![]() |
Re: Masini de liniutze-Combinatia Greutate-Putere-Aderenta-TIMP
Treaba cu aerodinamica e destul de serioasa...asa cum zicea cineva mai devreme despre masinile de F1. Nu cred ca pt o liniuta este indeajuns doar o putere cat mai mare si o greutate cat mai mica...asta in cazu in care nu esti kamikaze...pt ca cei care au facut o liniuta...stiu ca nu e chiar asa usor cum pare...iar o masina usoara nu o vad prea bine la 140-160 km/h daca nu a fost construita sau modificata in acest sens. Un argument in sensu' asta e un test pe care l-am citit facut intre un eclipse gst si gsx...amble modele avand acelasi motor..si aceeasi cutie de viteze...cu mentiunea ca gsx-ul e cu vreo 200 kg ...poate chiar putin mai mult...mai grea decat gst-ul....si contrar asteptarilor ...gsx-ul are un timp mai bun pe 1/4 mile. Plecarea de pe loc chiar conteaza...:D
|
toyota starlet!!!
|
GSX-ul pleaca mai bine pentru ca are tractiune integrala,nu pentru ca e mai greu.Cu toate astea pierde pe sfertul de mila in fata unui GS-T,ambele stock.Ce ai vazut tu erau probabil masini modificate,caz in care FWD-ul pierde mult la start si nu mai poate recupera dupa.
|
Quote:
|
kit car
greutate redusa, motor la alegere, |
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning