luat un stiker din vitan :)))))) hahahahah ce ti'e si cu constantenii astia nebuni :P
|
1 Attachment(s)
Me Me.. Greseli? Faceti diferenta intre cele 2 poze.. cea originala si asta la aceeasi rezolutie sa se vada cat am muncit sa cobor masina asta.
... P.S. Sa dea naiba sa aud ceva de rau ca va sterg posturile :bat: :lol: :lol: :lol: |
comentez eu :D da te-as ruga sa spui si tu 2 cuvinte despre a mea pls :P
deci 1: jantele sunt luate de pe aceeasi masina? nu de alta dar cea din spate pare diferita de cea din fata( adika dce din spate e mult mai \"bagata\" in interior decat cea din fatza\" sper ca intelegi ce vreau sa zik, adika uita-te si tu cu atentie si o sa vezi) la radiatorul acela puteai sa ii scazi putin din luminozitate, prea iese in evidenta, parca ar trebui sa fie putin mai intunecat puteai sa ii pui alte oglinzi... shi cred ca cam atata....ca ma uit ca frayeru si nu gasesc greseli..... :| flicitari ne-ai rupt pe toti again :wink: |
:arrow: RA_2fast4u jantele sunt luate de pe aceeasi masina dar nu e aceeasi roata si in spate are alt unghi daca te uti la spite si da are buza mai mare pt ca are si cauciucuri mai late pe spate si pentru ca aripa spate daca obserivi e umflata si ea... ti-am zis sa iei si originalul sa le compari ( merge si in preview de la windows doar sa aiba aceeasi rezolutie )
:arrow: Intercoolerul ti se pare, vezi si pe spoiler jos cum reflecta.. e la fel de deschis. :arrow: Oglinzile sunt schimbate, ti-am zis sa compari cu originalu si bla bla bla bla :blahblah: Ma uit imediat la a ta si ti-o comentez :wink: |
Re:
Quote:
|
Hmmmm :shock:
What do we have here.... 1. nu-mi place sticker-ul (dar gusturile nu se discuta) 2.geamurile avionului sunt mult mai mici decat \"ovalele\" pe care le-ai facut tu 3.Si in ultimul rand cand ai \"decupat\" parbrijul ai lasat niste urme ! in dreapta parbrizului , stiu ca aia trebuia sa fie in interiorul masinii si asha se vede reflexia dar mai trebuia finisata un pik (sau makar inchisa un pik la culoare) Per-total e betoooonn ! :shock: PS: scuza-mi exigentza dar ai cautat-o cu lumanarea ! oricum ma asteptam la mai mult de la tine ! :twisted: Nu-ti sterg punctele 2 si 3 cu toate ca nu te-ai uitat deloc la original sa vezi cum e acolo :shakefist .. De la mine nu trebuie sa te astepti la nimic, am mai zis-o nici eu nu am pretentii la nimic de la tine :giggle: >> XxDADIxX |
'ovalele',in termeni de tehnica se numesc elipse
daddi..buna treaba!dar citez greselile mai sus mentionate,de catre baieti (si scapari minore la coborare) |
Nu este nici o greseala, repet... Nu vad greselile. Ce va e asa de greu sa comparati cu originalul. Eu l-am deschis si geamurile sunt mai mari daca se vad prin geamurile de logan, reflexia de pe parbiz la fel .... nici pe original nu e mai inchisa..... :evil:
|
am elucidat misterul am un vecin haker si a reusit sa intre la XXdadiXX in calc el a facut poza cu Logan-ul stock si pe urma a pozat si zona k lumea :lol: :lol: Fratilor sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului priviti bine a facut si gardul de sub coada avionului sa moara matusimiu de nu ... acum imi fac harakiri este mesrias ...XXdadiXX Rulez :wink: :peace:
|
3 Attachment(s)
A spus cineva ca nu e meseriash ??? :roll:
Dar a vrut critici ! :twisted: ...si vin cu probe ( aici inchei ) PS: sper ca ai priceput la ce m-am referit ! succes in contiunuare la concurs ! :peace: |
buuun
greseli da??? stai ca iti dau eu....la jante ai 5 prezoane in loc de 4......ai naibii hoti ti'au furat un stergator....ce sa mai zic de sigla cu dacia din fata...asta e dadi imi pare rau sa iti zic ...esti belea:)) :wink:
|
Nu inteleg ce ai vrut sa demonstrezi, se vede clar ca geamurile avionului sunt mai mari privite prin cele de pe Logan. Ale mele sunt mai inchise pt ca si celelalte geamuri laterale au tenta si sunt mai inchise..
RA_ itzi fac o lista cu toate greselile: Eleronul nu se vede prin luneta, selectia masinii lasa de dorit, aceeasi janta si pe fata si pe spate, cauciucuri foarte subtiri inexistente ( cred ) pentru jante de dimensiunea aia, prag de slaba calitate ( jpg ) si lipirea lui se vede urat, vinilul ala de pe ea zici ca-i selectat in Paint, oglinda nu o inteleg se vad niste umbre acolo parca se suprapun mai multe oglinzi, interior spalacit, carbon mat ( capotele de carbon sunt foarte lucioase ), intercoolerul ala pare desenat pe plasa, lama de sub sp fata e de proasta calitate (jpg) si are un scris pe ea ( nu pot sa-l descifrez dar l-ai colorat si pe ala ), nici priza din laterala spoilerului nu e finisata calumea, parca si lupa aia de jos din farul stang e mai coborata si in final culoare in 2 nuante foarte stridente.. Si in incheiere fac o gluma... Geamurile ovale alea avionului sunt mai mari prin geamul Logan-ului :lol: Am uitat sa trec modificarile la a mea:Coborata doar caroseria se observa si prin geam, geamuri tint albastrui si cele prin care se vede avionul, parbiz cu parasolar albastrui, un singur stergator ca la masinile sport,ambele oglinzi schimbate refacuta si umbra oglinzii, eleron, capota carbon, stopuri clare ( nu se vad prea bine ) grila fata modificata, cromul de deasupra grilei lungit, faruri angel eyes cu tenta albastruie, semnalizari modificate, janta spate cu buza mai mare pt cauciucuri mai late, aripa spate umflata, gaura racire frane spate , spoiler fata Seidl cu proiectoare de ceata aprinse care se observa si pe jos , intercooler, airbrush, shaved dors........ Pt a face o parere trebuiesc comparate ambele masini la aceeasi rezolutie, se poate face si in preview de la windows/ |
ok..sper sa n-o dam in polemici. Pfuai fierb de nervi.. cum itzi permiti :lol:
cand ai micsorat antena..ai modificat un pic norul de'asupra am lucrat o saptamana la masina, o mai batut vantul si a luat din nori :lol: ai coborat masina fara sa cobori luneta(vezi liniile de dezaburire..raman pe loc)..nu incerca sa ma fentezi ca stiu sigur ca asa ai facut. DA :lol: liniile cu verde si galben de la avion,prin geamul de la sofer(intre volan si stalpu de sustinere)in poza normala sunt un pic distorsionate..tu mi le-ai indreptat Am facut tuning si la avion, n-a mai prins franele la un logan :lol: geamurile avionului nu mai sunt la fel. se vede decupat geamul de la sofer..lipsesc niste reflexii line pe parbriz,in dreptul acelui geam..pe care tu nu le mai ai. e reflectia de la noru ala care s-a dus :lol: fuselajul avionului..lipseste din el(acolo unde se intalneste capota masinii cu aripa avionului)si avea o muchie alba pe care ai sters-o putin. Tot norul se reflecta in capota originala :D iar acei stalpi de sub avion arata prea identic unu fata de altu. Sunt luati de la aceeasi firma ! in spoilerul original in partea dreapta a privitorului exista o reflexia a unei dungi albe de pe asfalt,la tine iar nu mai e. Pe asta nu o vad, ori e reflectia intercoolerului ori nu mai vad bine la ora asta tot in geamul de la sofer,dar de data asta de la dacia rosie n-ai facut prea bine stalpul de sustinere dintre usa fata/usa spate.la tine se vede acum ce nu se vedea la ceea normala. Aia e centura de siguranta de la Loganul rosu iar acum legat de spoiler...cel pe care l-ai pus tu..e cumva privit mai de sus..si da impresia de irealism... acel intercooler..parca e lipit practic de aceea bara de la spoiler..si exagerat de luminat. De ce nu ma crezi ca asa e si in poza originala, masina originala are farurile aprinse si proectoarele care le-am luat si eu doar ca gura de aer era mai lunga ( masina mai lata ) intercoolerul nu e modificat deloc unde atinge spoilerul doar luat din lungime. si la roata spate..daca tot ai latit roata trebuia sa pui si niste umbra in spatele rotii..asa da impresia de 'roata decupata cu lassou' Oricum e mai originala asa si e marita de mine asta sunt 'nodurile in papura' care le-am gasit,asta pt ca ti le-ai dorit! Bine eu stiu ca nu exista masina modificata perfect.. cred ca am omis cateva..dar nu conteaza..asta nu inseamna ca nu ti-am remarcat si restul ''magiilor'..cum ar fi reflexia oglinzii schimbate..cea de la stergator..stopul pe gri(dar care,defapt nici ala nu se vede asa din pozitia asta)...aoleu nu mai ma opresc.. |
dshockevo.. exact la asta ma refeream si io,ma bucur ca ai avut ochi de shoim.si vad ca ai si rezolvat problema.
|
vezi, dadi ce inseamna sa fii in centrul atentiei?
ia sa vezi aci ce o sa ma mai critice pe mine |
Bai voi nu aveti treaba...
DADI ai aripile din jurul rotilor cam necirculare... daca pot sa spun asa... in spate la prag e un accident... auchi.... la roata din fata nu e destul de ok bara ... adica u se popa.. au plate diferite... iar roata e descentrata... mai mult pe spate mai putin pe fatza.. manusa e la tine acum :-) :2gun: :drunk: :chainsaw: :2gun: :drunk: :chainsaw: :2gun: :drunk: :chainsaw: :2gun: :drunk: :chainsaw: :2gun: :drunk: :chainsaw: :2gun: :drunk: :chainsaw: :2gun: :drunk: :chainsaw: |
Mai am un defect pe care nu l-a zis nimeni. Odata ce cobori masina automat reflectiile de pe ea se ridica putin mai sus :shock:
Merlin :D : Roata spate putin ovala oricum se vede dupa buza care e mai subtire ca ai ovalit-o , la eleron mi se pare ca sta in aer dar poate se prinde la mijloc :roll: , Oglinda mi se pare prea lungita si celalata ai uitat sa o colorezi :twisted:, STI-ul de pe scoop mi se pare un kitch :D , pragul in jurul rotilor nu e lucrat prea bine si neonul de dupa prag la fel. In rest masina e cam butucanoasa, nu-mi plac stropii aia unde se termina. Bravo pt reflectia masinii.... |
singurul lucru care mie nu-mi place si nu vine bine pe masina ta, dadi, e intercolerul de la radiator.E putzin stramb si prea luminos.
Si ar mai fi stickeru`, nu se integreaza in stilul masinii .. :roll: |
2 Attachment(s)
Si totusi se poate, se poate sa fie stramb de la ei, se poate sa fie mai luminos... :wink:
Ala nu e stiker e airbrush si m-am inspirat din PRIMUL LOGAN VIRTUAL TUNING facut tot de mine... |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
My Logan! :arrow:
|
1 Attachment(s)
dadi.. spoilerul fata e stramb/eleronul e prea in fata..
uf.. mai bine iti arat pe poza unde nu imi place :wink: |
Re:
Quote:
---- Astept poza ta la 1024 :twisted: |
1 Attachment(s)
Pozele mele .........sa nu radetzi de mine ca sunt incepator
|
5 Attachment(s)
Pozele mele .........sa nu radetzi de mine ca sunt incepator
|
man pentru a-ti expune lucrarile ai un topic special numit \"Various\"
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=4840&start=0 |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am si yo aici un Logan :arrow:
|
1 Attachment(s)
Stiu ca acest cincurs s-a cam terminat dar eu am vazut cam tarziu! dar pe mine m-ar interesa o parere mai degraba!Oricum felicitari pt concurs si........la mai multe de acest fel!!![/img]
|
Re:
Quote:
io nu cred ca vireaza... da e bine si asa... poate sa fie chiar un prototip de masina care sa se-nvartoa doar in cerc :)) I JOKE. :shock: :shock: :shock: |
Man daca am inteles bine ... tu spui ca nu vireaza uite-te te rog si la poza originala si ai sa-ti dai seama ca vireaza ... daca gresesc contrazi-ma si fii putin mai explicit pls ... :roll: :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning